Op vakantie in eigen land? Zit jij nog te dubben of je nu wel of niet moet kiezen voor dat vakantiehuis met privézwembad? Wij zeggen: doen! Zelfs tegen een kleine meerkost wegen de voordelen van een privézwembad bij je vakantiehuis op tegen het huren van een huisje zonder eigen zwemparadijs. Belvilla geeft je 3 van de voornaamste redenen waarom het huren van een vakantiehuis met privézwembad een goed idee is.

1. Privacy & hygiëne

De eerste reden heeft te maken met hygiëne en privacy. Openbare zwembaden worden door honderden mensen per dag bezocht. Hierdoor is de kans dat je besmet raakt met een ziekteverwekker des te groter. Vooral voetschimmels worden ontzettend snel overgedragen in de openbare zwembaden. In een vakantiehuis met privézwembad is dit risico veel kleiner. Dit helpt mee aan een zorgeloos verblijf.

Meer privacy met een privézwembad staat op zich. Het is er dan ook veel rustiger vergeleken met het openbare bad. In je eigen privézwembad kun je rustig baantjes trekken zonder gestoord te worden door iemand die langs je heen zwemt. En je kinderen kunnen ongestoord spelen en ravotten. Ook kun je je kids makkelijker in de gaten houden vanuit je vakantiehuisje. Het is nu eenmaal overzichtelijker om een zwembad in één oogopslag te kunnen gadeslaan, dan wanneer je op zoek moet naar je kinderen in een overvol groot zwembad op bijvoorbeeld een vakantiepark in Nederland.

2. Het zwembad is altijd toegankelijk

Of je nu een vroege vogel bent of een nachtuil – je privézwembad is altijd open. Wat ons betreft is dat één van de grote voordelen die het waard maken om net dat beetje meer te betalen, zodat je ten alle tijden kunt genieten van de luxe van het huren van een vakantiehuis met privézwembad in Nederland. Zie hier dus reden 2: Het zwembad is altijd toegankelijk. Neem eens een heerlijke duik wanneer iedereen nog slaapt. Of houd een poolparty met wat vrienden tijdens je verblijf. Jij bepaalt wie er wel of niet in jouw zwembad mogen duiken. Nodig ze uit en geniet van elkaar en het frisse water. Niemand die je tegenhoudt.

Voor het privé bad hoef je ook geen entreegeld meer te betalen. Het zit allemaal bij je huisje inbegrepen. En beter nog – op de kortst mogelijke afstand bij je vandaan. Als dat niet een manier van ultiem ontspannen en jezelf in de watten leggen is?

3. Heerlijk onthaasten

Lekker ronddobberen op een luchtbed of opblaasbare stoel in het water met een drankje in je hand. De koelkast met je eigen snacks binnen handbereik en gevuld met al jouw lievelingseten en drinken. Met een privézwembad kan het natuurlijk allemaal, omdat dit zich op het erf van jouw vakantiehuisje bevindt. Zet wat water op voor een kopje thee, of neem een glas fris met een stuk chocola. Alles binnen handbereik.

Na het zwemmen kun je je heerlijk in vertrouwde omgeving douchen in je eigen badkamer. Omkleden kan ook in alle rust in een slaapkamer zonder al het gedoe van benauwde kleedhokjes. Alles om je helemaal zen te houden. Uiteraard zijn de vakantiehuisjes met privézwembad van Belvilla volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. Daardoor voel je je direct thuis!

Mocht je naast een zwembad ook nog een sauna bij je vakantiehuisje hebben, dan is het toppunt van wellness en comfort natuurlijk wel bereikt. Creëer je eigen spa samen met je partner, een goede vriend of vriendin of je familie en neem het ervan.

Jouw droomvakantie

Vakantie staat voor onthaasten. Even de boel de boel laten. En dat is precies wat je gaat doen wanneer je een vakantiehuis met privézwembad in Nederland huurt. Ben je geïnspireerd geraakt door deze 3 redenen of kun je er nog wel meer bedenken? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Belvilla en boek een vakantiehuis met privézwembad. Zo kun je zelf beleven of je inderdaad heerlijk onthaast terwijl je op elk gewenst moment in volledige privacy een duik in jouw zwembad kunt nemen.

Naar Blog overzicht