Weekend weg in een vakantiehuis

Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

2.763 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Weekendje weg in Bungalow of huisje

Je drukke werkweek zit er op, het weekend staat weer voor de deur. Maar... wat te doen? Weer een weekend vol boodschappen, schoonmaken, verplichtingen? Of...breek je de sleur en ga je een weekendje weg? Even een andere omgeving, samen eropuit! Uitwaaien op het strand, lange boswandelingen, genieten van de lokale culinaire specialiteiten... Of gewoon even helemaal niets doen en genieten van rust en natuur? Je doet het tijdens een weekendje weg in een vakantiehuis!

Belvilla: meer dan 3500 vakantiehuizen voor een Weekendje Weg!

Bij Belvilla heb je de keuze uit meer dan 3500 vakantiehuizen voor je weekendje weg in 20 Europese landen. Ga lekker een paar dagen naar de zon of blijf wat dichter bij huis. Alles is mogelijk tijdens een welverdiend weekend weg in een vakantiehuis.

Organiseer je een gezellig weekend weg met groep vrienden of familiereünie? Kies dan voor een ruime groepsaccommodatie met meerdere slaapkamers en badkamers. Genoeg plek voor iedereen onder één dak! Liever wat meer privacy? Kies dan voor meerdere vakantiehuizen op een vakantiepark. Ga je een heerlijk weekendje weg met z'n tweeën? Probeer eens een knus vakantiehuis in de bossen of een romantisch appartement in de stad. Voor gezinnen met kleine kinderen is een weekendje weg in een landelijk vakantiehuis bij een boerderij met dieren geweldig! 

Liever niet al te ver van huis tijdens een weekje weg? Kies dan voor een vakantiehuis in de Ardennen en kom helemaal tot rust tijdens een weekje weg in de natuur. Een weekje weg is ook ideaal voor een onvergetelijke stedentrip! Eindeloos shoppen of cultuur opsnuiven in een prachtige wereldstad, wie wil dat nou niet? 

Bij Belvilla vind je een groot aanbod aan vakantiehuizen voor een weekendje weg. 

Bekijk ons aanbod