Bijzondere vakantiehuizen

Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

120 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Bijzondere vakanties - Anders dan andere accommodaties

Heb je altijd al een speciale vakantie willen hebben, waarbij je verblijft in een wel heel bijzonder vakantiehuis? Bij Belvilla hebben we een uitgebreid aanbod in speciale accommodaties op bijzondere locaties! Inspirerende vakantiehuizen in authentieke omgevingen, waarbij je even helemaal terug gaat in de tijd. Geniet van deze plekken waar de tijd even heeft stilgestaan en beleef de unieke elementen van de omgeving en het vakantiehuis.

Een vakantiehuis waar voorheen de monniken sliepen

Overnacht bijvoorbeeld in een authentieke abdij, waarbij je via de 16e eeuwse wenteltrap terecht komt bij de badkamer. Via een andere deur kun je naar de grote zolderkamer met twijfelaar, waar vroeger de monniken zelf sliepen. De kinderen kunnen zich vermaken in de verscholen torenkamers, wat als spannende verstopplek kan dienen! In deze oude abdijen kun je samen met het gezin even terug in de tijd. Zo kun je nog meer genieten van de fijne momenten samen en de bijzondere omgeving!

Voel je even van adel

Voel jezelf als adel in een adellijk vakantiehuis in een voormalige koetstuin of in een prachtige middeleeuws kasteel. Geniet van de kasteeltuinen en de rijke historie van deze bijzondere accommodaties. Maak prachtige wandelingen en fietstochten in de bijzondere omgevingen of ontdek de historische verhalen achter deze kastelen.

Even kind zijn in een comfortabele boomhut

Ga je toch liever voor een bijzondere vakantie in een comfortabele boomhut waar je vroeger altijd al van gedroomd hebt? Wanneer je in een boomhut verblijft heb je nog meer het gevoel dat je dicht bij de natuur bent. Het overnachten in een boomhut heeft een uniek karakter dat je niet snel zult vergeten! Wanneer je graag dicht bij de natuur wilt zijn dan kun je zeker ook overwegen om te verblijven in een biologische agriturismo. Beleef een vakantie in een pure vakantieomgeving, waarbij je op een verantwoorde manier omgaat met de natuur en de omgeving. Hierdoor krijg je een unieke vakantiebeleving waarin alles klopt!

 

Bekijk ons aanbod