+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Geniet van het voorjaar in een vakantiehuis

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vier het voorjaar met heel de familie

Wil je er graag een paar dagen of een weekje tussenuit, maar vind je dat het nog veel te lang duurt voordat de zomervakantie begint? Overbrug deze periode dan door er in het voorjaar een weekendje of weekje op uit te gaan met heel de familie. Ontdek snel ons aanbod en boek jouw unieke Belvilla.

Weekendje weg met Pasen Hemelvaart of Pinksteren

Door de verschillende vrije dagen en vakanties in april en mei is het voorjaar een ideaal seizoen om er even tussenuit te gaan en frisse energie op te doen met heel de familie. Trek eropuit tijdens Pasen, Hemelvaartsdag of Pinksteren.

Wil je met Pasen een weekendje weg? Verblijf dan gezellig met de kinderen in een van onze vakantiehuizen. Zowel dicht bij huis als verder weg hebben we mooie Belvilla’s voor heel de familie. Kies voor een vakantiehuis met een royale tuin en laat de kinderen paaseitjes zoeken of maak een heerlijke paasbrunch met zijn allen. Al plannen met Pasen? Je kunt ook met Hemelvaart en Pinksteren een paar daagjes weg.

Ook al is het maar kort, met een weekendje weg in het voorjaar ben je er echt even helemaal uit. Vanuit jouw Belvilla valt er genoeg te beleven. Omdat veel van onze vakantiehuizen in een landelijke omgeving of vlak bij zee liggen, is het zeker aan te raden om je wandelschoenen, fiets of mountainbike mee te nemen. Zo kun je de prachtige omgeving rondom jouw Belvilla vakantiehuis met elkaar ontdekken. Heb jij al een vakantiehuis op het oog?

Boek een weekendje weg

Geniet van de meivakantie van 2021

Vind je een weekend te kort en wil je liever een hele week weg? Ontdek dan ons aanbod voor in de meivakantie. Op veel plekken in Zuid-Europa schijnt de zon al volop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker dicht bij huis te verblijven.

Overweeg je in de meivakantie van 2021 een weekje of een paar dagen weg te gaan? Bij Belvilla is er genoeg keuze voor een vakantie met heel de familie. Ben je op zoek naar een zonvakantie? Geniet dan van de eerste warme zonnestralen van het jaar vanuit een van onze vakantiehuizen in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Op veel plekken is het zelfs al mogelijk om een duik in zee of het zwembad te nemen. Maar het is ook al heerlijk om lekker in de zon te genieten op een terrasje.

Heb je in de meivakantie geen zin om heel ver te rijden met de kinderen? Dan is een vakantie in Nederland of België een echte aanrader. Ook hier begint de zon goed te schijnen, waardoor je heerlijk buiten kunt leven. Wie weet kun je zelfs al een keer barbecueën. Klinkt als een echte vakantie toch? Weet jij al waar je naartoe wilt?

 

 

Boek uw meivakantie

Eropuit in het voorjaar met de familie

De lente is hét seizoen waar we allemaal vol verlangen naar uitkijken. We genieten weer van de eerste zonnestralen en we worden wakker gemaakt door vrolijk, fluitende vogels. Dit seizoen is ook het perfecte moment om er lekker met het gezin of heel de familie tussenuit te gaan.

Kijk je in de winter ook altijd uit naar een zonnige vakantie? Maar duurt de zomer voor uw gevoel nog veel te lang? Ga er dan lekker in het voorjaar tussenuit. Zowel voor een weekendje als midweekje en weekje weg hebben we genoeg keuze in ons ruime aanbod.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje weg met het gezin of heel de familie aan de Nederlandse kust of in de Ardennen? Of een weekje in de meivakantie naar het zonnige Zuid-Europa? Terwijl de kinderen zich vermaken op het strand of in de natuur, kun je in het zonnetje genieten van een goed boek. Waar je ook naartoe gaat met elkaar, in het voorjaar is het overal genieten!

 

Eropuit in het voorjaar

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!