Netherlands

Geniet van het voorjaar in een vakantiehuis

Vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vier het voorjaar met een groep

Willen jullie er graag een paar dagen of een weekje tussenuit, maar vinden jullie dat het nog veel te lang duurt voordat de zomervakantie begint? Overbrug deze periode dan door er in het voorjaar een weekendje of weekje op uit te gaan met elkaar. Ontdek snel ons aanbod en boek jullie unieke Belvilla.

Weekendje weg met Pasen Hemelvaart of Pinksteren

Door de verschillende vrije dagen en vakanties in april en mei is het voorjaar een ideaal seizoen om er even tussenuit te gaan en frisse energie op te doen met vrienden of heel de familie. Trek eropuit tijdens Pasen, Hemelvaartsdag of Pinksteren.

Willen jullie met Pasen een weekendje weg? Verblijf dan gezellig met een groep in een van onze vakantiehuizen. Zowel dicht bij huis als verder weg hebben we mooie Belvilla’s voor grote gezelschappen. Ga er met Pasen tussenuit en maak een heerlijk brunch met elkaar in het vakantiehuis. Al plannen met Pasen? Jullie kunnen ook met Hemelvaart en Pinksteren een paar daagjes weg.

Ook al is het maar kort, met een weekendje weg in het voorjaar zijn jullie er echt even helemaal uit. vanuit uw Belvilla valt er genoeg te beleven. Omdat veel van onze vakantiehuizen in een landelijke omgeving of vlak bij zee liggen, is het zeker aan te raden om jullie wandelschoenen of fietsen mee te nemen. Zo kunnen jullie de prachtige omgeving rondom jullie Belvilla met elkaar ontdekken. Weten jullie al welk groepshuis het wordt?

Boek een weekendje weg

Geniet van de meivakantie van 2022

Vinden jullie een weekend te kort en willen jullie liever een hele week weg? Ontdek dan eens ons aanbod voor in de meivakantie. Op veel plekken in Zuid-Europa schijnt de zon al volop, maar het is natuurlijk ook mogelijk om lekker dicht bij huis te verblijven.

Overwegen jullie om in de meivakantie van 2022 een weekje of een paar dagen weg te gaan? Bij Belvilla is er genoeg keuze voor een vakantie met heel de familie of een grote groep vrienden. Zijn jullie op zoek naar een zonvakantie? Geniet dan van de eerste warme zonnestralen van het jaar vanuit een van onze vakantiehuizen in bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. Op veel plekken is het zelfs al mogelijk om een duik in zee of het zwembad te nemen. Maar het is ook al heerlijk om lekker in de zon te genieten op een terrasje.

Hebben jullie in de meivakantie geen zin om heel ver te rijden? Dan is een vakantie in Nederland of België een echte aanrader. Ook hier begint de zon goed te schijnen, waardoor jullie heerlijk buiten kunnen leven. Wie weet kunnen jullie zelfs al een keer barbecueën. Klinkt als een echte vakantie toch? Weten jullie al waar jullie naartoe willen?

Boek jullie meivakantie

Eropuit in het voorjaar met een groep

De lente is hét seizoen waar we allemaal vol verlangen naar uitkijken. We genieten weer van de eerste zonnestralen en we worden wakker gemaakt door vrolijk, fluitende vogels. Dit seizoen is ook het perfecte moment om er lekker met het gezin of heel de familie tussenuit te gaan.

Kijken jullie in de winter ook altijd uit naar een zonnige vakantie? Maar duurt de zomer voor jullie gevoel nog veel te lang? Ga er dan lekker in het voorjaar tussenuit. Zowel voor een weekendje als midweekje en weekje weg hebben we genoeg keuze in ons ruime aanbod.  Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een weekendje weg met elkaar aan de Nederlandse kust? Of in de Ardennen? Of een weekje in de meivakantie naar het zonnige Zuid-Europa? Waar jullie ook naartoe gaan in het voorjaar, met elkaar is het overal genieten!

Eropuit in het voorjaar

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!