Last minute naar een uniek vakantiehuis | Belvilla

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Last minute een midweek of weekend weg in Europa

Wil je binnen nu en een paar weken op vakantie? Kijk dan eens naar ons last minute aanbod. Hier vind je diverse vakantiehuizen met kortingen. Kies voor een knusse chalet dicht bij huis of een prachtige villa juist wat verder weg. Neem ook eens een kijkje bij onze last minute aanbiedingen. Heb je zin om op het laatste moment te vertrekken? Boek dan een last minute vakantie in Nederland of ergens anders in Europa. Het enige wat je daarna nog moet doen, is je koffer inpakken en weg wezen. Ben je klaar om te gaan voor een zorgeloze vakantie?

Bekijk ons aanbod

4.926 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Last minute op vakantie

Wil je je vakantiedagen zo goed mogelijk gebruiken? Heb je ineens een paar dagen of een lang weekend vrij en heb je geen zin om thuis te blijven? Of weet je nog niet wanneer je op vakantie wilt gaan en ook niet waarheen? Kies dan voor een last minute vakantie. Bij Belvilla vind je het hele jaar door leuke aanbiedingen voor een last minute weekendje weg in een last minute bungalow of vakantiehuisje. Zo kun je vlak voor vertrek nog boeken, je koffers pakken en vertrekken. Welk seizoen ga jij het liefst op vakantie?

Lees meer
Last minutes
Last minute zonvakantie

Iedereen is wel eens toe aan wat zon en kan wat vitamine D! Maar als je nog niet zo goed weet wanneer je precies op vakantie wilt gaan, dan is een last minute zonvakantie perfect voor jou. Heb je behoefte aan zonnestralen op je toet en snak je zomaar ineens naar wat zon? Boek dan een last minute vakantiehuis en vertrek. Je kunt op ieder moment besluiten om er binnen 4 weken tussenuit te gaan. Fijn om nog even te ontspannen in de zon, zodat je er daarna weer helemaal tegenaan kunt gaan.

Lees meer
Last minutes
Last minute vakantie dicht bij huis

Het kan ook lekker zijn om dicht bij huis te blijven tijdens je vakantie. Kies voor een last minute midweek in Nederland, België of Duitsland en kom binnen een paar uurtjes aan op je vakantiebestemming. Een last minute vakantiehuis in Nederland boek je als je op het laatste moment even weg wilt van alle drukte. Er even tussenuit, maar toch niet te ver weg. Je kunt naar de kust, de Ardenne of het Zwarte Woud door je vakantiehuis last minute te boeken. Hoe ideaal wanneer je zomaar spontaan besluit om even weg te gaan.

Lees meer
Last minutes
Last minute weekendje weg, dat is genieten

Hoe leuk is het om een spontaan weekendje weg te gaan? Kijk eens tussen onze last minute deals en geniet van een voordelig weekendje weg. Ga je met het gezin of kies je juist voor een vakantie met een grotere groep? Boek jouw gezellige vakantiehuis of moderne villa last minute in een vakantiepark. Met wie je ook gaat, bij Belvilla vind je altijd geschikte en super gezellige last minute bungalows voor een weekendje weg. Wacht dus niet als je nu zin hebt om er tussenuit te gaan, boek vandaag nog jouw vakantie last minute.

Lees meer
Last minute weekend boeken
Last minute naar een vakantiepark

Wil je alles binnen handbereik hebben op vakantie? Kies dan voor een last minute vakantie op een vakantiepark. Wanneer je eenmaal geboekt hebt, hoef je verder niets meer te regelen. Op het park zijn vaak alle nodige faciliteiten aanwezig, waardoor er vaak een supermarkt, restaurant en natuurlijk vermaak in de buurt is.

Lees meer
Last minute een vakantiepark boeken