Vakantiehuis aan zee | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuizen van Belvilla aan zee

De kust, een plek waar je kunt genieten van het rustgevende geruis van de zee en de zilte zeelucht. Belvilla biedt jou een breed aanbod vakantiehuizen aan zee. Onze vakantiehuizen aan zee bevinden zich op maximaal 5 kilometer van de kust. Ben je op zoek naar een luxe villa, of toch liever een sea lodge? Bij Belvilla vind je altijd een vakantiehuis aan zee dat voldoet aan jouw wensen.

Bekijk ons aanbod

11.270 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis aan de kust

Stel je eens voor: je wordt ’s ochtends wakker, trekt je zwemkleding aan, loopt naar het strand en ploft neer in het heerlijke, warme zand. Vandaag moet niks, dit wordt een dag vol ontspanning. Bij Belvilla heb je keuze uit vele vakantiehuizen aan zee, van verleidelijke Franse villa’s en Spaanse fincas tot Nederlandse duinhuizen met rieten daken en authentieke vissershuisjes aan de Belgische Kust. Voor het huren van een vakantiehuis aan zee ben je bij Belvilla aan het juiste adres!

Vakantiehuis aan zee dicht bij huis

Een vakantie aan de Nederlandse of Belgische kust is perfect wanneer je wilt genieten van het strand, maar niet te lang wilt reizen. Aan de Nederlandse en Belgische kust hoef je je niet te vervelen. Belvilla biedt je een gevarieerd aanbod vakantiehuizen aan de Nederlandse en Belgische kust. Zo kun je verblijven in een luxe villa, een lodge, vakantieboerderij of een traditioneel gebouwd vissershuis.

Lees meer
Vakantiehuis aan zee in Zuid-Europa

Behoefte aan helderblauw water en prachtig wit zand? Dan is een bezoekje aan de kust van Zuid-Europa absoluut een aanrader! Zuid-Europa beschikt over vele prachtige stranden in een indrukwekkende omgeving. De woeste rotskusten, lieflijke baaitjes en verlaten zandstranden bezorgen u het ultieme vakantiegevoel.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 8+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020