PT-8135-01_Quinta da Palmeira Encantada_terras met zwembad_Algarve_Belvilla vakantiehuizen

Belvilla biedt een ruime keus aan vakantiehuizen in Zuid-Europa waar je heerlijk kan overwinteren

Winterzon in Zuid-Europa

Ben je de kou beu? Zoek je liever meer zonnige oorden op in de wintermaanden? Bij Belvilla kun je ook een vakantiehuis huren om te overwinteren. Overwinteren in een vakantiehuis betekent verblijven in een aangenaam klimaat met een warm thuisgevoel. Wil je ook de kou ontvluchten in een tijdelijk thuis in Zuid-Europa? Neem dan een kijkje bij de ruim honderd overwinterwoningen van Belvilla.

Overwinterwoning versus hotel

Overwinteren in een vakantiewoning heeft diverse voordelen ten opzichte van een hotel. Aangezien je meerdere weken in het buitenland verblijft, is het erg fijn wanneer je over relatief veel ruimte beschikt. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar biedt ook de kans om te overwinteren samen met vrienden of familie. Je kunt zelfs logees laten overkomen! Zo hoef je kinderen en kleinkinderen niet zo lang te missen als ze bijvoorbeeld de feestdagen mee vieren of in een schoolvakantie op bezoek komen.

Daar komt bij dat de keuken in een vakantiehuis de mogelijkheid geeft om zelf te koken. Dit scheelt niet alleen in de portemonnee, maar is ook extra praktisch voor mensen met een speciaal dieet.

Van golf- en stadsappartement tot villa, boerderij en molen

De ruim honderd overwinterwoningen van Belvilla vind je in Portugal, Spanje en Frankrijk. Ze liggen in populaire gebieden met gemiddeld zo’n driehonderd dagen zon per jaar, zoals de Algarve, het binnenland van Andalusië en diverse Spaanse costa’s, waaronder de Costa del Sol en de Costa Blanca. Het aanbod varieert van vakantiewoningen aan een golfbaan en stadsappartementen tot luxe villa’s, prachtige cortijo’s, quinta’s en zelfs een molen. Vele overwinterwoningen beschikken over een zwembad of liggen vlakbij zee. Ook huisdieren zijn in diverse vakantiehuizen welkom.

Het was aan de Costa del Sol…

Met vier personen verblijf je heel fijn aan de Costa del Sol in de designvilla Paradiso. Het moderne vakantiehuis heeft een privézwembad en uitzicht op zee. De ruime woonkamer met hoog plafond en openslaande glazen deuren biedt veel licht en toegang naar verschillende terrassen. Vanaf de terrassen kijk je uit over het dal, de baai van Málaga, Fuengirola en de kustlijn van de Middellandse Zee. Op koudere avonden zorgt de houtkachel voor heerlijke warmte. Een voorraadje boeken en tijdschriften plus deels al gevulde keukenkastjes zorgen voor een extra huiselijk gevoel.

ES-29738-01_Paradiso_zwembad met zeezicht_Costa del Sol_Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis Paradiso is een paradijsje aan de Costa del Sol

ES-29738-01_Paradiso_terras met zeezicht_Costa del Sol_Belvilla vakantiehuizen

Een perfect plekje voor het ontbijt!

ES-29738-01_Paradiso_woonkamer_Costa del Sol_Belvilla vakantiehuizen

Een moderne inrichting, heerlijke haard, boeken en tijdschriften plus gevulde keukenkastjes heten je welkom in villa Paradiso

Zo gaat de molen

In het binnenland van Andalusië kun je verblijven in de 17e-eeuwse vakantiewoning El Molino. De vroegere molen biedt plaats aan zes personen en bevindt zich op een landgoed met diverse faciliteiten. Zo kun je hier lokale producten kopen, ontbijten en lunchen en zelfs een kookcursus volgen! Op het landgoed zijn in totaal drie vakantiewoningen, ieder met een eigen zwembad.

ES-18295-03_El Molino_Andalusië_vakantiehuis met zwembad_Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis El Molino in Andalusië is een vroegere molen

Maison de maître in de Dordogne

In een vroegere burgemeesterswoning in de Dordogne verblijf je op sjiek. De vakantiewoning La Dame à l’Hermine uit 1860 heeft een imposante schouw, kroonluchters en een statige parktuin van 2,5 hectare met een privézwembad. Het rijke verleden proef je op veel plaatsen in huis, zoals in de eetkamer met kapel en gebrandschilderde ramen. Je kunt hier in totaal met twaalf personen verblijven.

FR-47410-01_La Dame à l’Hermine_terras_Dordogne_Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis La Dame à l’Hermine is een vroegere burgemeesterswoning in de Dordogne

FR-47410-01_La Dame à l’Hermine_woonkamer_Dordogne_Belvilla vakantiehuizen

Kroonluchters en een imposante haard tonen de grandeur van deze vakantiewoning

FR-47410-01_La Dame à l’Hermine_eetkamer_Dordogne_Belvilla vakantiehuizen

Ook dineren doe je op stand in deze vroegere burgemeesterswoning

Overwinteren tegen speciaal tarief

Wil je overwinteren in een vakantiehuis van Belvilla? Dan gelden er speciale wintertarieven. Wanneer je bijvoorbeeld vier weken overwintert in een vakantiehuis, ontvang je al 20% korting op de reguliere huurprijs. En hoe langer je verblijft, hoe meer de korting oploopt. Bij een verblijf van twaalf weken of langer krijg je zelfs 50% korting op de reguliere huurprijs. De speciale overwintertarieven gelden voor een verblijf van aansluitend vier tot maximaal twintig weken in de maanden november tot en met maart. Benieuwd? Neem dan een kijkje op de speciale themapagina overwinteren.

Ontvlucht de kou en kom genieten in een vakantiehuis vol ruimte en privacy met alle comfort van thuis. Wil je ook overwinteren in een vakantiehuis? Neem dan telefonisch contact op met ons Customer Contact Center.