Vakantiehuis huren voor 10 tot 12 personen - Belvilla

Een selectie van onze groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties voor 10 tot 12 personen

Bent je bezig met het plannen van een weekendje, midweekje of weekje weg? En ben je op zoek naar een vakantiehuis voor een grote groep vrienden of heel de familie? Ontdek dan onze vakantiehuizen voor 10-12 personen. Zowel op een vakantiepark als midden in de natuur kun je prachtige groepsaccommodaties vinden. En of je nu dicht bij huis wilt blijven of liever verder weg gaat, er is beslist een vakantiehuis te vinden dat bij je past.

Inspiratie

Groepsaccommodaties dicht bij huis

Wat is er nu leuker dan samen op vakantie gaan? Bij Belvilla vind je een ruim aanbod aan groepsaccommodaties voor 10-12 personen. Wil je liever niet al te ver rijden? Ook dan heb je genoeg keuze.

Lees meer
Grote huizen voor wintersportliefhebbers

Sta je graag op de latten met vrienden of heel de familie? Dan is er toch ook niets leuker dan samen te verblijven in één vakantiehuis. Zowel in Oostenrijk als in Frankrijk zijn er genoeg groepsaccommodaties te vinden. Waar ga je dit jaar naartoe?

Lees meer
Een groepsaccommodatie voor elk seizoen

Weet je nog niet precies wanneer je op vakantie wilt met een grote groep? Geen zorgen! Je kunt namelijk het hele jaar door bij Belvilla een groepshuis voor 10-12 personen huren. Neem gerust een kijkje in het aanbod.

Lees meer
Een 10- tot 12-persoonsvakantiehuis aan zee

Voor wie een vakantiehuis aan zee wil boeken hebben we ook heel wat mogelijkheden. Van een vakantiehuis aan de Belgische Kust, een groepsaccommodatie aan de Middelandse zee tot een vakantie met de hele groep bij de Griekse eilanden. Bij Belvilla vind je zeker en vast waar je op zoek naar bent.

Lees meer
Veelgestelde vragen over vakantiehuizen voor 10 tot 12 personen
Hoeveel vakantiehuizen heeft Belvilla voor 10 tot 12 personen?

Belvilla heeft op dit moment meer dan 3500 vakantiehuizen voor 10 tot 12 personen.

In welke landen heeft Belvilla vakantiehuizen voor 10 tot 12 personen?

We hebben vakantiehuizen voor 10 tot 12 personen in alle landen. Van Nederland tot aan Spanje. Neem snel kijkje welke Belvilla bij jou past.

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020