Een selectie van onze huizen

Een apart vakantiehuis in een prachtige locatie

Al onze bijzondere vakantiehuizen zijn geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting en voldoen aan al jouw wensen voor een wel heel bijzondere vakantie. Onze huizen zijn origineel en authentiek en bieden net dat tikkeltje meer aan jouw vakantie. Of het nu met de ganse familie is, of voor een romantisch weekendje met zijn twee, Belvilla helpt je op weg om van jouw vakantie DE vakantie van je leven te maken. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website en droom alvast weg bij zoveel moois!

Bekijk ons aanbod

51 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een bijzondere vakantie dicht bij huis

Voor bijzondere vakanties hoef je heus niet naar de andere kant van de wereld. Als je op zoek bent naar een weekendje weg dichtbij huis, dan hebben Nederland en Belgi alles te bieden wat je maar wilt. Bij ons kun je een windmolen boeken als uniek vakantiehuis, of wat dacht je van overnachten in een heuse iglo-bungalow? We hebben voor jou tenthuizen uitgezocht, blokhutten, pipowagens en zelfs een voormalige burgemeesterswoning met eigen sauna en bioscoop! Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het in ons uitgebreid aanbod opgenomen!

Onze vakantiehuizen zijn allemaal origineel en authentiek. Op zoek naar een bijzonder vakantiehuis dat net dat tikkeltje anders is? Niet dat er iets mis is met een vakantiewoning op een vakantiepark, maar overnachten in een iglo-bungalow, een prachtig oud klooster, een voormalige school, een modern kasteel of een graanwindmolen spreekt toch meer tot de verbeelding. Bij thuiskomst zul je alvast veel te vertellen hebben! Onze unieke vakantiehuizen zijn verrassend, apart en leveren onvergetelijke herinneringen op. Ze zijn geselecteerd op ligging, architectuur en inrichting en liggen allemaal op mooie plekken in de natuur, in het bos, op de hei, in de buurt van het strand of op het platteland. Neem een kijkje op onze website, wij helpen je graag ontsnappen aan het dagelijks leven, dichtbij of ver weg.

Boek je bijzonder hotel in het zuiden

All inclusive vakanties zijn zo passé. Als je op zoek bent naar unieke en bijzondere vakanties, dan ben je bij ons aan het goede adres. Belvilla biedt je een breed scala aan enige vakantiehuizen, of je nu met zijn tweetjes op vakantie wilt of met de hele familie. Je kunt een paar dagen in Nederland verblijven, maar ook in Zuid-Europa bieden wij de meest bijzondere vakantiewoningen aan. Op zoek naar een bijzonder hotel in Frankrijk of een grotwoning in Spanje? Onze ruime keuze aan bijzondere bestemmingen zal je zeker kunnen bekoren.

Een reis naar Frankrijk, Spanje of Italië is sowieso altijd lekker genieten, maar je kunt je vakantie zelfs nog specialer maken door één van onze unieke vakantiehuizen in Zuid-Europa te boeken. Wat dacht je van een gerestaureerde grotwoning in Castilla La Mancha? Deze bijzondere woning is volledig gerestaureerd met behoud van haar orginele karakter. Het ontbreekt daarbij niet aan modern comfort, in deze grotwoning vind je een jacuzzi, uitgehouwen in de rotsen, en zelfs een infraroodsauna.

Je kunt ook verblijven in een traditionele trullo in Italië, een karakteristiek stenen huisje met kegelvormig dak, typisch voor de Puglia streek. Er is een groot terras aanwezig met tuinmeubilair en hangmatten om volop te genieten van een zalige zomerdag. Je bent zeker niet de enige die zijn hart verpand heeft aan de regio en aan dit bijzonder vakantiehuis.

Bijzonder vakantiehuis voor mindervaliden

Als mindervalide vraagt het meestal wat extra inspanning om een vakantiewoning te boeken. Misschien heb je een brede doorgang nodig en een speciaal aangepast toilet of douche? Bij Belvilla hebben we dit allemaal voorzien en bij ons kun je als mindervalide zeker ook van onze unieke vakantiehuizen genieten. Als je een beperking hebt of van een rolstoel afhankelijk bent, moet je kunnen vertrouwen op een vakantiehuisje of hotel dat geschikt is voor je beperkingen. Kom zorgeloos genieten van een prachtige omgeving, een mobiele beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie!

Laat ons enkele voorbeelden geven van onze bijzondere vakantiehuizen die geschikt zijn voor mindervaliden. In Drenthe vind je een voormalige burgemeesterswoning met op de begane grond een ruime slaapkamer en de badkamer is geschikt voor rolstoelgebruikers. Of wat dacht je van een historische Venetiaanse villa in Italië? Zowel de woonkamer, de keuken, als de slaapkamer zijn breed genoeg en de toegang tot het terras vormt ook geen probleem. In ons gezellig vakantiehuis in Belgi is de doorgang to de woonkamer breder dan 90cm en vind je aangepaste beugels bij het toilet.

Zoals je ziet bevatten onze woningen alle informatie inzake mobiliteitstoegang, zodat je kunt zien of onze unieke vakantiehuizen voor jou geschikt zijn voor een weekendje weg. Vragen? Wij zijn slechts een telefoontje van jou verwijderd!

De meest bijzondere vakantiewoningen

Zin in een vakantie die dankzij het unieke vakantiehuis waarin je verblijft afwijkt van de norm? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek onze bijzondere vakantiewoningen voor een buitengewone ervaring. Een bijzonder huis aan zee, een historische molen die volledig omgebouwd werd voor jouw comfort of een vakantie op een boot, Belvilla's aanbod is enorm uitgebreid. Je kunt zowel in Nederland als België terecht, maar als je langer dan een paar dagen wegblijft, kun je zelfs naar Frankrijk of Spanje! Waar je ook naar toe gaat, Belvilla maakt het bijzonder!

In Catalonië kun je verblijven in een authentiek, middeleeuws fort, in het ommuurde vestingstadje Montfalcó Muralla. Het fort heeft zijn oorsprong in de elfde eeuw en is een ommuurd gehucht met slechts één toegangspoort. Je waant je onmiddellijk in de Middeleeuwen! Of wat dacht je van een voormalig koetshuis in Zuid-Frankrijk? Natuurlijk beschikken de appartementen over een eigen keuken, maar je kunt ook aanschuiven bij de table d'hôtes. Na de maaltijd kun je heerlijk genieten van de jacuzzi, stoombad en sauna op het terrein.

Het is moeilijk om slechts een paar favorieten te kiezen uit ons aanbod, maar Casa Mazzola, een historisch vakantiehuis met privézwembad, gelegen in Noord Toscane mag zeker niet ontbreken! Het maakt deel uit van een prachtig antiek, voormalig bisschoppelijk paleis. Pure luxe!

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020