15 persoons vakantiehuisje? Huis huren voor 14 tot 15 personen | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie van onze groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties voor 14 tot 16 personen

Wil je er even lekker tussenuit met heel de familie of een grote groep vrienden? Bekijk dan ons aanbod aan groepsaccommodaties voor 14 tot 16 personen. Zowel dicht bij huis als verder weg zijn er grote vakantiehuizen te vinden. Wat dacht je namelijk van een groepsaccommodatie in Nederland of België? Of ga je liever op wintersport? Bij BelVilla kun je op vakantie in maar liefst 24 landen over heel de wereld en kun je het perfecte vakantiehuis uitkiezen uit onze meer dan 35.000 unieke aanbiedingen. Er is zeker en vast genoeg keuze bij Belvilla!

Inspiratie

Groepsaccommodaties in Nederland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 14 tot 16 personen, maar wil je niet al te ver rijden? Dan is een vakantiehuis in Nederland een echte aanrader. In welke regio wil je graag met een groep verblijven? Bij BelVilla hebben we zeker een locatie voor jou beschikbaar. Voor een grote groep collega's, vrienden of met de familie.

Lees meer
Alle huizen in Nederland
Groepsaccommodaties in België

Ga je liever met heel de familie of een grote groep vrienden een weekendje, midweekje of weekje weg naar België? Ook dan kun je bij Belvilla een mooi vakantiehuis voor 14 tot 16 personen terugvinden. Bekijk eens ons aanbod in de Ardennen of aan de Belgische kust.

Lees meer
Alle huizen in België
Wintersport voor groepen

Bent je een echte wintersportliefhebber en ga je het liefst met een groep op wintersportvakantie? Ontdek dan ons ruime aanbod aan groepshuizen in Oostenrijk of Frankrijk. Zowel in grote als kleine skigebieden is er genoeg keuze in het assortiment van BelVilla.

Lees meer
Alle wintersporthuizen
Groepsaccommodaties in Frankrijk

Wil je graag iets meer naar het Zuiden afzakken om van je volgende vakantie te genieten? Dan is een groepsvakantie in Frankrijk misschien ideaal voor jou en je reisgezellen. Frankrijk is het vakantieland bij uitstek vakantieland met bergen, rivieren, prachtige kustgebieden en natuurlijk: heerlijk eten en drinken.

Lees meer
Veelgestelde vragen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla voor grote groepen?

Belvilla heeft in totaal bijna 35.000 unieke aanbiedingen en duizenden vakantiehuizen geschikt voor grote groepen. Van een sfeervol vakantiehuis met sauna en stoombad in de Ardennen tot een gerestaureerde boerderij met privézwembad in Zuid-Frankrijk.

 

Hoeveel betaal ik per nacht voor een groepsaccommodaties?

De goedkoopste vakantiehuizen voor grote groepen vind je al voor enkele honderden euro's per nacht, afhankelijk van het seizoen. Als je wat meer luxe wilt en veel slaapkamers wilt dan kan de prijs in een luxe vakantiehuis voor een grote groep oplopen tot duizenden euro's. Denk dan aan grote villa's met zwembad, sauna, etc.

 

Welke types groepsaccommodaties vind ik bij Belvilla?

Bij Belvilla vind je verschillende types groepsaccommodaties in 24 landen over heel de wereld. Van prachtige grote villa's met privézwembad, sauna en jacuzzi tot een vissersschip die dient als woonboot. Zowel dicht bij huis als verder weg zijn er grote vakantiehuizen te vinden.

 

Vind ik groepsaccommodaties in Nederland?

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 14 tot 16 personen, maar wil je niet al te ver rijden? Dan is een vakantiehuis in Nederland of één van de buurlanden een echte aanrader. In welke regio wil je graag met een groep verblijven? Bij BelVilla hebben we zeker een locatie voor jou beschikbaar. Voor een grote groep collega's, vrienden of met de familie.

 

Kan ik op wintersportvakantie in groep?

Bent je een echte wintersportliefhebber en ga je het liefst met een groep op wintersportvakantie? Ontdek dan ons ruime aanbod aan groepshuizen in Oostenrijk of Frankrijk. Zowel in grote als kleine skigebieden is er genoeg keuze in het assortiment van BelVilla.

 

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020