Vakantiehuis voor een weekend of week weg | Vakantie weg | Belvilla

Weekendje weg in een vakantiehuis

Ga je er graag even tussenuit om te ontspannen? Kies dan voor een weekendje weg in een vakantiehuis van Belvilla. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lang weekend weg naar de Ardennen? Of een weekend in een vakantiehuis in Nederland? Vergeet ook zeker de prachtige natuur in Duitsland niet, in combinatie met een heerlijke Duits biertje. Kortom, er is genoeg keuze in ons ruime aanbod.

Bekijk ons aanbod

6.370 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Weekendje weg in Nederland

Wil je voor een weekendje weg niet al te ver rijden? Ga er dan op uit in Nederland. Kies voor een verblijf op een vakantiepark aan de kust of voor een van onze groepshuizen in een natuurrijke omgeving.

Lees meer
Weekendjes weg in Nederland
Weekendje weg in België

Overweeg je een weekend weg In België? Laat je dan inspireren door de vele verschillende vakantiehuizen in het ruime aanbod. Verblijf bijvoorbeeld in de Ardennen of kom helemaal tot rust aan de Belgische kust!

Lees meer
Weekendjes weg in België
Een paar dagen naar Duitsland

Misschien denk je niet gelijk aan Duitsland als je een weekendje weg wil. Toch biedt Duitsland genoeg mogelijkheden voor jong en oud. Daarbij zijn veel verschillende regio’s eenvoudig te bereiken!

Lees meer
Weekendjes weg in Duitsland
Wil je langer dan een weekendje weg?

Als je toe bent aan meer dan een weekendje weg kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een lang weekend of zelfs een weekje weg te gaan. Zo kun je nog meer genieten van de prachtige omgeving vanuit je vakantiehuis.

Lees meer