Vakantiehuis aan zee | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuizen van Belvilla aan zee

De kust is een plek waar je kunt genieten van het rustgevende geruis van de zee en de zilte zeelucht. Belvilla biedt jou een breed aanbod aan vakantiehuizen aan zee. Onze vakantiehuizen aan zee bevinden zich op maximaal 5 kilometer van de kust. Ben je op zoek naar een luxe villa, of toch liever een gezellige sea lodge? Bij Belvilla vind je altijd een vakantiehuis aan zee dat voldoet aan jouw wensen.

Bekijk ons aanbod

11.512 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Vakantiehuis aan zee dicht bij huis

Wat is er nu lekkerder dan even een paar dagen in eigen land erop uit te trekken of een leuk weekendje weg te gaan. De Nederlandse kust is zo’n plek waar het goed vertoeven is. Als je een huisje aan zee wil huren, hoef je helemaal niet ver weg te gaan. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen aan zee waar je zeker een geschikte kustbestemming tussen vindt. Een plek waar je je zeer goed zult vermaken.Het leuke van een vakantiehuis aan zee is niet alleen dat je een duik in het water kunt nemen, maar er ook allerlei andere activiteiten kunt ondernemen. De sportievelingen onder ons kunnen verschillende watersporten beoefenen, terwijl de shopaholics zich uren kunnen vermaken in de grotere steden in de buurt van jouw vakantiehuis. Haarlem en Alkmaar zijn voorbeelden van Noord-Hollandse steden waar je je goed kunt vermaken. Maar ook onze bruisende hoofdstad Amsterdam is zeker een bezoekje waard.

Vanuit Zeeland tot helemaal boven in Groningen kun je een vakantiehuisje aan zee huren. Je vindt langs onze kust verschillende mooie badplaatsen zoals Katwijk aan Zee, Noordwijk aan Zee, Scheveningen, Egmond aan Zee. En dan hebben we het nog niet gehad over de Waddeneilanden die een plek hebben op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier kun je wadlopen, zeehonden die zich in zee bevinden van dicht bij bekijken, wilde dieren spotten.

Ook kun je tijdens wandel- en fietstochten genieten van de prachtige natuur die de Nederlandse en Belgische kust je te bieden hebben. Het Vlaamse kustplaatsje De Haan is geliefd onder toeristen. In plaats van sfeerloze hoge gebouwen vind je in De Haan veel villa’s uit het begin van de twintigste eeuw. Een huisje huren aan zee in België brengt weer andere mogelijkheden met zich mee.

Vakantiehuis aan zee in Zuid-Europa

Ben je op zoek naar een huisje met privézwembad of een luxe villa met alles erop en eraan in het buitenland? Zoek niet verder! Ook in andere landen in Europa bieden wij mogelijkheden voor een verblijf aan de kust.

Zo kun je een huisje huren aan zee in Frankrijk. In mondaine badplaatsen, zoals Nice, kun je je goed vermaken. Hier vind je vaak grote jachthavens waar regelmatig indrukwekkende jachten aanleggen. Maar ook de kleine vissersdorpjes zijn zeker een bezoekje waard. Je kunt er heerlijk eten in mediterrane visrestaurantjes en een kijkje nemen in de lokale winkeltjes.

Lees meer