Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.

Met een groep op wintersportvakantie

De beste afdalingen, prachtige vergezichten en heerlijk samen zijn, dat zijn elementen van een te gekke wintersport groepsvakantie. Tijdens uw groepsvakantie is er natuurlijk niets fijner dan samen te genieten van de best geprepareerde pistes, een heerlijk vakantiehuis en de leukste activiteiten. Toch blijkt het soms best moeilijk te zijn om het juiste vakantiehuis en het juiste wintersportgebied te vinden. Maar of u nou voor een groot of klein skigebied kiest, er is vaak voor ieder wat wils. 

Inspiratie

Voor welk skigebied kiest u?

De skigebieden van Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk hebben werkelijk alle facetten in huis om uw wintersportvakantie onvergetelijk te maken. De meeste gebieden beschikken zowel over blauwe, rode als zwarte pistes, waardoor iedereen van de groep naar hartelust kan skiën. Families met kinderen kunnen zich volledig uitleven in de kindvriendelijke skigebieden. 

Lees meer
Een chalet of een groepshuis?

Als u met een grote groep op vakantie gaat, dan is het natuurlijk erg fijn als u in één chalet of groepshuis kunt verblijven. Op de website van Belvilla vindt u dan ook talloze groepshuizen die voor ieder wat wils bieden. Zo zijn er groepshuizen midden in het skigebied te vinden, maar ook aan de rand van het skidorp. 

Lees meer
Wintersporten voor iedereen

Met een grote groep vrienden of familie op vakantie staat natuurlijk voor een en al gezelligheid. Tijdens uw vakantie hoeft u niet alleen op de latten of het board te staan, want de skigebieden bieden volop activiteiten aan. Zo kunt u heerlijk gaan rodelen, sneeuwschoenwandelen of langlaufen. Laat die wintersport groepsvakantie maar beginnen. 

Lees meer