Vakantiehuis in Valkenburg huren | Belvilla vakantiehuizen
Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla in Valkenburg?

Op zoek naar een vakantiehuis in Valkenburg? Belvilla heeft meer dan 500 vakantiehuizen in en rond Valkenburg. Van een verzorgde bungalow voor twee gasten in een vakantiepark tot een groot huis met sauna en 5 badkamers en mooie tuin.

 

Hoeveel betaal ik per nacht in een vakantiehuisje in Valkenburg?

De goedkoopste vakantiehuisjes in Vlieland en rond Valkenburg kosten ongeveer 25 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en samen met een grote groep gaat reizen dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis in of rond Valkenburg oplopen tot honderden euro's. Denk dan aan grote wellness villa aan de rand van Maastricht.

 

Welke activiteiten zijn er in de zomer in Valkenburg?

Er is ontzettend veel te beleven in Valkenburg. Natuurlijk is een vakantie in Valkenburg perfect voor wandelen en fietsen. Daarnaast kun je ook paardrijden dor Midden Limburg op de speciaal aangelegde ruiterpaden of een attractiepark bezoeken als je met een groep vrienden of familie op reis bent. Als e van avontuur houdt kun je kiezen om te grotbiken in de mergelgrotten van Valkenburg.

 

Welke activiteiten zijn er in de winter in Valkenburg?

Is Valkenburg kun je ook tijdens de winter terecht, ieder seizoen zijn er tal van evenementen in Valkenburg. Als je voor een wellness vakantie kiest kun je genieten van sauna's en massages in een prachtige intieme setting zodat je volledig tot rust komt tijdens je vakantie. Of ga kerstshoppen in de binnenstad van Maastricht. Tijdens de kerstmarkt is het Vrijthof de plek waar alles zich afspeelt in Maastricht.

 

Wat zijn typische gerechten in Valkenburg?

Wil je genieten van typische Limburgse streekgerechten? In het zuiden van Nederland vind je een ruime keuze aan lekkere restaurants. Iedereen is bekend met de Limburgse vlaai, maar probeer daarnaast ook de gerechten met asperges, ‘zoer vleisj’ of zuur vlees en nonnevot, een typisch Limburgs en Sittards gebakje.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020