Vakantiehuizen voor de hele groep

Een selectie uit ons aanbod groepshuizen

Bekijk ons aanbod

3.369 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Groepsaccommodatie: geniet met zijn allen van een bijzondere vakantie

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als dit gezegde ook voor u opgaat, dan zal een vakantie met een grote groep u vast bevallen. Voor een groepsvakantie vindt u bij Belvilla allerlei mogelijkheden. Van een vakantieboerderij in Nederland en een chalet in Oostenrijk tot en met een vakantiehuis in België en een kasteel met zwembad in Frankrijk. Het aanbod van Belvilla heeft voor iedere groep de juiste groepsaccommodatie. Ook bieden de zonnige Zuid-Europese landen grote vakantiehuizen aan, waarin u met uw familie, vrienden of teamgenoten vakantie kunt vieren. Bij Belvilla kunt u namelijk groepshuizen boeken, waar meer dan vijftig personen in kunnen overnachten. Natuurlijk kunt u ook een kleinschaliger onderkomen bespreken, wanneer uw groep bijvoorbeeld uit twintig mensen bestaat. In ieder geval zijn er genoeg groepsaccommodaties in Europa , die voor ieder wat wils bieden!

Overnacht met vrienden in een groepsaccommodatie in België

In ons hectische leven kan het contact met onze vrienden een beetje verslappen. Of we verliezen ze uit het oog doordat we verhuizen. Via social media worden veel oude vriendschappen hernieuwd of versterkt. Maar nog mooier is het om de mensen waar we zoveel mee hebben gedeeld weer eens in het echt terug te zien. Een weekendje weg naar een comfortabele groepsaccommodatie in België is dan de oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere accommodatie in de Ardennen en bewonder de prachtige natuur met heel de familie of een grote groep vrienden per fiets of te voet. Of ga overdag cultuur snuiven in de verschillende dorpen, die de Ardennen rijk is en geniet van een echt Belgisch biertje op het terras. Na een lange dag kunt u in de avond met z’n alle koken of genieten van een gezellig spel aan de royale keukentafel. Ook als u liever aan de Belgische kust verblijft zijn er genoeg mogelijkheden wat betreft groepsaccommodaties. Kies bijvoorbeeld voor een weekendje weg naar het plaatsje  De Haan of Middelkerke en geniet van een prachtige strandwandeling of een heerlijk diner bij één van de strandpaviljoens. Omdat de meeste groepshuizen in België in een prachtige omgeving liggen, ontbreekt het u hier aan werkelijk niets!

Kies voor een groepsaccommodatie in Nederland.

Ook in ons eigen land zijn er prachtige groepsaccommodaties te vinden, waar u samen met uw vrienden of familie welkom bent. Zo kunt u bijvoorbeeld een extra luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg boeken en genieten van de prachtige omgeving en het heuvelachtige landschap. Maar ook in Brabant en Gelderland zijn er genoeg vakantiehuizen te vinden, die geschikt zijn voor een grote groep. Een groot voordeel is dat veel groepshuizen over een sauna, jacuzzi of zwembad beschikken. Zo kunt u na een lange dag even helemaal bijkomen en de spieren ontspannen. Ook in Nederland zijn er verschillende vakantiehuizen aan de kust te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een familiereünie in een groepshuis in Zeeland? De brede zandstranden, de gezellige steden en de prachtige natuur, zorgen ervoor dat het u hier aan niets ontbreekt. Maar ook in Noord- en Zuid-Holland zijn er genoeg groepsaccommodaties te vinden, waar u met een grote groep in kunt verblijven. Ook is het leuk om in plaats van een van de riante vakantiehuizen een schip te boeken als groepsaccommodatie. Met een dergelijk bijzonder vakantiehuis wordt het een groepsvakantie om nooit te vergeten.

Raak geïnspireerd tijdens een groepsvakantie

Heeft de creativiteit van u en uw collega's een nieuwe boost nodig? Of wilt u met uw team eens flink gaan brainstormen over nieuwe ontwikkelingen in de branche? Zowel in Nederland, België als Duitsland zijn er verschillende groepsaccommodaties, die geschikt zijn voor een  weekendje weg met uw collega’s. Kies bijvoorbeeld voor een royaal verblijf in Drenthe. Op de heide kunnen u en uw teamleden allerlei ideeën de vrije loop geven. Daarbij is het landschap in Drenthe ideaal om ontspannen doorheen te wandelen. Zo krijgt u niet alleen briljante ingevingen, maar heeft een vakantie met een groep ook een gezonde invloed. Maar ook in de bossen van de Ardennen of de prachtige omgeving van de Eifel kunt u samen met uw collega’s nieuwe ideeën opdoen en even heerlijk ontspannen. In de avond is er niets gezelliger dan samen te koken in het vakantiehuis of te dineren in een nabijgelegen restaurant.

Vier het leven in een bijzondere groepsaccommodatie met een knalfeest

Voor de verjaardag van uw leven, uw langverwachte bruiloft of een fantastische promotie kan het feest niet groot genoeg zijn. Zeker niet wanneer u er een meerdaags festijn van maakt in een groepsaccommodatie. Huur een van de extra riante vakantiehuizen van Belvilla, zodat een deel van uw gasten of zelfs alle genodigden kunnen overnachten. Na een bruisend feest kunt u samen in de groepsaccommodatie nog heerlijk na kletsten over hoe gezellig het is geweest. Als u echt iets bijzonders wilt, dan is een groepsaccommodatie als kasteel in Frankrijk of Duitsland een echte aanrader.

Specifieke groepsaccommodaties

Op zoek naar een huis voor een specifiek aantal personen? Kijkt u dan eens op één van de onderstaande pagina's:

Bekijk ons aanbod