Groepsaccommodaties & groepshuizen | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod groepshuizen

Vind uw groepsaccommodatie bij Belvilla

Houdt u ervan om gezellig met een grote groep vrienden of met de hele familie eropuit te gaan? Bekijk dan eens de groepshuizen van Belvilla. Sommige vakantiehuizen zijn zelfs geschikt voor meer dan 50 personen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een groepsaccommodatie in België of Nederland? Ga lekker wandelen in de Ardennen of door het Limburgse landschap. Er is voor iedereen iets te vinden in ons ruime aanbod aan groepsaccommodaties.

Inspiratie

Groepshuizen in Nederland

Wilt u het liefst niet al te ver rijden met een grote groep? In Nederland zijn er meer dan genoeg groepsaccommodaties te vinden, die voor ieder wat wils bieden. Verblijf bijvoorbeeld in het bourgondische Limburg, waai uit op het strand van Texel of maak eindeloze fietstochten door Drenthe.

Lees meer
Groepshuizen in Nederland
Groepsaccommodaties in België

Of u nu met uw vriendengroep of met de hele familie op vakantie gaat, in België is er genoeg te doen voor groepen. Stap bijvoorbeeld op een mountainbike en verken de omgeving van de Ardennen. Laat u verwonderen door de gezellige steden of drink samen een echt Belgisch biertje op het terras van uw groepshuis.

Lees meer
Groepshuizen in België
Groepshuizen voor elk seizoen

Bent u al druk bezig met het plannen van een groepsuitje, maar komen jullie nog niet helemaal uit de datum? Bij Belvilla kunt u in ieder seizoen een groepsaccommodatie huren. Neem snel een kijkje in ons aanbod.

Lees meer
Alle groepshuizen
Groepsaccommodaties voor verschillende soorten groepen

Bij Belvilla vindt u veel verschillende soorten groepshuizen. Met wie gaat u het liefst op groepsvakantie? Is dat met uw vrienden, uw familie of misschien zelfs uw collega’s? In ons ruime aanbod vindt u altijd een groepsaccommodatie dat op uw wensen aansluit. Er zijn groepshuizen voor 8 personen, maar ook voor 40 personen!

Lees meer
Alle groepshuizen
Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla voor grote groepen?

Houdt je  ervan om gezellig met een grote groep vrienden of met de hele familie eropuit te gaan? Belvilla heeft in totaal bijna 35.000 unieke aanbiedingen en duizenden vakantiehuizen geschikt voor grote groepen. Van een sfeervol vakantiehuis met sauna en stoombad op één van de Waddeneilanden tot een gerestaureerde boerderij met privézwembad in Zuid-Frankrijk.

 

Hoeveel betaal ik per nacht voor een groepsaccommodaties?

De goedkoopste vakantiehuizen voor grote groepen vind je al voor enkele honderden euro's per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en veel slaapkamers wilt dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis voor een grote groep oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan grote villa's met zwembad, sauna, etc.

 

Welke types groepsaccommodaties vind ik bij Belvilla?

Bij Belvilla vind je verschillende types groepsaccommodaties in 24 landen over heel de wereld. Van prachtige grote villa's met privézwembad, sauna en jacuzzi tot een vissersschip die dient als woonboot. Zowel dicht bij huis als verder weg zijn er grote vakantiehuizen te vinden. Bij Belvilla kun je in ieder seizoen een groepsaccommodatie huren.

 

Vind ik groepsaccommodaties in Nederland?

Wil je het liefst niet al te ver rijden met een grote groep? In Nederland zijn er meer dan genoeg groepsaccommodaties te vinden, die voor ieder wat wils bieden. Verblijf bijvoorbeeld in het bourgondische Limburg, waai uit op het strand van Texel of maak eindeloze fietstochten door Drenthe.

 

Vind ik groepsaccommodaties in België?

Of u nu met uw vriendengroep of met de hele familie op vakantie gaat, in België is er genoeg te doen voor groepen. Stap bijvoorbeeld op een mountainbike en verken de omgeving van de Ardennen. Laat je verwonderen door de gezellige steden of drink samen een echt Belgisch biertje op het terras van je groepshuis.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020