Cabo de Gata strand

Tips voor een goedkope vakantie in Spanje

Mensen van een zekere leeftijd herinneren zich nog dat Spanje een extreem goedkoop vakantieland was. Die tijd ligt inmiddels achter ons. Tegenwoordig zijn het Oost-Europese landen waar je vakantiebudget het langst meegaat.

jonge vrouw in jacuzzi

Vakantiehuis met jacuzzi: het toppunt van ontspanning

Terugkomen van een flinke wandeling en de vermoeidheid uit je spieren laten trekken in het bruisende warme water. Samen van de zonsondergang genieten in je bubbelbad op het terras tijdens een romantisch weekendje weg… Een vakantiehuis met een jacuzzi geeft je dat ultieme gevoel van luxe en ontspanning.

Hoppy Easter! De leukste vakantieparken om het paasweekend door te brengen

De chocolade eitjes en paasbroden liggen allang in de winkel en de meeste mensen kijken uit naar een fijn lang…

Paasmarkt met gigantisch paasei in Innsbruck

Een fantastische paasvakantie: mooie reisbestemmingen dichtbij

Pasen anders doorbrengen? Ontdek dan de mooiste plekjes in de buurt, in Nederland, Oostenrijk, Engeland en Duitsland. Laat je hier inspireren voor een onvergetelijke paasvakantie.

Gezin wandelt met hond

Wellness huisjes voor een ontspannen vakantie, en je hond mag mee

Gaat de hond mee op vakantie? Dan moet er gewandeld worden. Of ‘moet’… waarschijnlijk geniet je zelf net zo veel van een wandeling in de natuur als je trouwe viervoeter. Hier bezoeken we een paar prachtige wandelgebieden in Nederland en de buurlanden en geven een overzicht van onze vakantiehuizen waar je hond welkom is en je zelf na een stevige wandeling heerlijk kunt relaxen in je eigen sauna of bubbelbad.

Jacuzzi met uitzicht op bergen

Geniet van een vakantie in Oostenrijk in een comfortabel wellness huis

Een vakantie in Oostenrijk is voor de meeste mensen een actieve vakantie. In de wintermaanden is het onze favoriete skibestemming en in de zomer is Oostenrijk een paradijs voor wandelaars. Wat is er nou heerlijker dan na een dag op de piste of een stevige bergwandeling thuis komen in je comfortabele wellness vakantiehuis en te relaxen in je eigen sauna of bubbelbad…

Uitzicht op de Brocken

De Brocken in de Harz – ontdek een natuurwonder

De Brocken in het Harzgebergte staat bekend als de hoogste bergketen van Noord-Duitsland. De regio biedt echter nog veel meer. In dit artikel laten we zien wat er rondom de Brocken te beleven valt.

Route van de Camino de Santiago

Wat zijn de belangrijkste routes van de Camino de Santiago?

Ontdek de hoofdroutes van de Camino de Santiago en de belangrijkste kenmerken van elk daarvan.