Een selectie van onze groepsaccommodaties

20-persoons vakantie in een Belvilla vakantiehuis. Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro.

Geen bestemming blijkt zo ideaal te zijn voor een 20-persoons vakantie in de zomer als de kust dat is. Of je nu in eigen land wilt verblijven of een keer wat verder weg wilt gaan, zon, zee en strand zijn de perfecte basis voor een uiterst aangename vakanatie voor 20 personen. Bij Belvilla vind je grote vakantiehuizen terug die idaal zijn voor een weekendje weg. Onze vakantiehuizen zijn voorzien met alles wat je nodig hebt en zijn perfect om met hele gezelschap een erg leuke tijd door te brengen. Geniet van groepsaccommodatie bij Belvilla Vacation Home - Gebruik de code HOME20 om 20% korting te krijgen tot een maximum van 100 euro.

Inspiratie

Beleef een sportieve, relaxte of gezellige vakantie met 20 personen

Beleef een sportieve, relaxte of gezellige vakantie met 20 personen

Kies je met je grote groep voor bestemmingen als Zuid-Frankrijk of Italië? Dan bestaat jouw vakantie wellicht uit een gebalanceerde combinatie tussen een bezoek aan verschillende stranden en aan leuke dorpjes. Vaak hoef je ook niet ver te zoeken voor enkele mooie wandelpaden of een heuse fietsroute. Zeker bij mooi weer kun je genieten van je vakantie en samen met je reisgenoten leuke activiteiten organiseren. Afhankelijk van wat je in gedachten had en natuurlijk de samenstelling van de personen is er voor elke groep wel een geschikte accommodatie te vinden bij BelVilla.

boek nu
20-persoons wintervakantie

Ook een wintervakantie kan erg leuk zijn met een groep van 20 personen. Bestaat je groep uit volwassenen en kinderen, dan moet je daar natuurlijk rekening mee houden bij het kiezen van jouw 20-persoons vakantiehuis.

Daarnaast is het bij dit soort groepen ook aan te raden om een groepsaccommodatie uit te kiezen die toch wel centraal gelegen is. Zo kan iedereen makkelijk zijn eigen ding doen zonder al te ver af te dwalen van de vakantiewoning. Binnen een 20-persoons groep zijn er meestal verschillende niveaus wat de wintersporten betreft. Een deel van het gezelschap zoekt eerder een uitdagende zwarte piste, terwijl een ander deel liever de beginnerspiste opgaat. Misschien zijn er ook mensen die liever in het dorpje wandelen of met de kinderen gaan sleeën. Zowel in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk als Zwitserland vind je een heleboel wintersportgebieden met een veelzijdig aanbod dat ook op kinderen afgestemd is. Ga je een week of (lang) weekend weg met een groep vrienden die allemaal de hele dag op de piste willen vertoeven? Zorg dan dat je een vakantiewoning huurt in de buurt van de pistes dicht bij leuke bars en café's.

boek nu
Familievakantie met 20 personen

Vind je het ook zo leuk om samen met broer, zus, nichten, neven en hun gezin op vakantie te gaan? Voor je het weet heb je een 20-persoons groep bij elkaar van familieleden en ben je volop bezig met het uitzoeken van een leuke bestemming. Het is vooral belangrijk om te weten waar de voorkeur van alle 20 personen uit de groep naartoe gaat.

Welke familieleden gaan er mee, hoe oud zijn ze, wat verwachten ze van de vakantie en houden ze meer van strand of lopen ze liever rond in de bergen? Zijn de meningen verdeeld, dan zoek je een vakantie die meerdere activiteiten biedt. Binnen Europa zijn er meerdere streken die zich perfect lenen voor een 20-persoons vakantie in familieverband. In Italië, Frankrijk en Spanje vind je moeiteloos een vakantiehuis voor 20 personen dat voorzien is van een fijn zwembad. Terwijl de ouders eten maken, kunnen de kinderen naar hartenlust genieten van het zalige water zonder dat je kilometers ver hoeft te rijden. Ook een tuin, een grote speelruimte en ruim voldoende kamers maken deel uit van een geschikte groepswoning.

boek nu
20-persoons vakantie met vrienden

Met een grote groep vrienden op vakantie gaan, vraagt altijd om de nodige voorbereidingen. Een 20-persoons groep is een gezellige bende, maar brengt ook met zich mee dat de gewenste activiteiten vaak erg gevarieerd zijn. Op het gebied van overnachtingsmogelijkheden is een bungalow vanaf 20 personen vaak een goede keuze. Bij Belvilla beleef je de mooiste avonturen met je vrienden en creëer je herinneringen die je je hele leven zullen bijblijven.

Ze bieden vaak gemeenschappelijke ruimtes waarin je gezellig met het hele gezelschap samen kunt zijn, maar ook aparte slaapkamers zodat iedereen zijn privacy behoudt. Wanneer je met een groep van 20 personen op vakantie gaat, heb je wellicht een gedeelde interesse. Misschien wil je samen een heuse feestvakantie beleven? Dan zijn grote steden met veel clubs een absolute must. Ben je echter eerder een sportieve groep van 20 personen? Dan moet je een kijkje nemen bij de bestemmingen met wandel-, fiets- of klimmogelijkheden. Zorg hoe dan ook voor dat je op tijd alles regelt. Restaurantjes, verhuurbedrijven van bijvoorbeeld skimateriaal of gidsen weten graag van tevoren wanneer ze een grote groep mogen verwachten.

boek nu
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020