Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Vakantiehuizen van Belvilla aan zee

De kust, een plek waar u kunt genieten van het rustgevende geruis van de zee en de zilte zeelucht. Belvilla biedt u een breed aanbod vakantiehuizen aan zee. Onze vakantiehuizen aan zee bevinden zich op maximaal 5 kilometer van de kust. Bent u op zoek naar een luxe villa, of toch liever een sea lodge? Bij Belvilla vindt u altijd een vakantiehuis aan zee dat voldoet aan uw wensen.

Bekijk ons aanbod

10.696 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis aan de kust

Stelt u zich eens voor: u wordt ’s ochtends wakker, trekt uw zwemkleding aan, loopt naar het strand en ploft neer in het heerlijke, warme zand. Vandaag moet niks, dit wordt een dag vol ontspanning. Bij Belvilla heeft u keuze uit vele vakantiehuizen aan zee, van verleidelijke Franse villa’s en Spaanse fincas tot Nederlandse duinhuizen met rieten daken en authentieke vissershuisjes aan de Belgische Kust. Voor het huren van een vakantiehuis aan zee bent u bij Belvilla aan het juiste adres!

Vakantiehuis aan zee dicht bij huis

Een vakantie aan de Nederlandse of Belgische kust is perfect wanneer u wilt genieten van het strand, maar niet te lang wilt reizen. Aan de Nederlandse en Belgische kust hoeft u zich niet te vervelen. Belvilla biedt u een gevarieerd aanbod vakantiehuizen aan de Nederlandse en Belgische kust. Zo kunt u verblijven in een luxe villa, een lodge, vakantieboerderij of een traditioneel gebouwd vissershuis.

Lees meer
Vakantiehuis aan zee in Zuid-Europa

Behoefte aan helderblauw water en prachtig wit zand? Dan is een bezoekje aan de kust van Zuid-Europa absoluut een aanrader! Zuid-Europa beschikt over vele prachtige stranden met indrukwekkende omgevingen. De woeste rotskusten, lieflijke baaitjes en verlaten zandstranden bezorgen u het ultieme vakantiegevoel.

Lees meer