Vakantiepark aan zee

Belvilla heeft veel vakantiehuizen direct aan zee, waardoor je vanuit je vakantiehuis zo het strand op loopt voor een duik in de golven of een heerlijke strandwandeling. Natuurlijk kun je er ook ontspannen genieten van het zonnetje terwijl je een boek leest of de prachtige omgeving bewondert.

Zeg nu eerlijk: als je denkt aan vakantie dan zijn zon, zee en strand wel de eerste dingen die in je opkomen. Voor veel van ons is een vakantiepark aan zee dan ook de ideale post-covid vakantie bestemming. Geniet samen met je vrienden en familie van een luxe vakantiewoning op loopafstand van de zee.

Vakantiepark aan zee
Vakantiepark aan zee

Vakantiepark voor gezinnen met kinderen

Wil je een heerlijke vakantie op een vakantiepark met het hele gezin, dan zit je bij Belvilla helemaal goed. Door heel Europa vind je Belvilla vakantiehuizen in kindvriendelijke vakantieparken, waar jong en oud zich de hele dag kunnen vermaken.

Je hoeft je geen moment te vervelen met alle faciliteiten, zoals zwembaden, speeltuinen, animatieclubs en de vele restaurants en wandel- en fietspaden in en rond het vakantiepark. Terwijl de kinderen spelen op de kidsclub, is er voor jou en je partner even tijd voor elkaar of voor dat boek wat je al zolang wilt lezen. Kortom, een vakantie op een kindvriendelijk vakantiepark is perfect voor het hele gezin.

Vakantiepark voor gezinnen met kinderen[/button]

Vakantiepark in de bergen

Wil jij het tijdens je post-covid vakantie wat hogerop zoeken? Boek dan een vakantiehuis in één van onze vakantieparken in de bergen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar ontspanning of juist wat actie, door het ruime aanbod aan vakantieparken in de bergen is er voor ieder wat wils.

Tijdens een mooie wandeling, fietstocht, picknick of één van de buitenactiviteiten zal het hele gezin zich vermaken. De geweldige natuur, rivieren en bergen zorgen ervoor dat je direct een ontspannen vakantie gevoel krijgt. Populaire vakantiebestemmingen in de bergen zijn Oostenrijk, de Zwitserse alpen en natuurlijk de Franse Alpen.

Wees gewaarschuwd: het uitzicht tijdens het ontbijt op de prachtige bergen is iets wat je echt gaat missen als je na je vakantie weer thuis komt.

vakantiepark in de bergen
vakantiepark in de bergen
Vind hier vakantieparken in de bergen

Vakantiepark in de Ardennen

Een vakantie op een vakantiepark in de Ardennen staat bijna altijd in het teken van afwisseling. Zo kun je er de meeste uitdagende activiteiten doen als abseilen, mountainbiken, kajakken en klimmen. Maar je kunt ook genieten van een ontspannen en rustige wandeling door de natuur of de sfeervolle dorpjes in de omgeving van het vakantiepark ontdekken.

Als je na de inspanning van de buitenactiviteiten even lekker wilt ontspannen kun je heerlijk genieten van de wellness of het zwembad op het vakantiepark. De meeste vakantieparken in de Ardennen zijn gelegen in een rustige omgeving, met veel wandel-en fietspaden. Kortom: een vakantiepark in de Ardennen biedt de perfecte combinatie tussen ontspanning en actie in de ruige natuur.

Vakantiepark in de Ardennen
Vakantiepark in de Ardennen

Vakantiepark voor groepen

Ben je op zoek naar een post-covid vakantie voor je vriendengroep, sportteam of je hele familie? Met meer dan 1.300 vakantiehuizen geschikt voor grote groepen op vakantieparken zit je bij Belvilla helemaal goed. Dus of je nu op zoek bent naar een bungalow voor 8, 10 of 12 personen, er is voor ieder wat wils.

Tijdens het verblijf op het vakantiepark kunnen jullie genieten van het zwembad, wellness en de vele sport- en speelfaciliteiten. Ook kun je op veel vakantieparken een fiets huren, zodat je de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken. De vakantiehuizen zijn allemaal ruim opgezet en van alle luxe voorzien, dus je zult elkaar niet in de weg lopen. Speel gezellig ’s avonds een spelletje met zijn allen of geniet van een zomerse avond in de gezamenlijke tuin.

vakantiepark voor groepen
vakantiepark voor groepen

Vind hier vakantieparken voor groepen[/button]

Naar Blog overzicht