Na een aantal uurtjes reizen zijn jullie al in het mooie Kroatië. Rijdend door de prachtige natuur en langs de azuurblauwe zee komen jullie aan bij jullie vakantiehuis. En het is nog mooier dan verwacht! De kids duiken vrijwel direct in het zwembad, terwijl jullie de koffers uitpakken en het huis verkennen. Na een half uurtje genieten jullie met een drankje van het zonnetje op het terras…

Kroatië heeft heel wat te bieden: prachtige stranden, azuurblauw water, een boeiende geschiedenis, schitterende natuur, veel zon en lekker eten. De ideale vakantiebestemming dus!

In het hart van Europa ligt het veelzijdige en mooie Kroatië. Kroatië staat bekend om haar lange en mooie kustlijn langs de Adriatische zee en prachtige stranden. Maar ook in het binnenland kun je volop genieten van prachtige natuur en bruisende steden. Een vakantie naar Kroatië met de hele familie mag daarom niet op je bucketlist ontbreken! Ben je nog op zoek naar het perfecte vakantiehuis voor in de zomervakantie? Wij hebben onze mooiste vakantiehuizen in Kroatië voor je op een rijtje gezet.

Authentic Kroatië vakantiehuis

1. Old Oliva VIII

In Villa Old Oliva VIII kunt u genieten van een vakantie in stijl: een sfeervolle en luxe inrichting én een groot privézwembad. Deze villa ligt in het plaatsje Salvela op 2 km van Vodnjan. Hier kun je terecht voor een ontspannen én een actieve vakantie. Dit vakantiehuis is geschikt voor 14 gasten en heeft een speelkamer waar de kinderen heerlijk kunnen spelen als ze even niet willen zwemmen. Naast het zwembad vind je een ruim zonneterras en een omheinde tuin met olijfbomen en een trampoline.

Bekijk dit vakantiehuis

Authentic Kroatië vakantiehuis

2. Villa Milohnici

Deze prachtige villa ligt op het eiland Krk in het kleine dorpje Milohnići. Hier geniet je van de romantische inrichting en knusse tuin met gezellige zitjes waar je heerlijk kunt ontbijten met de opkomende zon of juist dineren met de ondergaande zon. Genieten toch?! Het eiland Krk is bovendien de perfecte plek om te fietsen. De eigenaar van deze villa stelt ook enkele fietsen beschikbaar tijdens het verblijf zodat je het eiland op je gemak kunt verkennen. Wie neem jij mee?

Bekijk dit vakantiehuis

Authentic Kroatië vakantiehuis

3. Appartement Villa Fasana

Ben je op zoek naar een luxe appartement op loopafstand van het strand in Kroatië? Dit prachtige appartement ligt niet alleen op steenworp afstand van zee, maar ook dicht bij het centrum van Fažana, dat je gemakkelijk te voet kunt bereiken. Het appartement is geschikt voor 4 personen, bevindt zich op de begane grond en het ruime terras is perfect om te genieten van een uitgebreid zomers diner. Met wie zou jij hier in de zomer wel willen genieten?

Bekijk dit vakantiehuis

Authentic Kroatië vakantiehuis

4. Villa Authentic

Al liggend op het bedje, aan je eigen privézwembad, heb je een prachtig uitzicht op de helderblauwe zee. Dit authentieke vakantiehuis staat in het kleine plaatsje Ičići en ligt boven op een glooiende heuvel. Op een aantal kilometer afstand vind je het prachtige kiezelstrand. In het vakantiehuis heb je alle nodige voorzieningen en zul je zeker een zorgeloze vakantie beleven. Door de 3 slaapkamers heeft deze villa ruimte voor jou en 5 anderen. Zie jij jezelf hier al verblijven?

Bekijk dit vakantiehuis

In Kroatië geniet je in de zomer van het heerlijke weer, de mooie natuur en het lekkere eten. Willen jij en je reisgezelschap aankomende zomer naar Kroatië maar zoek je net iets anders?? Bekijk ons volledige aanbod vakantiehuizen in Kroatië want uw perfecte vakantiehuis voor de zomervakantie van 2020 zit er zeker bij!

Alle vakantiehuizen in Kroatië

Alle vakantiehuizen voor de zomer van 2020

Naar Blog overzicht