20 persoons vakantiehuis

Een selectie van onze groepsaccommodaties

Bekijk ons aanbod

519 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Beleef een extra sportieve, relaxte of gezellige 20-persoons vakantie

Geen locatie blijkt zo ideaal te zijn voor een 20-persoons vakantie in de zomer als de kust dat is. Of u nu in eigen land wilt verblijven of een keer wat verder weg wilt gaan, zon, zee en strand zijn de perfecte basis voor een uiterst aangename 20-persoonsvakantie. Kiest u voor Zuid-Frankrijk of Italië? Dan bestaat uw bestemming wellicht uit een gebalanceerde combinatie tussen een bezoek aan verschillende stranden en aan leuke dorpjes. Vaak hoeft u ook niet ver te zoeken voor enkele mooie wandelpaden of een heuse fietsroute. Dat heeft als voordeel dat elk lid van uw 20-persoons vakantie zijn eigen ding kan doen. Overdag kunt u zich opsplitsen zodat de sportieve mensen een heuse tocht kunnen maken terwijl de zonnekloppers zich in de zon leggen. Tegen de avond trekt iedereen dan naar het vakantiehuis voor 20 personen waar u gezellig samen kunt eten. Nadien kunt u met de hele groep gezelschapspelen spelen of een gezellige bar in het centrum opzoeken. Wie liever niet op stap gaat, kan in het 20-persoons huisje blijven. Zoek bij voorkeur een vakantiehuis voor 20 personen dat in de buurt van de zee ligt. Zo kunt u 's morgens een frisse duik nemen voor u aan de dag begint.

20-persoons vakantie in de winter

Ook een wintervakantie kan erg leuk zijn met een groep van 20 personen. Bestaat uw groep uit volwassenen en kinderen, dan moet u daar natuurlijk rekening mee houden bij het kiezen van uw 20-persoons vakantiehuis. Zeker kleine kinderen die overdag nog behoefte hebben aan een dutje, hebben een rustige omgeving nodig. Daarnaast is het bij dit type 20-persoons groep ook aangeraden om een groepsaccommodatie uit te kiezen die toch wel centraal gelegen is. Zo kan iedereen makkelijk zijn eigen ding doen zonder al te ver af te dwalen van de vakantiewoning. Binnen een 20-persoons groep zijn er meestal verschillende niveaus wat de wintersporten betreft. Een deel van het gezelschap zoekt eerder een uitdagende zwarte piste, terwijl een ander deel liever de beginnerspiste op gaat. Misschien zijn er ook mensen die liever in het dorpje wandelen of met de kinderen gaan sleeën. Zowel in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk als Zwitserland vindt u een heleboel wintersportgebieden met een veelzijdig aanbod dat ook op kinderen afgestemd is. Reist u met een groep vrienden die allemaal de hele dag op de piste willen vertoeven? Dan kiest u natuurlijk het best voor een bestemming die hierop afgestemd is. Volgens ons zijn vooral de skimogelijkheden en aanwezigheid van leuke bars een belangrijk gegeven.

20-persoons vakantie in familieverband

Vindt u het ook zo leuk om samen met broer, zus, nichten, neven en hun gezin op vakantie te gaan? Voor u het weet hebt u een 20-persoons groep bij elkaar van familieleden en bent u volop bezig met het uitzoeken van een leuke bestemming. Eerst en vooral is het belangrijk om te weten waar de voorkeur van iedereen in de 20-persoons groep naar uitgaat. Welke familieleden gaan er mee, hoe oud zijn ze, wat verwachten ze van de vakantie en houden ze meer van strand of lopen ze liever rond in de bergen? Zijn de meningen verdeeld, dan zoekt u een vakantie die meerdere activiteiten biedt. Binnen Europa zijn er meerdere streken die zich perfect lenen voor een 20-persoons vakantie in familieverband. In Italië, Frankrijk en Spanje vindt u moeiteloos een vakantiehuis voor 20 personen dat voorzien is van een fijn buitenzwembad. Terwijl de ouders eten maken, kunnen de kinderen naar hartenlust genieten van het zalige water zonder dat u kilometers ver moet gaan rijden. Ook een tuin, een grote speelruimte en ruim voldoende kamers maken deel uit van de woning. Een ligging nabij het centrum is ideaal wanneer u nog snel een boodschap op de kop wilt tikken.

20-persoons vakantie met vrienden

Met een grote groep vrienden op vakantie gaan, vraagt altijd om de nodige voorbereidingen. Een 20-persoons groep is een gezellige bende, maar brengt ook met zich mee dat de gewenste activiteiten vaak erg gevarieerd zijn. Op het gebied van overnachtingsmogelijkheden is een 20-persoons bungalow een goede keuze. Ze biedt gemeenschappelijke ruimtes waarin een gezellig samenzijn mogelijk is, maar ook aparte slaapkamers zodat iedereen zijn privacy behoudt. Wanneer u met een 20-persoons groep vrienden op verlof gaat, hebt u wellicht een gedeelde interesse. Misschien wilt u samen een heuse feestvakantie beleven? Dan zijn grote steden met veel clubs een absolute must. Bent u eerder een sportieve groep van 20 personen? Dan moet u een kijkje nemen bij de bestemmingen met wandel-, fiets- of klimmogelijkheden. Het belangrijkste aspect om rekening mee te houden, is om al uw reservaties ruim op voorhand in orde te brengen. Restaurantjes, verhuurbedrijven van bijvoorbeeld skimateriaal of gidsen weten graag van tevoren wanneer ze een grote groep mogen verwachten.

Bekijk ons aanbod