Het is weer bijna 14 februari en er hangt liefde in de lucht! Inmiddels is een bezoekje aan de bios of even lekker uit eten weer mogelijk, maar waarom vier je Valentijnsdag niet in een romantische 2-persoonsstudio op Roompot De Graaf van Egmont?! Om je op weg te helpen hebben we hieronder een paar leuke Valentijnstips op een rijtje gezet!

1. Cocoon & chill

Roompot De Graaf van Egmont is een volledig vernieuwd vakantieverblijf dat van alle gemakken is voorzien. Alle faciliteiten, inclusief de TV (mét Chromecast) en de gratis WiFi, maken jullie studio een perfecte plek om lekker samen te chillen. Ga van tevoren samen de keuken in, zet een lekker muziekje aan en bereid jullie lievelingssnacks, waar je heerlijk van gaat genieten tijdens de film. Om het af te maken zorg je voor gezellige kaarsjes die de prachtige inrichting van deze gezellige studio extra sfeervol maken. Kies een serie films zodat je de hele avond voorzien bent. Romantiek gegarandeerd! 

2. Ontdek Egmond aan Zee en de prachtige omgeving

Je wordt wakker met het geruis van de zee op de achtergrond, slaat de gordijnen open en ziet de eerste zonnestralen…  wat een heerlijke manier om de dag te beginnen. Het is tijd om de omgeving te ontdekken dus pak de fiets of de benenwagen en ga eropuit! Roompot Park Graaf van Egmont ligt direct aan het strand en je bent in no time op de boulevard, waar je alvast je restaurantje voor vanavond kunt kiezen. Maak een romantische wandeling in de natuur, ontdek het Noordhollands Duinreservaat op de fiets of maak een historisch tochtje langs de Drie Egmonden en door Heiloo.  Struin door het ‘kunstenaarsdorpje’ Bergen of ga lekker shoppen in Amsterdam (per trein vanuit Alkmaar makkelijk bereikbaar)!

3. Picknicken

Een oude klassieker: De picknick! Breng samen een bezoekje aan de supermarkt, bakker en snoepwinkel en vul een picknickmand met jullie favoriete lekkernijen. Verzamel wat oude dekens en kussens en zoek een mooi plekje op het strand of in de duinen. Maak er een gezellig plekje van, zet wat muziek op en relaxen maar! Zit het weer niet mee maar wil je toch graag picknicken? Schuif de salontafel aan de kant en maak er een indoor-picknick van. Jullie vakantie op Roompot De Graaf van Egmont is echt genieten met een grote letter G. 

Wakker worden van de ruisende zee? Samen genieten van de ondergaande zon? Wacht niet langer en boek hier je romantische verblijf op Roompot De Graaf van Egmont.