Vakantiehuis met zwembad buiten of overdekt privé zwembad | Belvilla

Een selectie van onze huizen

Vakantiehuis met zwembad huren

Vind je het ook zo zalig dat je op elk moment van de dag een verfrissende duik kunt nemen? Dan raden wij je aan om een huis of villa met zwembad te huren. Als je met kinderen reist, is dit helemaal een goed idee. Zij vermaken zich wel aan het zwembad, terwijl jij onder de parasol aan je volgende boek begint. Hetzelfde geldt als je reist met een groep vrienden. Het zwembad is een perfecte, centrale plek om bij te praten en te genieten van het weer en een lekker drankje totdat de zon ondergaat.

Bekijk ons aanbod

9.220 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Privézwembad aan huis

Met wie je ook op vakantie gaat, met je partner, je gezin of een groep vrienden, via Belvilla vind je het perfecte vakantiehuis met zwembad. Er zijn bungalows met een overdekt privézwembad, vakantiehuisjes met een gemeenschappelijk zwembad én appartementen met een eigen buitenzwembad. In Nederland, maar ook ver daarbuiten! Of ga je liever alleen met je partner een weekendje weg naar een appartement met zwembad, om 's morgens ontspannen wakker te worden en de dag perfect te beginnen met een verfrissende duik? De keuze is geheel aan jou!

Lees meer
Overal een vakantiehuis met zwembad

Je denkt misschien dat je de meeste kans maakt om een vakantiehuis met zwembad te huren in Zuid-Europa, maar ok dichter bij huis, zoals in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vind je een groot aanbod aan prachtige vakantiehuizen met een zwembad. Je hoeft dus helemaal niet ver te reizen en je kunt het hele jaar door genieten van luxe en ontspanning. In een overdekt privézwembad, een gemeenschappelijk binnenzwembad of een buitenzwembad. Ervaar ultieme luxe en ontspanning terwijl je geniet van je welverdiende vakantie in je favoriete vakantieland, ver weg of dichtbij.

Lees meer
Handig, zo'n villa met zwembad

Kun je je geen vakantie voorstellen zonder eigen zwembad? Zorg er dan voor dat je jouw reis op tijd boekt. Hoe eerder je op onze website naar een vakantiewoning zoekt, hoe ruimer de keuze aan huizen met zwembad. Bedenk ook met wie je op vakantie gaat en wat voor type vakantie het gaat worden. Dit is namelijk van invloed op het type zwembad dat bij jou of jullie past. Begin de dag met een frisse duik of geniet van een ontspannen middag aan je eigen zwembad. Beschikken over een privézwembad is genieten in het kwadraat!

Lees meer
Vakantiehuis met zwembad in het groen

In de mediterrane zon aan het strand is een vakantiehuis met privézwembad écht genieten. Een schitterend appartement met uitgestrekte infinitypool om in weg te dromen, én om een verfrissende duik te nemen ter verkoeling op warme zomerdagen. Maar wist je dat je ook op het platteland of in de bergen genoeg vakantiehuizen met zwembad vindt? Wat is er nu mooier dan na een heerlijke dag wandelen in de bergen of door de bossen en de hei, thuis te komen en een ontspannende, frisse duik te nemen in je eigen, al dan niet overdekte, privézwembad?

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020