Er is niets fijner dan in eigen land op vakantie gaan! Nederland heeft je van alles te bieden als vakantieland. Mooie natuur, leuke steden en natuurlijk het strand. Dit vakantiehuis ligt in Callantsoog, vlak bij de Nederlandse kust. Je kunt zo de duinen in lopen!

In een bosrijke omgeving

Dit moderne vakantiehuis heeft alles om je een onbezorgde vakantie te laten beleven. Het vakantiehuis ligt in een bosrijke omgeving, naast de duinen. De woning is smaakvol ingericht en heeft een gezellig interieur, waardoor jij je meteen thuis voelt. In de keuken kun je de lekkerste maaltijden bereiden aan het kookeiland, terwijl je kinderen neerstrijken op de barkrukken. Na een dag vol leuke activiteiten, kun je je heerlijk terugtrekken bij de open haard van het vakantiehuis. Boekje erbij en ontspannen maar! Slaap jij binnenkort in deze kleurrijke omgeving?

In de omgeving

Naast dat je veel kunt doen in het vakantiehuis, kun je ook heel veel doen rondom het vakantiehuis! Binnen enkele minuten wandelen, kom je terecht in het gezellige centrum van Callantsoog. Maar naast het centrum, ben je ook niet ver verwijderd van het mooiste strand van Nederland. Het strand leent zich perfect voor een dagje in de zon, maar ook een romantische strandwandeling tijdens zonsondergang. Natuurliefhebbers halen hier hun hart op, want in deze omgeving vind je veel water en mooie natuurgebieden. Maak verschillende uitstapjes vanuit het vakantiehuis en leer dit mooie stukje van Nederland kennen.

Waar: Callantsoog (Nederland)
Soort vakantiehuis: Vakantiehuis
Aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Huisdieren: nee
Wifi: ja

Bekijk alle foto’s van dit vakantiehuis hier