De zomer staat voor de deur! Wat een zalig vooruitzicht. Heerlijk genieten van de warme zon, de verkoelende zee en het zand wat tussen je tenen kriebelt. En hoe kun je zo’n lekkere stranddag beter afsluiten dan met een hapje en drankje bij je favoriete strandpaviljoen? Aan deze 5 strandpaviljoenen moet je deze zomer een bezoekje brengen!

1. De Jongens – Bergen aan Zee

Lekker loungen in Bergen aan Zee? Dit doe je bij Strandpaviljoen de Jongens! Nestel je in de knusse huiskamer en geniet van de heerlijke Ibiza sounds. Terwijl uw ontbijtje of snackje wordt geprepareerd, hoeft u alleen maar te liggen en te luieren. In de zomermaanden worden er ook surfcamps georganiseerd voor de echte waterratten onder ons!

2. Noord – Bergen aan Zee

Bij dit strandpaviljoen kun je helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Onder het genot van een goed glaasje wijn zie je de zon in de zee zakken, bestel er wat lekkere ‘zandhapjes’ bij van de kaart en je komt gegarandeerd helemaal tot rust!

3. Van Speijk – Egmond aan Zee

Van Speijk in Egmond aan Zee is geen écht strandpaviljoen, maar moet zeker genoemd worden in dit lijstje. De leuke bediening, het lekkere eten en het uitzicht over het strand zorgen voor een heerlijke middag. Zomers geniet je op het ruime terras en ’s winters heb je vanuit het restaurant ook een prachtig uitzicht over de zee. Al 6 jaar lang staat Van Speijk in de top 100 beste terrassen van Nederland!

4. Zoomers – Castricum

‘s Zomers plof je samen neer op de heerlijke strandbedden uit Bali en geniet je van de zon en de lekkernijen op de kaart. Ook in de winter kun je binnen heerlijk tegen elkaar aankruipen voor de open haard onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom. In de zomer worden er yogalessen georganiseerd en je kunt genieten van een ontspannende massage.

5. Woest – Callantsoog

Dit té leuke strandpaviljoen vind je in Callantsoog. De originele inrichting, gezellige uitstraling en goede sfeer zorgen ervoor dat je je helemaal thuis zal voelen. De uiterst vriendelijke bediening zorgt voor een gezellige middag waarin je niks te kort komt. En heb je zin in een feestje? Voor bruiloften, feesten en partijen ben je bij Woest ook aan het juiste adres.