Vakantiehuizen voor de hele groep

Een selectie uit ons aanbod groepshuizen

Bekijk ons aanbod

3.245 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Groepsaccommodatie: geniet met zijn allen van een bijzondere vakantie

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Als dit gezegde ook voor u opgaat, dan zal een vakantie met een grote groep u vast bevallen. Voor een groepsvakantie vindt u bij Belvilla allerlei mogelijkheden. Van een vakantieboerderij in Nederland en een chalet in Oostenrijk tot en met een vakantiehuis in België en een kasteel met zwembad in Frankrijk. Het aanbod van Belvilla heeft voor iedere groep de juiste groepsaccommodatie. Ook bieden de zonnige Zuid-Europese landen grote vakantiehuizen aan waarin u met uw familie, vrienden of teamgenoten vakantie kunt vieren. Daarbij mag u best met een flinke groep komen. Bij Belvilla kunt u namelijk groepshuizen boeken, waar meer dan vijftig personen in kunnen overnachten. Natuurlijk kunt u ook een kleinschaliger onderkomen bespreken, wanneer uw groep bijvoorbeeld uit twintig mensen bestaat. In ieder geval zijn er genoeg groepsaccommodaties in Europa waar u voor allerlei gelegenheden de banden met de mensen in uw leven kunt versterken.

Overnacht met vrienden in een groepsaccommodatie in Nederland

In ons hectische leven kan het contact met onze vrienden een beetje verslappen. Of we verliezen ze uit het oog doordat we verhuizen. Via social media worden veel oude vriendschappen hernieuwd of versterkt. Maar nog mooier is het om de mensen waar we zoveel mee hebben gedeeld weer eens in het echt terug te zien. Een weekendje weg naar een comfortabele groepsaccommodatie in Nederland is dan de oplossing. In ons land vindt u allerlei landhuizen en villa's waar u met uw vrienden welkom bent. Daarbij ligt een dergelijke groepsaccommodatie vaak in een mooie omgeving. Zo kunt u een extra grote luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg boeken. Geniet hier van het mooie heuvelachtige landschap en dompel uzelf 's avonds onder in het warme water van de jacuzzi, terwijl uw oude vertrouwde vrienden zich in de keuken vermaken met het bereiden van het diner. Of wilt u weer eens met zijn allen gezellig uitgaan? Boek dan een groepsaccommodatie in de buurt van een van de hippe steden in Zuid-Limburg. Ook is het leuk om in plaats van een van de riante vakantiehuizen een schip te boeken als groepsaccommodatie. Met een dergelijk bijzonder vakantiehuis wordt het een groepsvakantie om nooit te vergeten.

Een familiereünie in grote vakantiehuizen aan zee

Iedereen knapt op van een wandeling langs het strand. Wilt u een familiereünie organiseren? Dan zal waarschijnlijk iedereen het eens zijn met de keuze voor een groepsaccommodatie in Zeeland. Hier vindt u prachtige brede stranden waar u en de uwen urenlang kunnen wandelen. Gaat u in de zomer naar een van de groepshuizen in Zeeland? Dan kunt u met uw familie zwemmen in de zee of flaneren over de boulevards in de vele gezellige badplaatsen. Ook Noord- en Zuid-Holland hebben goede kaarten voor zeeliefhebbers. Of verras uw familie met een groepsaccommodatie op een van de Waddeneilanden. Alleen al de boottocht vanaf het vasteland naar Texel of Terschelling wordt een memorabele ervaring. En dan is er nog het verblijf in een comfortabele groepsaccommodatie op het eiland om weer mooie nieuwe herinneringen te creëren met uw familie.

Raak geïnspireerd tijdens een groepsvakantie

Heeft de creativiteit van u en uw collega's een nieuwe boost nodig? Of wilt u met uw team eens flink gaan brainstormen over nieuwe ontwikkelingen in de branche? De ongereptheid van de natuur is hiervoor de ideale setting. Boek een groepsaccommodatie in Drenthe. Op de heide kunnen u en uw teamleden allerlei ideeën de vrije loop geven. Daarbij is het landschap in Drenthe ideaal om ontspannen doorheen te wandelen. Zo krijgt u niet alleen briljante ingevingen, maar heeft een vakantie met een groep in Drenthe ook een gezonde invloed. Creativiteit krijgt ook vleugels tijdens een verblijf in een van de vakantiehuizen in de bossen van Noord-Brabant. Daar laten u en uw groepsgenoten zich afhankelijk van het seizoen inspireren door de ontluikende boomknoppen, kleurige bloemen, mystieke paddenstoelen of besneeuwde bospaden. Daarbij staat Noord-Brabant bekend om zijn gezelligheid. Houdt uw groep daarvan? Boek dan een van de vakantiehuizen in de buurt van Den Bosch of Breda: twee zeer bourgondische steden in Noord-Brabant.

Vier het leven in een bijzondere groepsaccommodatie met een knalfeest

Voor de verjaardag van uw leven, uw langverwachte bruiloft of een fantastische promotie kan het feest niet groot genoeg zijn. Zeker niet wanneer u er een meerdaags festijn van maakt in een groepsaccommodatie. Huur een van de extra riante vakantiehuizen in Nederland, zodat een deel van uw gasten of zelfs alle genodigden kunnen overnachten. Houd bijvoorbeeld een party met een overnachting in Nederland. Zo hoeven uw gasten niet ver naar de groepsaccommodatie te reizen. Zeeland is hiervoor een goede locatie, omdat alle feestgangers de volgende dag aan zee een frisse neus kunnen halen. Wilt u echt iets bijzonders? Huur dan als groepsaccommodatie een kasteel in Frankrijk of Duitsland. Als tijdelijk kasteelheer of -vrouw kunt u uw gasten daar met alle egards ontvangen. Start de muziek!

Specifieke groepsaccommodaties

Op zoek naar een huis voor een specifiek aantal personen? Kijkt u dan eens op één van de onderstaande pagina's:

Bekijk ons aanbod