Last minute vakantiehuis | Volop genieten van een last minute huisje

Last minute een midweek of weekend weg in Europa

Wil je binnen nu en een paar weken op vakantie? Kijk dan eens naar ons last minute aanbod. Hier vind je diverse vakantiehuizen met kortingen. Kies voor een knusse chalet dicht bij huis of een prachtige villa juist wat verder weg. Neem ook eens een kijkje bij onze speciale last minute aanbiedingen. Heb je zin om op het laatste moment te vertrekken? Boek dan een last minute vakantie in Nederland of ergens anders in Europa. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen, is je koffer inpakken en lekker van dat last minute vakantiehuisje genieten. Ben jij klaar voor een zorgeloze vakantie?

Bekijk ons aanbod

4.017 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute op vakantie

Wil je je vakantiedagen zo goed mogelijk gebruiken? Heb je ineens een paar dagen of een lang weekend vrij en heb je geen zin om thuis te blijven? Of weet je nog niet wanneer je op vakantie wilt gaan en ook niet waarheen? Kies dan voor een last minute vakantie. Bij Belvilla vind je het hele jaar door leuke aanbiedingen voor een last minute weekendje weg in een last minute bungalow of vakantiehuisje. Zo kun je vlak voor vertrek nog boeken, je koffers pakken en vertrekken. Welk seizoen ga jij het liefst op vakantie?

Lees meer
Last minutes
Last minute zonvakantie

Iedereen is wel eens toe aan zon en vitamine D! Maar als je nog niet zo goed weet wanneer je precies op vakantie wilt gaan, dan is een last minute zonvakantie perfect voor jou, want die kun je boeken wanneer het jou uitkomt. Heb je behoefte aan zonnestralen op je toet en snak je zomaar ineens naar wat zon? Boek dan een last minute vakantiehuis en vertrek direct. Een last minute boek je immers om er binnen nu en een paar weken tussenuit te gaan. Dan kun je heerlijk ontspannen in de zon en na terugkomst kun je er weer vol tegenaan.

Lees meer
Last minutes
Last minute op vakantie in Nederland

Kies voor een last minute midweek in Nederland en geniet van al het goeds dat ons eigen land te bieden heeft. Op Belvilla vind je last minute vakantiehuisjes door heel Nederland, waardoor je soms maar een klein eindje hoeft te rijden, maar toch het gevoel hebt dat je er even tussenuit bent. Maak een wandeling door de bossen of waai lekker uit op het strand. Lijkt dit je wel wat, dan is het aanbod van last minute vakanties naar Texel of Ameland echt iets voor jou.

Lees meer
Last minutes
Last minute vakantie dicht bij huis

Er zijn natuurlijk nog andere bestemmingen dicht bij huis, zoals België of Duitsland. Ook hier kun je al binnen een paar uurtjes op je vakantiebestemming aankomen. Een last minute vakantiehuis boek je wanneer je op het laatste moment toch even aan de drukte wil ontsnappen. Er even tussenuit, maar toch niet te ver weg. Bij Belvilla kun je zowel een vakantiehuis aan de kust, in de Ardennen of in het Zwarte Woud last minute boeken. Ideaal dus, wanneer je spontaan besluit om er even tussenuit te knijpen..

Lees meer
Last minute weekend boeken
Last minute weekendje weg, dat is genieten

Hoe leuk is het om spontaan een weekendje weg te gaan? Kijk eens bij onze last minute deals en geniet van een voordelig weekendje weg. Ga je met je partner, gezellig met het gezin of kies je juist voor een vakantie met een grotere groep? Boek jouw gezellige vakantiehuis of moderne villa via een van onze last minute aanbiedingen. Met wie je ook gaat, bij Belvilla vind je altijd geschikte en super gezellige last minute vakantiehuisjes voor een weekendje weg, zoals een last minute luxe villa of een last minute bungalow in het bos. Je hoeft dus niet te wachten om er tussenuit te gaan, boek vandaag nog jouw last minute weekendje weg.

Lees meer
Last minute een vakantiepark boeken
Last minute naar een vakantiepark

Wil je alles binnen handbereik hebben op vakantie? Kies dan voor een last minute vakantie op een vakantiepark. Wanneer je eenmaal geboekt hebt, hoef je verder niets meer te regelen, want op het park zijn alle nodige faciliteiten aanwezig. Denk maar eens aan een supermarkt, restaurant en voldoende vermaak voor jong en oud.

Lees meer