Een greep in ons aanbod in Zillertal Arena

Wintersporthuizen Zillertal Arena

Met zijn 143 kilometers aan pistes en 51 verschillende liften, is Zillertal Arena het grootste skigebied van het Zillertal. Zowel voor de beginnende als de gevorderde skiër of snowboarder is hier voldoende uitdaging te vinden. Een groot pluspunt aan Zillertal Arena is dat het bijna in elk seizoen sneeuwzeker is. Daarnaast biedt dit wintersportgebied, in Oostenrijk, vele extra’s zoals funparks, een videoafdaling en een echte racepiste.

Kenmerken

Skigebied
Zillertal Arena
Skigebied
  Skigebied
Zillertal Arena
Zillertal Arena
Hoogte skigebied
2500m
600m
Skiliften
Cabineliften
13x
Stoeltjesliften
21x
Sleepliften
18x
Pistes Totaal: 143km
Beginner
0km
Gemiddeld
43km
Gevorderd
89km
Expert
11km
Snowboarding
Half-pipes
2x
Funparks
3x
Boarder Cross
1x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 200km

Bekijk ons wintersportaanbod

100 wintersport chalets in Zillertal Arena

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Zillertal Arena biedt voor ieder wat wils

Zillertal Arena is een populair skigebied onder de Nederlanders en dat is natuurlijk niet zomaar. Voor elke type skiër of snowboarder zijn hier verschillende pistes te vinden. Dit komt, omdat dit prachtige skigebied zich uitstrekt over verschillende dorpen. De dorpen zijn te bereiken met skibussen en elk dorp kent zo zijn eigen charmes.

Lees meer
De kenmerken van het skigebied Zillertal Arena

Zillertal Arena is een gebied dat zich uitstrekt van Tirol tot aan Salzburg. Deze Oostenrijkse plaatsten worden door middel van de Gerlospas met elkaar verbonden. Dit maakt dat Zillertal Arena behoort tot een van de grote skigebieden van Oostenrijk. Omdat het skigebied zo groot is, is het zowel voor jong en oud een perfecte bestemming.

Lees meer
De leukste activiteiten van het skigebied

Dit prachtige skigebied in Oostenrijk is rijk aan verschillende activiteiten, die voor zowel jong en oud een hele beleving zijn. Van off pistes tot aan funparks en van rodelbanen tot aan leuke kindercrèches, Zillertal Arena biedt voor ieder wat wils.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020