Vakantiehuisje Luxemburg? Vakantie in Luxemburg | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Aanmelden

Luxemburg, België

Huur nu vakantiehuizen in Luxemburg voor jouw vakanties in 2020

Krijg je de kans om meermaals per jaar op vakantie te gaan, voor enkele dagen, een midweek of een week? Boek dan onze vakantiehuizen in Luxemburg om wandelingen en fietstochten door de natuur te maken en fijne vakanties te beleven dichtbij Nederland en België. Belvilla heeft verschillende grote vakantiehuizen, bungalows, chalets en appartementen in de Belgische provincie Luxemburg en het Groothertogdom Luxemburg voor heel uiteenlopende vakanties met meerdere personen. Onze huizen zijn voorzien van alle luxe en comfort opdat je je meteen helemaal thuisvoelt in onze accommodaties en een fijne vakantie in Luxemburg beleeft. Bekijk onze lastminuteaanbiedingen en boek jouw langdurig verblijf in de eerste helft van het jaar of een weekend weg met vrienden of familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie, weetjes en tips over jouw vakantie in Luxemburg en hoe je onze vakantiehuizen in Luxemburg kan huren. Of neem direct contact op met onze klantendienst voor een duidelijk antwoord op jouw vragen met betrekking tot onze vakantiehuizen in de natuur in Luxemburg.

Een vakantiehuis in de Ardennen in de Belgische provincie Luxemburg

Wie Luxemburg zegt, denkt wellicht in de eerste plaats aan het Groothertogdom Luxemburg en minder aan de Belgische provincie Luxemburg. Toch kan je ook in het Belgische Luxemburg een fijne vakantie beleven door een vakantiewoning met zwembad of een vakantiehuis met sauna in de Ardennen te boeken en van jouw huisje en de groene natuur te genieten. De Ardennen zijn het ideale decor om door te wandelen, te fietsen en te langlaufen in de winter. Vanuit jouw vakantiehuis in Luxemburg stap je zo een wandelpad of fietsroute op. Pootjebaden in een van de riviertjes kan ook. En het is zelfs mogelijk om afvaarten te maken met de kajak. Heb je even zin in een meer stedelijk decor? Dan is een uitstap naar een van de steden in de Belgische provincie Luxemburg een must. Ze hebben allemaal een centrum met smalle straatjes en gezellige pleinen. Maar er zijn ook bezienswaardigheden die je tijdens jouw vakantie niet mag missen. Maak een uitstap met de kinderen naar het Euro Space Center om je even astronaut te wanen. Bezoek de grotten van Hotton of het kasteel van La Roche-en-Ardenne. En ga een dagje vissen of golfen in het park, terwijl je op vakantie bent in Belgisch Luxemburg.

Vakantiehuizen in het Groothertogdom Luxemburg, tussen België, Duitsland en Frankrijk

Het Groothertogdom Luxemburg ligt ingesloten tussen België, Frankrijk en Duitsland, maar is ook vanuit Nederland snel en gemakkelijk bereikbaar. Wie naar het zuiden wil om met de auto naar de zon te reizen in Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië, Kroatië of Griekenland, heeft ongetwijfeld al eens de snelweg door Luxemburg genomen. En ook voor wie naar de wintersportgebieden in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland wil, rijdt soms door het Groothertogdom Luxemburg en passeert daarbij de hoofdstad Luxemburg in Luxemburg naast Luxemburg. Ben je nu het noorden nog niet kwijt? Dan stellen we je graag de voordelen van het Groothertogdom Luxemburg voor. Belvilla heeft meerdere vakantiewoningen in de hoofdstad Luxemburg en in een vakantiepark in de directe omgeving. Vandaaruit bezoek je tijdens jouw vakantie met familie of vrienden het Musée d'Art Moderne met zijn moderne kunst, het Musée National d'Histoire met zijn kustschatten uit een ver verleden, het Groothertoglijk Paleis, de Kazematten en de gotische Kathedraal van Luxemburg. Verder is ook het natuurpark dat een deel van Luxemburg en Duitsland overlapt, een mooie uitstap om met de kinderen te maken. U vindt daar zwarte ooievaars en andere zeldzame diersoorten vlakbij jouw vakantiewoning, appartement of bungalow in het vakantiepark in de natuur.

Een vakantie met meerdere personen in een vakantiehuis elders in Europa

Heb je al alle facetten van Luxemburg ontdekt en wil je eindelijk eens wat anders? Voor jou heeft Belvilla mooie vakantiehuizen in andere landen in Europa ter beschikking. Ontdek onze aanbiedingen met vakantiehuizen op onze website en zoek een vakantiehuis in het land van jouw dromen. Wij zorgen ervoor dat u het ideale vakantiehuis vindt. Of dat nu in Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Tsjechië, Denemarken, Polen, Noorwegen of Turkije ligt. Gebruik ons overzicht van alle regio's of de zoekfunctie om gemakkelijk algemene en meer gedetailleerde informatiete vinden over een woning in een aantrekkelijk land. 

Alle vakantiehuizen in de provincie Luxemburg
Veelgestelde vragen over een vakantie in Luxemburg (België)
Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌huisjes‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ ‌in West-Luxemburg?‌ ‌

In West-Luxemburg kun je kiezen uit 500+ Belvilla huisjes.‌ ‌

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ ‌in‌ West-Luxemburg?‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ ‌in‌ West-Luxemburg moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ de Grand-Duché, de Ardennen, de grotten van Hotton, Musée National D' Histoire, het Groothertogelijk Paleis en de Kathedraal van Luxemburg.‌ ‌

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ ‌in‌ West-Luxemburg zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ ‌in‌ West-Luxemburg ‌die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌ Wandelen Fietsen Langlaufen

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌in‌ West-Luxemburg ‌absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In‌ West-Luxemburg kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ vlees- en visgerechten, bloedworst, prosciutto, stoofpot en pannenkoeken.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar‌ West-Luxemburg?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ West-Luxemburg,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌ ‌van‌ mei tot en met september.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020