8 persoons vakantiehuis

Een 8-persoons vakantie om nooit te vergeten

Bekijk ons aanbod

2.300 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Een 8-persoons vakantie begint met het zoeken naar een 8-persoons vakantiehuis. In de meeste skigebieden zijn er verschillende bungalows en vakantiehuisjes ter beschikking waar u met een grotere groep vrienden of kennissen terechtkunt. Vanzelfsprekend wilt u een 8-persoons groepsaccommodatie die zo dicht mogelijk bij de pistes gelegen is. Zo kunt u maximaal van de sneeuw genieten en is iedereen na een vermoeiende dag even snel terug in hun huisje. Een 8-persoons vakantie houdt weliswaar in dat u voldoende voorbereidingen moet treffen. Ski's huren, restaurants reserveren, sommige zaken doet u het best al een dag of twee op voorhand. Vanzelfsprekend heeft de samenstelling van uw gezelschap ook een enorme invloed. Betreft het een groot gezin of bent u met een groep vrienden op stap? Tijdens een wintervakantie zal wellicht niet iedereen uit de groep dezelfde ervaring hebben op de latten. Het is daarom niet slecht om op te splitsen in kleinere groepen zodat iedereen zijn ding kan doen. Misschien zijn er mensen die de voorkeur geven aan langlaufen of sneeuwwandelen? Skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk hebben voor ieder wat wils. Zo kan een deel van de groep de loipes verkennen terwijl een ander deel gaat skiën of snowboarden. De après-ski kunt u nadien gezellig in groep doen.

8-persoons familievakantie in de zon

Er zijn heel wat 8-persoons gezinnen die samen op vakantie gaan. Soms gaat het om een koppel met veel kinderen, maar evengoed heeft uw kroost al een partner die met u meereist. Of wellicht vindt u het wel fijn om samen met het gezin van uw broer of zus de vakantie door te brengen? Wanneer u naar een vakantiehuis voor 8 personen op een zonnige bestemming zoekt, doet u er goed aan om uit te kijken naar accommodaties met een zwembad. Een 8-persoonsgroep is namelijk niet altijd even handig om mee op stap te gaan en op die manier wordt een dagje relaxen in het 8-persoons vakantiehuis ook meer dan aangenaam. Een ander voordeel van een 8-persoons huisje is de mogelijkheid om zelf te koken. Dat kan heel gezellige momenten opleveren die u nooit meer vergeet. Bij een 8-persoons vakantie naar de zon zijn goede afspraken onontbeerlijk. Wie houdt ervan om op het strand te liggen? Wie gaat er liever op stap in de wijde natuur? En wie wil er liever iets avontuurlijks doen op vakantie? Bestemmingen als Italië, Zuid-Frankrijk of Kroatië kennen een gevarieerd aanbod waarin iedereen zijn eigen ding kan doen. Het aanbod van Belvilla hier is reuzegroot.

8-persoons wandelvakantie in de bergen

Een vakantiehuis voor 8 personen in de bergen is erg populair bij groepen die gezellig samen op wandelvakantie gaan. Zowel kleinere tochten in Zwitserland en Oostenrijk als heuse bergtochten kennen enorm veel succes in de zomermaanden. Met een 8-persoons groep wandelen brengt inderdaad altijd de nodige gezelligheid met zich mee. Belangrijk is om een gemiddeld tempo te vinden dat elke deelnemer van de 8-persoons groep gemakkelijk kan volgen. Een 8-persoons bungalow moet vooraf gereserveerd worden zodat u niet zonder overnachtingsmogelijkheden komt te zitten na een intensieve dag stappen. De mooiste tochten vindt u in de Alpen en de Vogezen. Hier wordt u op prachtige vergezichten getrakteerd tijdens uw tochten. U loopt langs gletsjers en weilanden en kunt eindeloos genieten van de machtige en prachtige natuur. Afhankelijk van uw gezelschap zijn er diverse moeilijkheidsgraden mogelijk. Sommige tochten zijn een ware uitdaging waarbij u gespecialiseerd materiaal nodig hebt. Dit type tochten onderneemt u bij voorkeur met een groep die enige ervaring heeft in het bergklimmen. Andere tochten zijn veeleer te omschrijven als wandelingen en kunt u eventueel ook met kinderen doen. U vindt voldoende informatie om uw tocht thuis volledig uit te stippelen zodat ze aangepast is aan uw verwachtingen en de ervaring van uw groep.

8-persoons feestvakantie met vrienden

Zin om eens helemaal uit de bol te gaan? Dan is een 8-persoons feestvakantie met vrienden een echte aanrader. Overal in Europa zijn er leuke steden en plekjes te vinden die zich perfect lenen voor dit type vakantie. Wat dacht u van een 8-persoons reis naar een van de Canarische Eilanden of het mooie Griekenland? Spanje, Italië, Frankrijk of Kroatië, waar u ook heen gaat, er is altijd wel een stadje of dorpje te vinden waar feesten centraal staat. Bij een 8-persoons feestvakantie is het belangrijk om vooraf de uitgaansmogelijkheden van de bestemming onder de loep te nemen. Zijn er clubs en discotheken of bestaat het nachtleven uit bars en cafeetjes? Kunt u er dansen of is het meer een gezellig samenzijn? Zorg ervoor dat er ook overdag iets te beleven valt zodat u zich niet gaat vervelen. En het belangrijkste: hou rekening met de wensen van de volledige groep. Zo bent u zeker van een geslaagde vakantie.

Bekijk ons aanbod