Alle bestemmingen in Normandië

Bekijk alle bestemmingen Bekijk minder bestemmingen
Alle vakantiehuizen in Normandië
Doe inspiratie op!
Met huisdieren
91 vakantiehuizen
Aan zee
62 vakantiehuizen
Met zwembad
43 vakantiehuizen
Met sauna
1 Vakantiehuis

Top bezienswaardigheden in Normandië

Lopend naar een eiland

De stad met 100 klokkentorens

Terug in de tijd

Voor ieder wat wils!

Aanmelden

Normandië

Normandië (Normandie) is een natuurrijke regio in Noordwest Frankrijk. Normandië is gelegen langs het kanaal tussen Picardië en Bretagne. De Franse regio is de ideale vakantiebestemming, vlakbij Parijs maar ook heerlijk in de rustige natuur. Je zult een historievolle vakantie tegemoet gaan vanuit je eigen vakantiehuis in Normandië.

Een vakantiehuis in natuurlijk Normandië

Vanuit een vakantiehuis in Normandië kun je de prachtige regio ervaren; een groen, heuvelachtig achterland met charmante dorpjes, historische steden, bossen en appelgaarden. Een gevarieerde kust met zowel bekende badplaatsen als rustige zandstranden, duinen, krijtrotsen en rotspartijen. Hiernaast beschikt Normandië over een schitterende flora en fauna, met mooie tuinen en nationale parken. De kust en stranden van Normandië zijn bekend om de invasie in 1944 D-Day. Tegenwoordig vormt je vakantiehuis aan de kust van Normandië het ideale startpunt voor een heerlijke vakantie aan zee in Frankrijk.

Ontdek de cultuur vanuit je vakantiehuis in Normandië

De echte cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de omgeving van je vakantiehuis in Normandië. De regio staat bekend om haar gastronomie en prachtige schilderachtige vissersplaatsjes. De regio van Calvados, Camembert, cider en "plateau de fruits de mer" (zeebanket). Vlakbij de vakantiehuizen in Normandië vind je de gastronomische routes 'Route du Camembert' en 'Route du Cidre'. Breng een bezoek aan een van de vele markten en bekijk de culturele agenda tijdens je verblijf in Normandië. Je vakantiehuis in Normandië is een ideaal uitgangspunt om de regio te leren kennen. 

Beleving vanuit je vakantiehuis in Normandië

Tijdens een vakantie in Normandië hoef je geen moment stil te zitten. De regio is rijk aan vele soorten kastelen en manoirs, die je zeker moet bezoeken tijdens je vakantie. Hiernaast beschikt de regio over musea, unieke bruggen, kloosters, typische architectuur, diverse kunstnijverheid en vele evenementen. Vanuit je vakantiehuis in Normandië kun je prima wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, vissen, golfen, winkelen en uitgaan. De regio leent zich ook nog voor vliegsporten, watersporten en allerlei indoor & outdoor activiteiten. Hiernaast kun je prima de historische steden zoals Le Havre, Alecon, Deauville of Caen bezoeken. Of breng een bezoek aan stad Mont st. Michel, gelegen op een rotsberg in zee. Deze legendarische berg was vroeger een heuvel in de bossen maar beschikt nog altijd over prachtige fenomenen en authentieke bezienswaardigheden. Het karakteristieke stadje is echt een bezoek waard! Je zult je absoluut niet vervelen tijdens je vakantie in Normandië!

Alle vakantiehuizen in Normandië