8-persoons vakantiehuis huren voor families of vrienden | Belvilla

8-persoons vakantiehuis huren bij Belvilla

Een 8-persoons vakantie begint met het zoeken naar een 8-persoons vakantiehuis. Bij Belvilla vind je geschikte huizen voor elke soort vakantie die je samen met acht personen kan houden. Gaan jullie samen skiën, een weekje naar de zon of juist samen wandelen? Vind bij Belvilla jouw geschikte 8-persoons vakantiehuis. Start de dag met een lekker ontbijt met de volledige groep in de woonkamer van je groepsaccommodatie, spendeer de namiddag opgesplitst naargelang groep of de wensen van de reizigers om dan in de avond samen met iedereen te dineren en de stad verder te gaan verkennen.

Inspiratie

8-persoons skivakantie

In de meeste skigebieden zijn er verschillende bungalows en vakantiehuisjes ter beschikking waar je met een grotere groep vrienden, familie of kennissen terechtkunt. Vanzelfsprekend wil je een 8-persoons groepsaccommodatie die zo dicht mogelijk bij de pistes gelegen is waar je ook kunt genieten van de prachtige natuur. Onze vakantiehuizen zijn perfect een weekendje weg met een grotere groep. Kies daarom voor een verblijf in een 8-persoons huisje van Belvilla. De 8-persoons vakantiehuizen zijn uitstekend om met 7 of 8 personen op vakantie te gaan en volop te genieten van je vakantie.

Lees meer
8-persoons familievakantie in de zon

Er zijn heel wat 8-persoons gezinnen die samen op vakantie gaan. Soms gaat het om een koppel met veel kinderen, maar evengoed heeft je kroost al een partner die met je meereist. Of misschien vind je het wel fijn om samen met het gezin van je broer of zus de vakantie door te brengen? Het kan allemaal bij Belvilla.

Lees meer
8-persoons wandelvakantie in de bergen

Een vakantiehuis voor 8 personen in de bergen is erg populair bij groepen die gezellig samen op wandelvakantie gaan. Zowel kleinere tochten in Zwitserland en Oostenrijk als heuse bergtochten kennen enorm veel succes in de zomermaanden. Met een 8-persoons groep wandelen brengt altijd de nodige gezelligheid met zich mee.

Lees meer
8-persoons feestvakantie met vrienden

Zin om eens helemaal uit de bol te gaan? Dan is een 8-persoons feestvakantie met vrienden een echte aanrader. Overal in Europa zijn er leuke steden en plekjes te vinden die zich perfect lenen voor dit type vakantie. Wat dacht je namelijk van een 8-persoons reis naar een van de Canarische Eilanden of het mooie Griekenland? Wat betreft de accommodaties die je hier zult aantreffen zul je werkelijk verbluft staan. De 8-persoons vakantiehuizen zijn zo ingericht dat ze perfect zijn om met je vrienden een onvergetelijke tijd te beleven.

Lees meer