Tot rust komen op een luxe vakantiepark in Spanje, terwijl de hele familie geniet van de vele faciliteiten en voorzieningen die er te vinden zijn. Dat is toch een droomvakantie? Gelukkig zijn er in Spanje heel wat betoverende vakantieparken te vinden waar je prachtige en luxe huisjes kunt huren, die het hele gezin blij zullen maken. Hier lees je wat je kunt verwachten van een luxe vakantiepark in Spanje, en waarom deze parken ideaal zijn voor families.

Vakantiepark in Spanje

Spanje is voor veel families een populaire vakantiebestemming. En dat is logisch: in dit land ben je bijna altijd gegarandeerd van fantastisch weer, vriendelijke mensen, en een enorme hoeveelheid oude en moderne steden, mooie dorpjes, fascinerende musea, prachtige baaien of lange zandstranden te bezoeken. Door heel Spanje zijn er behoorlijk wat vakantieparken te vinden, waarvan een deel beoordeeld zijn als luxe vakantiepark. Dat betekent dat je hier toch zeker wel een zwembad mag verwachten, en vakantiehuizen of zelfs villa’s die over bijvoorbeeld een grote, volledige uitgeruste keuken beschikken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie villa in het zuiden van Spanje, in Andalusië? Of op het eiland Mallorca, dat tot de Balearen behoort?

Familievakantie op een luxe vakantiepark in Spanje

Een luxe vakantiepark heeft voor elk lid van de familie wel iets te bieden. Zoals gezegd, is er standaard een mooi zwembad aanwezig waar je naar een warme dag een verfrissende duik kunt nemen. Vaak is er ook een extra in of rondom het luxe vakantiepark, zoals een (mini-)golfbaan, tennisvelden, of is er de mogelijkheid tot het spelen van een potje paddle. Ook worden er vaak extra activiteiten georganiseerd zoals pony- of paardrijden, wandelingen, of feestavonden. Een ander kenmerk van een luxe vakantiepark dat aantrekkelijk is voor families, is de kids’ club. Deze ruimte is speciaal voor de kinderen en ze kunnen zich hier vaak een gedeelte van de dag prima vermaken, met entertainment en bezigheden, onder toezicht oog van professionele entertainers. Zo kun jij met een gerust hart ook even je rust vinden, in je prachtige villa of aan de rand van het zwembad!

De beste locaties

De luxe vakantieparken in Spanje bevinden zich vaak op een ideale locatie, waardoor je meestal óf dichtbij de Spaanse kust bent, of vlak bij een natuurgebied of juist een indrukwekkende stad. Zo weet je zeker dat het makkelijk is om een leuke bezigheid voor iedereen in het gezin te vinden. Of je nu liefhebbers van lange wandelingen, hele dagen relaxen op het strand, of avontuurlijke onderzoekers die het liefst de hele dag op ontdekking gaan hebt – met de ligging van een luxe vakantiepark in Spanje kun je er zeker van zijn dat er een interessante bezigheid voor iedereen binnen handbereik ligt. Uiteraard hoef je daar het vakantiepark niet per se voor te verlaten, vaak zorgt een luxe vakantiepark voor de nodige activiteiten en entertainment op het park zelf, als mede voorzieningen zoals een restaurants, of wellicht zelfs een mini-super. Bekijk van te voren dus wat je van het luxe vakantiepark kunt verwachten, en besluit of dit aansluit op jullie wensen voor een fantastische vakantie in Spanje.

Luxe voorzieningen

De vakantiehuizen op een luxe vakantiepark in Spanje zijn tot in de puntjes verzorgd, en hebben nét dat beetje extra. Een keuken die groter is dan normaal, en uitgerust met luxe keukenapparatuur. Een badkamer met een dubbele wastafel, of wellicht is er zelfs een badkamer per slaapkamer! Sommige villa’s hebben zelfs een privézwembad, jacuzzi, of sauna waar je in alle privacy heerlijk tot rust komt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de luxe vakantieparken in Spanje, en wil je uitzoeken of dit een optie voor jou en je gezin zou zijn? Duik dan eens in het uitgebreide aanbod van Belvilla, en bekijk of jouw droom vakantiehuis op het perfecte luxe vakantiepark in Spanje er tussen zit. Wie weet zit je tijdens je volgende vakantie op een prachtig park in dit Mediterraanse land!

Naar Blog overzicht