Chalet in Oostenrijk | Vakantiehuis voor je wintersport | Belvilla

Alle skigebieden in Oostenrijk

Toon meer

Je huis verhuren

Inspiratie

Wintersport Oostenrijk gebieden

In bijna iedere deelstaat van Oostenrijk kun je genieten van wintersport. Het land heeft goede faciliteiten voor zowel skiërs als langlaufers. Zelfs in de buurt van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn er pistes te vinden. Maar de echte spectaculaire wintersportgebieden van Oostenrijk vind je in de Alpen, zoals de skigebieden Kirchberg in Tirol, Karinthië of Salzburger Sportwelt.

Lees meer
Chalets en appartementen in Oostenrijk

Voor een sfeervolle en actieve vakantie biedt een wintersport in Oostenrijk allerlei mogelijkheden. Veel skidorpen zijn goed ingesteld op de komst van toeristen. Het is aan jou om de geschikte bestemming uit te kiezen. De uitbundigheid van de après-ski of de aanwezigheid van eenvoudige pistes of juist uitdagende zwarte pistes verschilt namelijk per plaats.

Lees meer
Andere activiteiten in Oostenrijk

Naast fantastische pistes om te skiën biedt Oostenrijk ook andere activiteiten aan om van jouw vakantie een boeiende belevenis te maken. Probeer bijvoorbeeld eens een funpark uit. Of ontdek een van de mooie Oostenrijkse steden of de indrukwekkende natuur van Oostenrijk. Zo heb je een mooie herinnering wanneer je terug bent in Nederland. Oostenrijk biedt qua wintersport goede mogelijkheden op alle fronten.

Lees meer
Populaire skigebieden in Oostenrijk

Een van de belangrijkste redenen om voor Oostenrijk te kiezen is vaak de grootte van de skigebieden. Als je graag iedere dag een andere piste voor de kiezen krijgt dan is Oostenrijk een uistekende keuze. Ondanks de grootte van de skigebieden zul je merken dat alle dorpen in deze gebieden hun charme hebben behouden. Ski Arlberg is sinds kort het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk met maar liefst 305 km pistes en 87 skiliften. Een goede tweede is SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental met 284 km piste en 90 liften.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 8+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020