14 tot 16 persoons vakantiehuis

Een selectie van onze groepsaccommodaties

Bekijk ons aanbod

686 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Hebben uw vrienden ook kinderen en wilt u samen met die andere gezinnen heerlijk vakantie vieren? Boek dan een vakantiehuis voor 14 tot 16 personen met zwembad, sauna en verschillende slaap- en badkamers in een vakantiepark in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland, voor een gezellige en ontspannende vakantie met familie en vrienden. Onze grote vakantiehuizen tot 16 personen hebben alle comfort en luxe die u nodig hebt om als familie met kinderen een zeer fijne vakantie te beleven. Elke familie beschikt bovendien over een aantal eigen slaapkamers in het vakantiehuis. Zo hebben ze voldoende privacy wanneer ze heel even niet in groep van de vakantie willen genieten. Zoek vakantiehuizen voor 14 tot 16 personen op onze website. U vindt er heel wat tips en informatie over vakanties met grote groepen en verschillende families met kinderen. Of abonneer u alvast op onze nieuwsbrief voor meer weetjes over alle faciliteiten en accommodaties, zoals 14- tot 16-persoons vakantiehuizen in de vakantieparken in Nederland, België en landen in de directe omgeving, om in groep een lastminutevakantie in 2016 te boeken.

Groepsaccommodaties voor meerdere personen in vakantieparken

In Nederland hebben we onder andere bungalows voor 14 tot 16 personen in vakantieparken op de Veluwe, in Gelderland, in Limburg en aan de kust in Zeeland. Ook in België zijn enkele grote vakantiewoningen aan zee beschikbaar. De andere liggen in de Ardennen en aan de heide in de Kempen op een steenworp van Limburg in België en Brabant in Nederland. Elk van de 14- tot 16-persoons vakantiehuizen is ideaal gelegen, steeds in een mooie omgeving, met uitzicht over de uitgestrekte natuur. Anderzijds zijn alle faciliteiten kortbij, zoals in elk vakantiepark: een speeltuin voor de kinderen, sportvelden, een subtropisch zwembad, sauna en tal van andere mogelijkheden om uw welzijn te verhogen, zoals een ontspannende massage of gelaatsbehandeling. Zo kunt u uitstappen met de hele groep in de buurt van uw 14- tot 16-persoons bungalow afwisselen met rustgevende momenten, waarbij u zich in alle privacy terugtrekt om even aan uzelf te denken en met volle teugen van uw eigen vakantiemoment te genieten. Neem contact op met een van onze medewerkers om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden in het vakantiepark waar u een 14- tot 16-persoons huisje wilt boeken.

Grote bungalows met zwembad geschikt voor 14 tot 16 personen

In onze 14- tot 16-persoons vakantiehuizen met zwembad baadt u in pure luxe. De materialen die werden gebruikt om de bungalows met wellness voor meerdere personen op te trekken, stralen luxe uit, zijn slijtvast en geschikt om regelmatig nieuwe grote groepen van meerdere personen te ontvangen. Zoek onze beste lastminuteaanbiedingen met grote vakantiehuizen op onze website om het vakantiehuis van uw dromen te vinden en boek een bungalow voor 14 tot 16 personen met wellness in een rustige omgeving in het park. Zodat u zich daar met uw familie en kinderen helemaal thuis kunt voelen. Het contact met de natuur zal u en uw kinderen goed doen. Haal diep adem en kom helemaal tot rust. Zoek het terras van uw vakantiehuis voor 14 tot 16 personen op met een leuk boek en geniet van uw unieke verblijf in Nederland of België. Is het buiten te koud? Neem dan plaats in de gemeenschappelijke leefruimte met een grote open haard die warmte en luxe uitstraalt. De ideale verzamelplaats om samen met uw vrienden en familie van een glas wijn en elkaars gezelschap te genieten. Ook dit contact met andere personen is belangrijk. Want wellicht hebt u in het drukke jaar nog te weinig kansen gehad om voldoende tijd met elkaar door te brengen.

Groepsuitstappen vanuit uw accommodatie voor meerdere personen

Uiteraard hoeft u niet de hele vakantie met andere personen binnen in uw 14- tot 16-persoons bungalow te blijven. U kunt in de directe omgeving van uw groepsaccommodaties in het park ook een aantal leuke uitstappen maken, geschikt voor meerdere personen en kinderen. Onze medewerkers en die van het vakantiepark kunnen u daarover meer informatie geven. Maar hier vindt u alvast enkele voorbeelden. Neem in de buurt van uw groepsaccommodatie deel aan een stadsspel en maak van de gelegenheid gebruik om het centrum met culturele attracties en leuke winkels te ontdekken. Ga terug in de tijd door een bezoek te brengen aan Flanders Fields in Ieper. Of maak een boottocht voor de kust. Ontdek de bloesemroute door Limburg met de fiets of de scooter in het voorjaar van 2016 en proef wijnen in het Hageland in België, wanneer u daar een 14- tot 16-persoons groepsaccommodatie boekt. Huurt u een vakantiehuis voor 14 tot 16 personen in Nederland, dan kunt u een boottocht op de Linge maken, de Wereldtuinen van Mondo Verde bezoeken, de mossel- en oestercultuur in Zeeland leren kennen of een fietstocht maken door de Veluwe en Gelderland. Met Belvilla beleeft u steeds de fijnste vakanties!

Bekijk ons aanbod