Vakantieparken in de bergen | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Vakantiepark in de bergen

Mooie uitzichten, midden in de natuur en genoeg activiteiten: een vakantie in de bergen is leuk voor het hele gezin. Wanneer u kiest voor een vakantiepark in de bergen, kunt u genieten van een welverdiende vakantie vanaf de hoogste punten. Lekker samen wandelen, fietsen, klimmen en klauteren, midden in de bergen verveelt u zich nooit. En u kunt er ook nog eens helemaal tot rust komen. 

Inspiratie

Een diverse vakantie in de bergen

Of u nu op zoek bent naar een actieve of ontspannende vakantie, u kunt voor beiden terecht in de bergen. In een bungalow in de bergen bevindt u zich altijd midden in de natuur. ’s Ochtends lekker (buiten) ontbijten met een indrukwekkend uitzicht en genoeg privacy om u heen. En op de achtergrond hoort u de vogeltjes al fluiten. Dat is pas genieten!

Lees meer
Vakantiehuizen in de bergen
In de bergen op vakantie in Europa

Wilt u graag naar de bergen op vakantie? In ons aanbod vindt u veel landen in Europa waar u tussen de bergen kan verblijven. U vindt dus altijd iets dat bij uw wensen past. In Oostenrijk kunt u bijvoorbeeld volop van de natuur genieten, maar ook de Zwitserse alpen zijn heerlijk. Beleef een heerlijke vakantie op een vakantiepark in de bergen.

Lees meer
Vakantieparken in een skigebied
Genieten van de natuur

Verblijft u deze vakantie in een bungalow in de bergen? Of u nu met uw gezin, een groep vrienden of de complete familie gaat, het kan allemaal. Lekker van het zonnetje genieten in de zomer óf in de winter terwijl u de omgeving verkent. Op een vakantiepark heeft u alles binnen handbereik dus kunt u extra genieten van de mooie omgeving.

Lees meer
Vakantieparken in de bergen met wellness
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020