Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.
20
landen
40.000+
unieke huizen
240.000
klantbeoordelingen
/7 bereikbaar

Heerlijk zonnen in de winter

Houdt u niet zo van koude temperaturen en besneeuwde landschappen? Hang dan maar alvast uw winterjas in de kast en ontdek ons aanbod aan winterzon vakanties. Terwijl hier de temperaturen onder het vriespunt liggen en de eerste sneeuwvlokken uit de lucht komen, kunt u fijn op een strandbedje in Bijvoorbeeld Zuid-Europa of de ABC-eilanden van de zon genieten. Het is zowel mogelijk om voor een lange periode als voor een paar weekjes een winterzon vakantie bij Belvilla te boeken. Waar wacht u nog op?

Bekijk ons aanbod

305 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Overwinteren in Spanje

Veel bestemmingen in Zuid-Europa zijn ook in de wintermaanden geschikt voor een zonvakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantiehuis in Spanje? Doordat dit land een stuk zuidelijker gelegen is, kunt u er ook in de winter genieten van aangename temperaturen en mediterrane sferen.

Lees meer
Overwinteren in Portugal

Portugal is ook zeker een fijne winterzon bestemming. Op nog geen 3 uur vliegen vanuit Nederland staat u al op Portugese bodem. De goud, gele stranden, de authentieke huisjes en de afwisselende steden, typeren dit prachtige vakantieland.

Lees meer
Aangename temperaturen in Bonaire en Curaçao

De zon schijnt er bijna 365 dagen per jaar en de onderwaterwereld is er fantastisch. Het zal u niet verbazen dat we het over Bonaire hebben. Dit prachtige eiland is de ideale winterzon bestemming als u de kou in Nederland wilt ontvluchten. Het eiland heeft een tropisch klimaat, waardoor u heerlijk op de witte stranden kunt genieten van een warm zonnetje.

Lees meer