Overwinteren in een vakantiehuis | Belvilla

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Heerlijk zonnen in de winter

Hou je niet zo van koude temperaturen en besneeuwde landschappen? Hang dan maar alvast je winterjas in de kast en ontdek ons aanbod aan winterzon vakanties. Terwijl hier de temperaturen onder het vriespunt liggen en de eerste sneeuwvlokken uit de lucht komen, kun je fijn op een strandbedje in bijvoorbeeld Zuid-Europa of de ABC-eilanden van de zon genieten. Het is zowel mogelijk om voor een lange periode als voor een paar weekjes een winterzon vakantie bij Belvilla te boeken. Waar wacht je nog op?

Bekijk ons aanbod

289 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Overwinteren in Spanje

Veel bestemmingen in Zuid-Europa zijn ook in de wintermaanden geschikt voor een zonvakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiehuis in Spanje? Doordat dit land een stuk zuidelijker gelegen is, kun je er ook in de winter genieten van aangename temperaturen en mediterrane sferen.

Lees meer
Overwinteren in Portugal

Portugal is ook zeker een fijne winterzon bestemming. Op nog geen 3 uur vliegen vanuit Nederland sta je al op Portugese bodem. De goudgele stranden, de authentieke huisjes en de afwisselende steden typeren dit prachtige vakantieland.

Lees meer
Aangename temperaturen in Bonaire en Curaçao

De zon schijnt er bijna 365 dagen per jaar en de onderwaterwereld is er fantastisch. Het zal je niet verbazen dat we het over Bonaire hebben. Dit prachtige eiland is de ideale winterzon bestemming als je de kou in Nederland wilt ontvluchten. Het eiland heeft een tropisch klimaat, waardoor je heerlijk op de witte stranden kunt genieten van een warm zonnetje.

Lees meer