10 tot 12 persoons vakantiehuis

Een selectie van onze groepsaccommodaties

Bekijk ons aanbod

1.773 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Bent u van plan om er tijdens de schoolvakanties met uw vrienden op uit te trekken en zoekt u daarvoor een groepsaccommodatie? Of wilt u met de kinderen en andere personen van de familie een ruim 10- tot 12-persoonsvakantiehuis huren? Bekijk dan onze last minutes voor grote vakantiehuizen in vakantieparken in Nederland, Frankrijk, België, Luxemburg of Duitsland, voor een fijne vakantie in eigen land of in een van de ons omringende landen. Verder weg op vakantie kan natuurlijk ook. We hebben net zo goed 10- tot 12-persoonsvakantiehuizen in Oostenrijk, Italië of Spanje ter beschikking, voor een vakantie in groep in de bergen of aan het strand en de zee. Zoek op onze website naar grote groepsaccommodaties en ruime vakantiehuizen voor meerdere personen, of vraag onze nieuwsbrief aan met informatie, tips en voorwaarden om een 10- tot 12 persoons vakantiehuis te huren. Contact opnemen met Belvilla kan natuurlijk ook, via de website of per telefoon. Wij helpen u dan om uw 10- tot 12-persoonsvakantiehuis te zoeken en te boeken voor uw eindejaarsvakantie in 2015 of een weekje weg met familie en vrienden in 2016.

Luxe groepsaccommodaties voor 10 tot 12 personen

Onze grote vakantiehuizen en accommodaties voor 10 tot 12 personen zijn net als de kleinere vakantiewoningen in de vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg, voorzien van alle comfort en luxe om het iedereen van uw familie of vrienden naar zijn zin te maken. In elk 10- tot 12-persoonsvakantiehuis vindt u enkele gemeenschappelijke kamers, waar u in groep van de faciliteiten en luxe kunt genieten. Maar u vindt ook slaapkamers voor twee of meer personen, waarin u zich af en toe kunt terugtrekken voor iets meer privacy. Aan onze grote bungalows voor 10 tot 12 personen zijn ook luxueuze extra's verbonden, zoals een zwembad, sauna of jacuzzi. En in de tuin of het park, in de directe omgeving van uw vakantiehuis voor meerdere personen, staan grote speeltuigen voor de kinderen. Zodat ook zij het beste uit hun vakantie kunnen halen. Zoek vandaag nog uw luxegroepsaccommodatie voor 10 tot 12 personen op onze website, tussen de lastminuteaanbiedingen, en boek uw 10- tot 12-persoons bungalow voor een extra lage prijs. Want mogelijk geniet u van een bijkomende korting op onze altijd al scherpe prijzen.

Een 10- tot 12-persoonsvakantiehuis in een rustige omgeving

Zeker wanneer u de prijs voor uw vakantie in een 10- tot 12-persoonsvakantiehuis deelt door het aantal personen dat in de grote bungalow met zwembad logeert, valt de prijs per persoon voor een weekje weg best wel mee. Zelfs wanneer u naar het buitenland reist om met de hele familie van uw vakantie te genieten. Wie van de rust en de natuur houdt, kan een huisje voor meerdere personen in de Belgische Ardennen boeken. Dit is een unieke locatie om in goed gezelschap Kerstmis of Nieuwjaar te vieren. Vooral wanneer er sneeuw valt in België en u de skilatten kunt aanbinden voor een langlauftocht door het immer groene bos, komt u helemaal tot rust in de Ardennen. Ook al verblijft u daar met 10 tot 12 personen. Wie het ziet zitten om verder te reizen, omdat u echt van wintersport houdt, kan een 10- tot 12-persoons huisje in de bergen in Oostenrijk boeken. De grote chalets en bungalows zijn daar net als elders voorzien van alle comfort. In de keuken vindt u een oven, magnetron, vaatwasser en kookplaat met verschillende vuren. In de badkamer bevindt zich een groot bad. En in sommige kamers staat een extra wastafel, om het 's morgens en 's avonds wat vlotter te laten verlopen als u zich met meerdere personen tegelijk wilt opfrissen. Het uitzicht over de bergen is prachtig.

De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor een vakantiehuis tot 12 personen

Met Belvilla maakt u altijd de beste keuze als u een vakantiehuis voor meerdere personen wilt boeken voor een vakantie in binnen- of buitenland. Wij doen er alles aan om enkel de beste vakantiehuizen in de buurt van sportpleinen, winkels en andere faciliteiten voor u te zoeken. Of we raden vakantiewoningen voor 10 tot 12 personen aan in de natuur, met een mooi uitzicht over de omgeving: de bergen, het strand, de zee, het bos of de heide. U kiest zelf maar waar de reis naartoe gaat. Neem contact op met onze medewerkers om ons uw wensen mee te delen. Wij gaan samen met u op zoek naar de ideale woning voor 10 tot 12 personen om in 2015 of 2016 de vakantie van uw dromen waar te maken. Samen met uw vrienden, familie en kinderen. Want zeg nu zelf, is er een mooiere manier om Kerstmis of de start van het volgende jaar te vieren? Met Belvilla krijgt u altijd waar voor uw geld en beleeft u de leukste vakanties.

Bekijk ons aanbod