Wellness in je eigen vakantiehuis

Een greep uit het wellnessaanbod

Bekijk ons aanbod

3.031 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Geniet van een fantastisch en welverdiend luxe wellnessweekend

Tegenwoordig hebben we het allemaal heel erg druk. Dagelijks zijn we met van alles en nog wat in de weer, en vliegen we van hot naar her. We stoppen veel energie in onze leuke baan of doen ons uiterste best om goede cijfers te halen tijdens onze studie. In de avonduren vallen we ook niet stil. Dan vermaken we ons door te gaan sporten of tijd te besteden aan andere hobby's. Het weekend staat veelal in het teken van afspreken met vrienden en familie of eropuit gaan met de kinderen. Het is eigenlijk onvermijdelijk dat er een moment komt waarop we toe zijn aan een beetje ontspanning. Een wellnessweekend kan in dat geval uitkomst bieden. Het geeft de mogelijk om even helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Tijdens een verblijf in een huisje of bungalow in een wellnessresort geniet u van een warme sauna of een jacuzzi in de buitenlucht. Bij Belvilla vindt u tal van accommodaties waar u tijdens een wellnessweekend kunt verblijven. Zo kunt u met uw gezin verblijven in een luxevakantiehuis of met goede vrienden of uw partner in een knusse bungalow. Door Belvilla's grote hoeveelheid aan accommodaties vindt u altijd de verblijfplaats waar u naar op zoek bent.

Verblijf tijdens een wellnessweekend in een luxevakantiehuis

Een wellnessweekend boekt u in eerste instantie omdat u toe bent aan de nodige ontspanning. U wilt even ontsnappen aan de drukte van alledag en niet bezig zijn met dingen als werk, het huishouden en de zorg voor de kinderen. Tijdens een wellnessweekend hoeft u even helemaal niets te doen, behalve natuurlijk genieten van alle ontspanningsmogelijkheden en de zorg van anderen. Het weekend staat namelijk helemaal in het teken van u en van u alleen. Om helemaal in je eentje van een wellnessweekend te gaan genieten is natuurlijk wel een beetje saai. Daarom is het leuk om samen met een aantal vrienden weg te gaan. Ook een ontspannen weekend weg met uw partner kan een relatie goed doen. De kinderen kunnen dan gewoon een weekendje bij opa en oma of een andere oppas verblijven. De tijd die u tijdens een wellnessweekend niet in de sauna of de jacuzzi doorbrengt, moet natuurlijk wel net zo aangenaam zijn. Daarom kunt u bij Belvilla een luxevakantiehuisje boeken. Er zijn huisjes waar twee of meerdere personen in kunnen verblijven. Ongeacht met hoeveel mensen u van een wellnessweekend wilt genieten, er is altijd een huisje dat bij uw reisgezelschap past. In de accommodatie geniet u uiteraard van alle faciliteiten die u tijdens een ontspannen wellnessweekend kunt wensen.

Kies voor een wellnessresort in een bezienswaardige omgeving

Om alles uit uw welverdiende wellnessweekend te halen, kunt u voor een wellnessresort in een bezienswaardige omgeving kiezen. Veel resorts liggen in een rustige omgeving en worden veelal omgeven door bossen. Vanuit uw bungalow aan de rand van het bos maakt u prachtige, ontspannen boswandelingen. In veel wellnessresorts is er een restaurant aanwezig waar u kunt genieten van een heerlijke lunch en een smakelijk diner. Wat betreft goed en gezond eten komt u tijdens een wellnessweekend zeker niets te kort. Toch is het ook leuk om een avondje uit te gaan en ergens anders van een heerlijke maaltijd te genieten. Bij Belvilla vindt u ook accommodaties voor een wellnessweekend in de buurt van een gezellig dorpje of een leuke stad. Hierdoor bent u niet gebonden aan het wellnessresort, maar u kunt er ook op uit gaan om buiten het resort te gaan dineren. Kiest u voor een vakantiehuis in de buurt van een dorpje of stad? Dan kunt u uw wellnessweekend combineren met een dagje winkelen. Net als een heerlijk warme sauna of een jacuzzi in de buitenlucht, kan ook een dagje winkelen een heel ontspannend effect hebben.

Met Belvilla geniet u van meer dan wellness alleen

Door bij Belvilla een accommodatie voor een wellnessweekend te boeken geniet u van meer dan wellness alleen. Kies voor een vakantiehuisje in een bosrijke omgeving en geniet van een mooie boswandeling. Of verblijf in een accommodatie dicht bij een leuk dorpje of een grote stad en combineer uw wellnessweekend met een dagje winkelen. Tijdens uw verblijf geniet u ondertussen van alle faciliteiten die u van Belvilla gewend bent, ongeacht de locatie van uw accommodatie. Voor een geslaagd wellnessweekend waarbij u echt helemaal tot rust komt moet u dus bij Belvilla zijn. Ook voor een wellnessweekend last minute bent u bij Belvilla aan het juiste adres. Er zijn dan veel mooie accommodaties in de aanbieding, waardoor u geld overhoudt voor andere dingen. Zoals dat heerlijke diner of die extra massage die tegen betaling te verkrijgen is. Voor wellness bent u bij Belvilla altijd aan het juiste adres.

Bekijk ons aanbod