Voorbereidende tips, plekjes die je moet bezoeken op je vakantiebestemming en bijzondere vakantiehuizen uitgelicht: op het Belvilla blog willen we jou inspireren met de leukste blogposts over vakantie en vakantiehuizen! Ben jij benieuwd wat de populairste artikelen waren in 2017? Wij zetten ze voor je op een rij!

Plitvice national park

1. 5 tips voor een bezoek aan de Plitvice meren

Op nummer 1 staat ons artikel met tips voor een bezoek aan de Plitvice meren. Ben jij al weleens op deze magische plek in Kroatië geweest? Dit prachtige natuurverschijnsel is er eentje voor op je bucketlist. Lees voordat je gaat even onze tips door! Zo weet je zeker dat je niet onvoorbereid op reis gaat.

Lees het artikel

2. De leukste strandtenten van Noord-Holland

Vakantie of een dagje weg naar Noord-Holland gepland? Dan kan een bezoekje aan het strand natuurlijk niet overgeslagen worden. En een fijn dagje strand kan het beste afgesloten worden bij een hippe strandtent. Wij hebben de 5 leukste strandtenten van Noord-Holland voor je op een rij gezet! Dan weet je zeker waar je volgende keer terecht kan voor iets lekkers.

Lees het artikel

3. Hoe pak je het beste een koffer in? 10 tips

Koffers inpakken blijft een hele kunst! Wij geven je in dit artikel 10 tips om je koffer op een zo’n handig mogelijke manier in te pakken. Zo hoef je je voortaan geen zorgen meer te maken over een te zware koffer óf een koffer die niet dicht kan! Scheelt je heel veel vakantiestress van tevoren. Ken jij deze tips al?

Lees het artikel

4. Binnenkijken bij: vakantiehuis aan de Nederlandse kust

Blijkbaar vinden jullie het leuk om een kijkje te nemen in onze vakantiehuizen! Zo ook in dit huis aan de Nederlandse kust. Dit vakantiehuis ligt in Callantsoog, waarbij je zo direct de duinen in kunt lopen. Samen met 5 anderen kun je hier heerlijk uitwaaien aan de kust. Benieuwd naar alle foto’s?

Lees het artikel

5. 10 herkenbare situaties op wintersport

Belvilla <3 Wintersport! En op wintersport kom je nog weleens in bepaalde situaties terecht. Die situaties zorgen voor heel veel lachbuien, maar soms ook door gênante vertoningen! Ben je benieuwd over welke situaties we het precies hebben en of jij deze al een keer hebt meegemaakt?

Lees het artikel