Vakantiehuis Normandië

Alle vakantiehuizen in Normandië

Top bezienswaardigheden in Normandië

Lopend naar een eiland

De stad met 100 klokkentorens

Terug in de tijd

Voor ieder wat wils!

Aanmelden

Normandië

Normandië is een natuurrijke regio in Noordwest Frankrijk. Normandië is gelegen langs het kanaal tussen Picardië en Bretagne. De Franse regio is de ideale vakantiebestemming, vlakbij Parijs maar ook heerlijk in de rustige natuur. U zal een historievolle vakantie tegemoet gaan vanuit je eigen vakantiehuis in Normandië.

Een vakantiehuis in natuurlijk Normandië

Vanuit een vakantiehuis in Normandië kunt u de prachtige regio ervaren; een groen, heuvelachtig achterland met charmante dorpjes, historische steden, bossen en appelgaarden. Een gevarieerde kust met zowel bekende badplaatsen als rustige zandstranden, duinen, krijtrotsen en rotspartijen. Hiernaast beschikt Normandië over een schitterende flora en fauna, met mooie tuinen en nationale parken. De kust en stranden van Normandië zijn bekend om de invasie in 1944 D-Day. Tegenwoordig vormt uw vakantiehuis aan de kust van Normandië het ideale startpunt voor een heerlijke vakantie aan zee in Frankrijk.

Ontdek de cultuur vanuit uw vakantiehuis in Normandië

De echte cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de omgeving van uw vakantiehuis in Normandië. De regio staat bekend om haar gastronomie en prachtige schilderachtige vissersplaatsjes. De regio van Calvados, Camembert, cider en "plateau de fruits de mer" (zeebanket). Vlakbij de vakantiehuizen in Normandië vindt u de gastronomische routes 'Route du Camembert' en 'Route du Cidre'. Breng een bezoek aan een van de vele markten en bekijk de culturele agenda tijdens uw verblijf in Normandië. Uw vakantiehuis in Normandië is een ideaal uitgangspunt om de regio te leren kennen. 

Beleving vanuit uw vakantiehuis in Normandië

Tijdens een vakantie in Normandië hoeft u geen moment stil te zitten. De regio is rijk aan vele soorten kastelen en manoirs, die u zeker moet bezoeken tijdens uw vakantie. Hiernaast beschikt de regio over musea, unieke bruggen, kloosters, typische architectuur, diverse kunstnijverheid en vele evenementen. Vanuit uw vakantiehuis in Normandië kunt u prima wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, vissen, golfen, winkelen en uitgaan. De regio leent zich ook nog voor vliegsporten, watersporten en allerlei indoor & outdoor activiteiten. Hiernaast kunt u prima de historische steden zoals Le Havre, Alecon, Deauville of Caen bezoeken. Of breng een bezoek aan stad Mont st. Michel, gelegen op een rotsberg in zee. Deze legendarische berg was vroeger een heuvel in de bossen maar beschikt nog altijd over prachtige fenomenen en authentieke bezienswaardigheden. Het karakteristieke stadje is echt een bezoek waard! U zult u absoluut niet vervelen tijdens uw vakantie in Normandië!

Alle vakantiehuizen in Normandië