Een selectie van onze huizen

Overnacht in één van onze schitterende kastelen

Was je al onder de indruk van de omgeving en de oprijlaan, wacht dan tot je binnenkomt en de prachtige kamers ziet waar je zult overnachten! Adembenemend gewoon! Je waant je onmiddellijk terug in de tijd van ridders en kasteelheren. Ontvang je vrienden, dineer bij kaarslicht of ga op ontdekkingstocht door de kasteeltuin. ' s Avonds kun je genieten van een glaasje wijn bij het haardvuur.
Dit kasteel is helemaal van jou alleen voor een weekend, een week of zelfs langer... Je waant je de koning te rijk!

Bekijk ons aanbod

80 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een smaakvolle kasteelovernachting in België

Neem een kijkje in ons rijk aanbod van bijzondere kastelen in België. Je kunt een kasteel huren in Limburg of de Ardennen, aan jou de keuze! Van super-de-luxe tot zeer betaalbaar, met privé zwembad of een grote tuin, ze zijn er in alle soorten en maten. Voor een bruiloft, een romantisch weekendje weg, of zelfs met het hele gezin; er zijn redenen genoeg om een kasteel te huren! Een kasteel is de perfecte locatie om tijd door te brengen met je familie en vrienden.

Lees meer
Een stijlvol kasteel huren in Europa

Je kunt een kasteel in België huren, maar ook in het buitenland zijn er een aantal landen die beschikken over stijlvolle kastelen om je vakantie door te brengen.
Duitsland, met zijn romantische kastelen, is zeker een geschikte bestemming.
In Italië kun je genieten van een kasteelovernachting omringd door prachtige natuur.
Of misschien trek je liever richting Frankrijk, het land dat bekend staat om zijn vele châteaux.
Wanneer je op zoek bent naar een kasteel in Europa met wellness faciliteiten ben je bij Belvilla ook aan het juiste adres.

Lees meer
Groepsvakantie in een prachtig kasteel

Of je nu een kasteel in België wilt huren of in het buitenland, wij hebben een ruim aanbod aan kastelen die ideaal zijn voor een groepsvakantie met familie en vrienden. Onze kastelen bieden genoeg ruimte om gezellig samen met de hele familie of ganse groep vrienden te eten en te relaxen aan het zwembad of in de tuin. Tegelijkertijd is er ook genoeg ruimte om je even terug te trekken wanneer je behoefte hebt aan wat privacy. Sommige kastelen bieden zelfs een privé oprijlaan om pottenkijkers buiten te houden.

Lees meer
Romantisch overnachten in een kasteel

Heb je het de laatste tijd heel druk met de job of de kinderen en voel je de nood om als koppel even te herbronnen? Dan hebben wij bij Belvilla de perfecte vakantiehuizen voor jou! Van traditionele kastelen tot hedendaagse sprookjeskastelen, vol grandeur, luxe, ruimte en karakter, we bieden jou en je partner de ultieme kasteelovernachting! Het wordt een plekje waar je terug de geschiedenis ingaat zonder de moderne gemakken op te offeren. Aanschouw je kasteel en de bijbehorende gronden als een heer en flaneer als een jonkvrouw door de prachtig aangelegde tuinen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020