De Spaanse zon verwarmt je huid terwijl je over de azuurblauwe zee kijkt en geniet van een hapje en drankje. Het hele jaar door is hier zowaar zon-garantie. Mocht je voor je volgende vakantie nog twijfelen over de ligging van je volledige uitgeruste vakantiehuisje, overweeg dan eens een huis op een vakantiepark. In deze blog geven we je een overzicht van de mooiste vakantieparken in Spanje en campings waar je via Belvilla een huisje kunt huren, van volledig uitgerust vakantiehuis tot heuse luxe villa. Zeker weten dat deze opties al je twijfels wegnemen en je de volgende vakantie voor een huisje op een vakantiepark kiest!

Cuevas Del Tio Tobas

Dit park heeft een openlucht zwembad, bar, en restaurant. Je kunt hier fietsen huren, heerlijk wandelen, en er is een heus survival centrum. Het vakantiepark heeft een rurale ligging in de buurt van Granada, en ligt in Andalusië. Een fantastische plek in Spanje om het rurale Spaanse leven te ontdekken.

Arabische en Spaanse sferen in Andalusië

Apartamentos Tamarindos

Hoewel dit vakantiepark in Spanje de naam apartamentos (appartementen) draagt, prijst Belvilla deze plek aan als vakantiepark. Niet gek, gezien er allerlei faciliteiten aanwezig zijn op dit park in Valencia. Er is een kinderbad en openlucht zwembad, een kinderclub en speeltuin, en bovendien een snackbar. Je hoeft in principe niet van dit park af – een fijne vakantie is hier gegarandeerd. Zin in een uitje? Bezoek dan Valencia of rijdt iets verder, naar Alicante.

Camping Prades

Deze camping is één van de vakantieparken in Spanje. Het hele gezin zal zich hier vermaken, met een kinderclub, recreatieteam, speelhal met speelautomaten en een speeltuin voor de kinderen. Er is ook een kinderbad in het openlucht zwembad. Op deze camping ben je van alle gemakken voorzien, want er is een supermarkt, afhaalrestaurant, bar, en restaurant. Daarnaast zijn er sportvelden en kun je er biljarten. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. De camping ligt in de natuur van Catalonië, op ongeveer 1 uur en 50 minuten rijden van Barcelona.

Salobre Golf Resort

Ben je op zoek naar een luxe vakantiepark in Spanje? Dan ben je bij Salobre Golf Resort op het Spaanse eiland Gran Canaria aan het juiste adres. Hier vind je, behalve luxe villa’s voor een fantastisch verblijf, een golfbaan, kinderbad, openlucht- en overdekt zwembad. Krijg je trek? Ga dan naar het afhaalrestaurant, restaurant, de snackbar of de mini supermarkt. Leg jezelf in de watten en ga naar er naar de kapper of sauna, of verwen jezelf met een massage.

Strand en zee in Amadores op Gran Canaria

Camping Solmar

Er staat nog een camping onder de vakantieparken in deze blog: Camping Solmar in Blanes. Op dit vakantiepark is er veel aandacht voor sport: je vindt er dan ook een jeu de boules baan, sportvelden, tennisbaan, en openlucht zwembad. De kinderen genieten hier van een indoor speelruimte, kinderclub en een recreatieteam dat voor de nodige entertainment zorgt. Boodschappen haal je bij de supermarkt op de camping, en eten kan bij het afhaalrestaurant, restaurant, of de bar. Camping Solmar is aan het strand gelegen, dus ideaal voor een vakantie aan de kust van Spanje.

Vakantiepark Isabena

Vakantiepark Isabena heeft een openlucht zwembad. Je kunt hier ook terecht voor een ontspannende massage, of gebruikmaken van de sauna. Vakantiepark Isabena is ideaal voor de kinderen, want er is een speeltuin en animatie. Op dit park ben je van alle gemakken voorzien, met een bar, restaurant, snackbar, en zelfs broodjesservice. Ga lekker fietsen of wandelen en geniet van de natuur. Het park ligt in de Pyreneeën en is dus een ideale bestemming voor een autovakantie naar Spanje.

Welke van deze vakantieparken is jouw favoriet? Zet ze op je verlanglijstje en bekijk de mogelijkheden om één van de huisje op een park te huren.

Naar Blog overzicht