+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

De mooiste vakantiehuizen voor tijdens je fietsvakantie

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


Vakantiehuizen voor tijdens je fietsvakantie door Europa

Wil je graag op fietsvakantie door Europa en ben je niet zo'n fan van kamperen? Dan is het overnachten in een van de vele vakantiehuizen van Belvilla een mooi alternatief. Belvilla heeft over heel Europa meer dan 34.000 vakantiehuizen mooi verspreid. Zo vind je er ook veel langs de meest populaire fietsroutes door Europa. Je kunt op die manier van het ene vakantiehuis naar het andere vakantiehuis fietsen. Dit scheelt een hoop gewicht en bepakking qua kampeeruitrusting en biedt veel meer comfort en luxe voor tijdens je fietsvakantie. Hierbij de mooiste fietstochten door Europa.

Fietsvakantie fietsroute de Bodensee

Het Bodenmeer, ofwel Bodensee (Duits), of soms ook het Meer van Konstanz naar de aan het meer gelegen gelijknamige stad, is een meer in het grensgebied Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en een geweldige locatie voor een fietsvakantie. De Bodensee-fietsroute neemt fietsers mee op een reis van bijna 270 kilometer door deze drie landen. In acht dagen kun je in principe rond het Bodenmeer fietsen. Het meer is niet alleen het grootste meer van Duitsland, het is ook één van de mooiste wateren van Europa. Ongeveer 260 van de 270 km lange oevers van het Bodenmeer zijn per fiets bereikbaar.

Vakantiehuizen aan de Bodensee

Fietsvakantie langs de Maasroute

De LF Maasroute biedt een prachtig inzicht in de relatie van de mens met een van de belangrijkste rivieren van Zuid-Nederland: de Maas. Je fietst van Maastricht, waar (min of meer) de rivier het land binnenkomt op weg naar Hoek van Holland, waar hij uitmondt in zee. Om je avontuur compleet te maken, ga je een stukje landinwaarts naar de Maasstad Rotterdam. De borden wijzen je de weg. Tijdens je fietstocht ga je beseffen wat het betekent om in de buurt van zo'n rivier te wonen. Het domineert het landschap, wat leidt tot bijzonder mooie uitzichten.

Vakantiehuizen in Maastricht

Fietsvakantie langs de Moselradweg

Deze fietsroute wordt ook wel de sprookjesroute genoemd. De Moezel-fietsroute kronkelt langs enkele van de mooiste landschappen van Duitsland, beste wijnstreken en meest indrukwekkende kastelen. Hemelsbreed is het 95 km tussen Koblenz en Trier, twee van de oudste en meest charmante steden van Duitsland. Als je over het fietspad rijdt, wordt de afstand meer dan verdubbeld. Het grootste deel van de fietstocht van ongeveer 200 km geeft een feel-good Disney-effect. Belvilla heeft langs de route veel vakantiehuizen, maar Koblenz is de favoriet onder de fietsers. Niet voor niets dat deze route wordt gezien als de mooiste fietsroute van Duitsland.

Vakantiehuizen in Koblenz

Fietsvakantie langs de Rhein Radweg

De Rijnfietsroute is geschikt voor fietsers van alle condities en niveaus. Het loopt langs een van de langste rivieren van Europa. Van de Zwitserse Alpen tot de Noordzee bevordert de Rijn al meer dan 2000 jaar de culturele en economische dialoog tussen het Alpengebied en Noord-Europa. Ontdek de schoonheid van dit rivierenlandschap en de schilderachtige stadjes en dorpjes langs de oevers. Belvilla heeft vakantiehuizen in veel plaatsen die je tegenkomt tijdens deze fietsroute, zoals: Düsseldorf, Strasburg, Basel en Andermatt. Mocht je minder weer krijgen onderweg dan is het altijd fijn om te verblijven in een vakantiehuis langs de route.

Vakantiehuizen in Koblenz

Veelgestelde vragen fietsvakantie in Europa

Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Europa?

Belvilla heeft ruim 34.000 vakantiehuizen in Europa.

Wat is de beste tijd voor een fietsvakantie door Europa?

De maanden mei tot september zijn de beste maanden voor een fietsvakantie door Europa.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!