Vakantiehuis in Gelderland huren met alle comfort | Belvilla
Alle vakantiehuizen in Gelderland

Je huis verhuren

Aanmelden

Vakantiehuis in Gelderland

Je vakantiehuis in Gelderland is gelegen in de grootste provincie van Nederland. Gelderland grenst aan zes Nederlandse provincies, een Duitse deelstaat en aan het Veluwemeer. Door deze unieke ligging is er een enorme diversiteit aan belevingen te ondernemen nabij de karakteristieke vakantiehuizen in Gelderland. Geniet van een groot scala aan mogelijkheden tijdens jouw vakantie in Gelderland.

Gelderland is dé provincie als je van mooie landgoederen en kastelen houdt. Deze kun je natuurlijk tijdens een dagtripje bezoeken, maar waarom geen vakantiewoning bij Belvilla huren. Dan kun je zomaar op een landgoed wakker worden. Je viert je vakantie in een bosrijk gebied waar de eekhoorntjes ’s ochtends een kijkje in de tuin van jouw vakantiehuis in Gelderland komen nemen.

Je vakantiehuis in Gelderland dichtbij de Veluwe

Je vakantiehuis in Gelderland ligt nabij het natuurgebied de Veluwe. Deze prachtige natuur is dan ook het meest kenmerkend voor Gelderland. Het befaamde natuurgebied de Veluwe nodigt uit tot het maken van urenlange wandelingen, lange fietstochten, watersport, paardrijden en golfen. Geniet van de mooie natuur, de rust, de ruimte en de gezellige dorpen en steden.

Vakantie nabij de Veluwe betekent eindeloos genot! Naast de prachtige natuur met haar flora en fauna, biedt Gelderland ook op culinair en wellness gebied veel mogelijkheden voor jouw vakantie. Geniet na een bezoek aan het kuuroord van een heerlijke wijn en een lekkere maaltijd bij een knapperend haardvuur. Dat is nog eens optimaal ontspannen in je vakantiehuis in Gelderland!

Excursies vanuit je vakantiehuis in Gelderland

Vanuit de vakantiehuizen in Gelderland is natuurlijk nog veel meer te ontdekken naast de diverse mogelijkheden van de Veluwe. Breng eens een bezoek aan het Kröller-Müller Museum of aan het schitterende Paleis het Loo. Voor de kinderen zijn er verschillende attractieparken op korte afstand te bereiken; zoals de Koningin Julianatoren. Hiernaast kun je tijdens jouw vakantie allerlei musea en dierenparken bezoeken, zoals het Dolfinarium in Harderwijk, de Apenheul in Apeldoorn, Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum in Arnhem. Vanuit je vakantiehuisje in Gelderland kun je bovendien diverse fiets- en autoroutes maken door het mooie landschap en langs allerlei bezienswaardigheden.

Nog meer mogelijkheden vanuit je vakantiehuis in Gelderland!

Wil je Gelderland echt beleven tijdens je vakantie? Maak, indien het weer het toelaat, een rit met de arrenslee door Garderen. Een romantisch ritje door de prachtige natuur van de Veluwe. Hiernaast kan je eind januari ook de traditionele slipjacht bijwonen in Hoevelaken of een bezoek brengen aan de Achterhoekse wijnproeverij met haar uitgebreide golfmogelijkheden. Bij deze wijnproeverij kun je bovendien ook interessante activiteiten doen zoals klootschieten, pleeborstelen of een steppentocht maken. In Ede kun je samen met de boswachter unieke excursies door de natuur maken: ‘Op zoek naar Wild’ of de ‘Snertwandeling’. Vanuit het Polysport Activiteitenpark kun je zelfs met de gehele familie langlaufen tijdens je vakantie in Gelderland! Of maak je liever een kanotocht of een 'sagensafari' vanuit een van de vakantiehuizen in Gelderland? De Sagensafari is een spectaculaire tocht waarbij je in je eigen auto een stem te horen krijgt die verteld hoe je moet rijden. Tijdens deze tocht hoor je verhalen uit de rijke historie van Gelderland, krijg je spannende opdrachten en zul je verschillende landschappen, dorpen en steden ontdekken. Een echte beleving voor het hele gezin tijdens vanuit het vakantiehuis in Gelderland!

Tijdens je vakantie in Gelderland is er altijd wel ergens een interessant evenement of festival te vinden, waaronder: Farm & Country Fair (Aalten) of het Bluesfestival (Wageningen). De cultuurrijke steden Nijmegen (de oudste stad van Nederland), Arnhem en Apeldoorn zijn bovendien gelegen op rijafstand van de vakantiehuizen in Gelderland. Hiernaast grenst Gelderland aan Duitsland, waardoor het prima mogelijk is om je vakantie te combineren met een vakantie in een van onze unieke vakantiehuizen in Duitsland. Kijk op onze website naar het aanbod vakantiehuizen en hoe je deze kunt combineren.

Alle vakantiehuizen in Gelderland
Veelgestelde vragen over een vakantie in Gelderland
Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌vakantiehuizen‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ in Gelderland? ‌

In Gelderland kun je kiezen uit 260+ Belvilla vakantiehuizen.‌ ‌

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ in Gelderland?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ in Gelderland moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ aan Arnhem en Nijmegen, de Achterhoek, de Tuinen van Appeltern, Nationaal Park de Hoge Veluwe en Museum De Bastei.

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ in Gelderland zeker doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ in Gelderland die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌de historische hoogtepunten en architectuur van Arnhem en Nijmegen bewonderen, natuurgebieden verkennen, wandelen, fietsen.

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ in Gelderland absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In Gelderland kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ van Arnhemse Meisjes, traditionele Nederlandse koekjes, balkenbrij, appelpap en poffertjes.

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar Gelderland?‌ ‌

Als je op vakantie wilt naar Gelderland, kun je het beste gaan in juni en augustus.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 8+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020