Wellness vakantiehuisje voor jouw ultieme vakantie ervaring | Belvilla

Wellness faciliteiten voor de nodige ontspanning

Wil je even helemaal tot rust komen? Kies dan voor een vakantiehuis met wellness faciliteiten. Belvilla biedt een groot aantal vakantiehuizen die beschikken over een jacuzzi, sauna en infrarood cabine. Zo kun je na een actieve dag je spieren voorzien van de nodige ontspanning. Daarnaast heeft Belvilla ook vakantiehuizen met een zwembad, zodat je op elk moment van de dag een verfrissende duik kunt nemen. Dat is toch puur genieten? Neem een kijkje tussen onze vakantiehuizen met wellness faciliteiten en vind jouw perfecte huis. Er zijn ook last-minute opties beschikbaar!

Bekijk ons aanbod

7.111 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Even ontsnappen aan de drukte

Tegenwoordig hebben we het allemaal heel erg druk. Dagelijks zijn we met van alles en nog wat in de weer en vliegen we van hot naar her. We stoppen veel energie in onze leuke baan of doen ons uiterste best om goede cijfers te halen tijdens onze studie. In de avonduren zitten we ook niet stil. Dan vermaken we ons met sport of door tijd te besteden aan een hobby.

Lees meer
Ultiem wellness genot in Nederland of België

Wil je voor korte tijd genieten van een vakantiehuis met wellness? Dan raden wij een vakantiehuis in Nederland of België aan! Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis met wellness in Limburg, Zeeland, Friesland of de Ardennen? Deze provincies hebben een hoop te bieden zodat je naast ontspannen in jouw privé wellness, er ook op uit kunt om nieuwe plaatsen te ontdekken.

Lees meer
Vakantiehuis met wellness in Duitsland

Ook in Duitsland kun je heerlijk genieten van een vakantiehuis met wellness faciliteiten zoals een Finse sauna en jacuzzi. In de regio’s Eiffel en het Zwarte Woud kun je bijvoorbeeld prachtige wandelingen maken waarna je volledig kunt ontspannen in jouw privé wellness. Ook kun je tijdens een wintersportvakantie in Duitsland gebruik maken van een knusse bungalow of luxe vakantiehuis met wellness faciliteiten.

Lees meer
Vakantiehuizen met wellness voor groepen

Reizen met een groep kan lastig zijn. Iedereen heeft andere interesses, maar iedereen wil het naar z'n zin hebben. Denk er dan eens aan om een vakantiehuis met wellness te boeken in een omgeving waar je genoeg andere activiteiten kunt doen.

Lees meer