Netherlands

Top vakantiehuizen voor koppels, lente 2023

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vier het voorjaar samen in een Belvilla

Wilt u er graag een paar dagen of een weekje tussenuit, maar vindt u dat het nog veel te lang duurt voordat de zomervakantie begint? Overbrug deze periode dan door er in het voorjaar samen een weekendje of weekje op uit te gaan. Ontdek snel ons aanbod en boek uw unieke Belvilla.

 

Weekendje weg met Pasen Hemelvaart of Pinksteren

Door de verschillende vrije dagen en vakanties in april en mei is het voorjaar een ideaal seizoen om er even tussenuit te gaan en frisse energie op te doen met elkaar. Trek eropuit tijdens Pasen, Hemelvaartsdag of Pinksteren.

Wilt u met Pasen een weekendje weg? Verblijf dan gezellig samen in een van onze vakantiehuizen. Zowel dicht bij huis als verder weg hebben we mooie Belvilla’s voor twee personen. Ga er bijvoorbeeld met Pasen even tussenuit en geniet samen van een heerlijke brunch op het terras of aan de gezellige keukentafel. Al plannen met Pasen? U kunt ook met Hemelvaart en Pinksteren een paar daagjes weg.

Ook al is het maar kort, met een weekendje weg in het voorjaar bent u er echt even helemaal uit. vanuit uw Belvilla valt er genoeg te beleven. Omdat veel van onze vakantiehuizen in een landelijke omgeving of vlak bij zee liggen, is het zeker aan te raden om uw wandelschoenen, fiets of mountainbike mee te nemen. Zo kunt u de prachtige omgeving rondom uw Belvilla met elkaar ontdekken. Heeft u al een vakantiehuis op het oog?

Boek een weekendje weg

Geniet van de meivakantie van 2019

Vindt u een weekend te kort en wilt u liever een hele week weg? Ontdek dan eens ons aanbod voor in de meivakantie. Op veel plekken in Zuid-Europa schijnt de zon al volop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker dicht bij huis te verblijven.

Overweegt u in de meivakantie van 2019 een weekje of een paar dagen weg te gaan? Bij Belvilla is er genoeg keuze voor een vakantie met z’n tweeën. Bent u op zoek naar een zonvakantie? Geniet dan van de eerste warme zonnestralen van het jaar vanuit een van onze vakantiehuizen in Italië of Frankrijk. Op veel plekken is het zelfs al mogelijk om een duik in zee of het zwembad te nemen. Maar het is ook al heerlijk om lekker in de zon te genieten op een terrasje.

Willen jullie liever in de meivakantie niet heel ver rijden? Dan is een vakantie in Nederland of België een echte aanrader. Ook hier begint de zon goed te schijnen, waardoor u heerlijk buiten kunt leven. Wie weet kunt u zelfs al een keer barbecueën. Klinkt als een echte vakantie toch? Weet u al waar u naartoe wilt?

 

Boek uw meivakantie

Geniet samen van het voorjaar

De lente is hét seizoen waar we allemaal vol verlangen naar uitkijken. We genieten weer van de eerste zonnestralen en we worden wakker gemaakt door vrolijk, fluitende vogels. Dit seizoen is ook het perfecte moment om er lekker samen even op uit te gaan en nieuwe energie op te doen.

Kijkt u in de winter ook altijd uit naar een zonnige vakantie? Maar duurt de zomer voor uw gevoel nog veel te lang? Ga er dan lekker in het voorjaar tussenuit. Zowel voor een weekendje als midweekje en weekje weg hebben we genoeg keuze in ons ruime aanbod.  Wat dacht u bijvoorbeeld van een weekendje weg aan de Nederlandse kust? Of in de Ardennen? Of een weekje in de meivakantie naar het zonnige Zuid-Europa? Waar u ook naartoe gaat in het voorjaar, met elkaar is het overal genieten!

Eropuit in het voorjaar

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring