Vakantiehuis aan zee

Een selectie van onze huizen

Bekijk ons aanbod

5.322 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Vanuit je vakantiehuis aan zee geniet je van woeste rotskusten, lieflijke baaitjes en verlaten zandstranden. Vakantie in een van de drukbezochte mondaine badplaatsen of juist in een van de prachtige authentieke vissersdorpjes. Of het hem nu zit in het rustgevende geruis van de zee, de zilte zeelucht, of de gezellige visrestaurantjes, de kust kan elke vakantieganger verleiden tot een vakantie aan zee. Boek nu en geniet van een heerlijke vakantie in een van de vakantiehuizen aan zee!

Belvilla vakantiehuizen en villa's aan zee

Vakantie aan zee in alle soorten en maten, voor ieder wat wils! Bij Belvilla vind je een ruim aanbod aan vakantiehuizen, vakantiewoningen, appartementen en vakantieparken aan zee. Deze vakantiehuizen aan zee zijn gelegen in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Kroatië, Nederland, Portugal, Spanje en Turkije.

Onze vakantiehuizen aan zee bevinden zich op maximaal 5 kilometer van de kust. Van verleidelijke Franse villa's en Spaanse finca's tot Nederlandse duinhuizen met rieten daken en authentieke vissershuisjes aan de Belgische Kust. Een vakantie aan zee wordt eenvoudig geregeld bij Belvilla! Er zijn zoveel typen vakantiehuizen in uiterst verschillende landen, dat je eenvoudig je ideale vakantiehuis kunt vinden. Ga eens op zoek tussen de verschillende vakantiehuizen en ontdek jouw ideale vakantiehuis aan zee!

Tijdens je vakantie aan zee kun je heerlijke wandelingen maken over het strand of over de boulevard. Laat de kinderen lekker spelen op het strand en neem een verfrissende duik in het water. Geniet van de rust en bereik het niveau van ultieme ontspanning! Vanuit je vakantiehuis aan zee zijn prachtige jachthavens te bezoeken en kun je prima allerlei watersporten beoefenen met het gehele gezin. Of ga eens lekker shoppen in een van de schitterende steden in de buurt van je vakantiehuis. Vaak is in de buurt van de zee ook veel natuur te vinden, waar je prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Ga tijdens je vakantie aan zee ook eens een dagje lekker het binnenland in, om het gehele land te verkennen. Bezoek de karakteristieke plaatsen van het land en ontdek eeuwenoude tradities. Van oudsher is er altijd veel bedrijvigheid aan de kust, waardoor er genoeg te beleven is vanuit je vakantiehuis aan zee!

Bij Belvilla zijn de vakantiehuizen aan zee eenvoudig te vinden door bij 'ligging' het criterium 'Aan zee' aan te vinken. Zoek je liever met behulp van de kaart? Dat kan ook! Dit geeft meteen een overzicht van de locatie van het vakantiehuis en de afstand tot de zee.

Bekijk ons aanbod