20-persoons vakantiehuis | Groepshuis huren bij Belvilla | Belvilla

Een selectie van onze groepsaccommodaties

20-persoons vakantie in een Belvilla vakantiehuis

Geen bestemming blijkt zo ideaal te zijn voor een 20-persoons vakantie in de zomer als de kust dat is. Of je nu in eigen land wilt verblijven of een keer wat verder weg wilt gaan, zon, zee en strand zijn de perfecte basis voor een uiterst aangename vakanatie voor 20 personen. Bij Belvilla vind je grote vakantiehuizen terug die idaal zijn voor een weekendje weg. Onze vakantiehuizen zijn voorzien met alles wat je nodig hebt en zijn perfect om met hele gezelschap een erg leuke tijd door te brengen.

Inspiratie

Beleef een sportieve, relaxte of gezellige vakantie met 20 personen

Beleef een sportieve, relaxte of gezellige vakantie met 20 personen

Lees meer
20-persoons wintervakantie

Ook een wintervakantie kan erg leuk zijn met een groep van 20 personen. Bestaat je groep uit volwassenen en kinderen, dan moet je daar natuurlijk rekening mee houden bij het kiezen van jouw 20-persoons vakantiehuis.

Lees meer
Familievakantie met 20 personen

Vind je het ook zo leuk om samen met broer, zus, nichten, neven en hun gezin op vakantie te gaan? Voor je het weet heb je een 20-persoons groep bij elkaar van familieleden en ben je volop bezig met het uitzoeken van een leuke bestemming. Het is vooral belangrijk om te weten waar de voorkeur van alle 20 personen uit de groep naartoe gaat.

Lees meer
20-persoons vakantie met vrienden

Met een grote groep vrienden op vakantie gaan, vraagt altijd om de nodige voorbereidingen. Een 20-persoons groep is een gezellige bende, maar brengt ook met zich mee dat de gewenste activiteiten vaak erg gevarieerd zijn. Op het gebied van overnachtingsmogelijkheden is een bungalow vanaf 20 personen vaak een goede keuze. Bij Belvilla beleef je de mooiste avonturen met je vrienden en creëer je herinneringen die je je hele leven zullen bijblijven.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020