Belvilla’s selectie van vakantiehuizen voor voetballiefhebbers

Belvilla support oranje

Belvilla heeft een ruime keuze in vakantiehuizen voor voetballiefhebbers

De spanning rond het WK voetbal stijgt. Gaat het Nederlands Elftal door naar de finale? Eén ding lijkt zeker: met Duitsland nog in de running en de behaalde kwartfinales van de Rode Duivels heeft Europa er vele voetbalfans bijgekregen. Kun je niet genoeg krijgen van voetbal? Wil je ook op vakantie voetbalvertier? Check dan deze vakantiehuizen met ballen! Belvilla heeft een selectie gemaakt van vakantiehuizen voor voetballiefhebbers. Scoor jij één van onze voetbalhuizen voor je volgende vakantie?

Schot voor open doel

Is een vakantiehuis met voetbalveld of tafelvoetbal leuk voor kinderen? Dat is een schot voor open doel. Natuurlijk zijn dat soort vakantiehuizen voltreffers, om maar in voetbaltermen te blijven ;). Wist je dat het vrije zoekveld op de website van Belvilla je heel veel extra mogelijkheden geeft bij de selectie van je vakantiehuis? Als je bijvoorbeeld *voetbalveld* intoetst (met de sterretjes), krijg je een hele lijst van vakantiehuizen met voetbalveld. Hetzelfde geldt voor *tafelvoetbal*, waarna je kunt kiezen uit alle vakantiehuizen met tafelvoetbal. Wij hebben een selectie voor je gemaakt van mooie vakantiehuizen voor voetbalfans.

Het elftal van Belvilla

 1. Herenboerderij in Catalonië – De Spaanse groepswoning Masía les Pletes biedt een groot terrein  met daarop een voetbalveld en een overdekte recreatieruimte waar je naast tafelvoetbal ook tafeltennis en een biljart treft. Bovendien geniet je hier met een groep tot negentien personen van een heerlijk privézwembad, speeltoestellen en vind je hier enkele boerderijdieren. Op iets meer dan een uur rijden ligt Barcelona, waar je als ware voetbalfan natuurlijk een bezoek brengt aan Camp Nou, het stadion van FC Barcelona.
 2. Belvilla support oranje

  De Spaanse herenboerderij voor groepen biedt een heerlijk zwembad en veel plezier voor (voet)balliefhebbers

  Belvilla support oranje

  Volop spelplezier met tafelvoetbal, biljart en pingpong

 3. Domein in de Dordogne – In de Franse Dordogne vind je een vroeger molendomein met vele faciliteiten, waaronder een voetbalveldje en zwembad.

  Belvilla support oranje

  Dit molendomein in de Dordogne beschikt onder meer over een voetbalveldje

 4. Frans landgoed – Iets noordelijker in Frankrijk staan twee vakantiehuizen op een landgoed met voetbalveld en zwembad. Je kunt ze afzonderlijk huren voor zes of acht personen. Als je ze gezamenlijk huurt, is het een perfect vakantie-adres om bijvoorbeeld met meerdere generaties of bevriende gezinnen te verblijven.
  Belvilla support oranje

  Op het landgoed vind je vele faciliteiten, waaronder een trampoline

  Belvilla support oranje

  De goals wachten al op je!

  Belvilla support oranje

  Wie gaat de uitdaging aan op deze voetbaltafel?

 5. Vroegere houtzagerij – Een tijd terug verbleef ik met een grote vriendengroep in The Saw Mill, een superluxe vakantiewoning uit onze Elite Collectie met een hele recreatievleugel. Je hebt er een compleet wellness-gedeelte, je eigen bioscoopzaal en bar met tafelvoetbal en biljart. Er mogen dan misschien geen voetbalgoals zijn, maar op het gras kun je best een beetje dollen met de bal. En de bar met tap biedt mogelijkheden voor een gezellige derde helft. Zeker een aanrader voor een vriendenweekend of vakantie met meerdere gezinnen!
  Belvilla support oranje

  Goals ontbreken, maar er is wel een fijne grasmat bij The Saw Mill

  Belvilla support oranje

  Dank zij deze bar met tap zit het ook wel goed met de derde helft 😉

  Belvilla support oranje

  Wat wordt het: een potje tafelvoetbal of biljart?

 6. Bij de Italiaanse boer – Op een agriturismo in de Italiaanse provincie Lazio kun je logeren in boerderij-appartement Poderi. Bij de agriturismo hoort een zwembad en een voetbalveldje.

  Belvilla support oranje

  Deze agriturismo heeft een voetbalveld waar je prima een balletje kan trappen

 7. Resort aan het Gardameer – Ben je sportliefhebber? Dan zit je goed op dit vakantielandgoed met een tennisbaan, zwembad en voetbalcourt! Je wordt ook nog getrakteerd op een schitterend uitzicht over het Lago di Garda.

  Belvilla support oranje

  Liefhebbers van voetbal en andere sporten zullen zich prima vermaken op dit landgoed aan het Gardameer

 8. De goddelijke kanaries van Europa – Het Braziliaanse voetbalelftal heeft de bijnaam ‘de Goddelijke Kanaries’, maar ook Europa kent zijn kanaries: de Canarische Eilanden. Op het eiland Gran Canaria vind je Casa El Laurel, een sfeervolle vakantiewoning voor zes met onder meer een voetbaltafel, biljart, jacuzzi en zwembad.
  Belvilla support oranje

  Op Gran Canaria tref je dit gerenoveerde vakantiehuis uit 1850

  Belvilla support oranje

  Word jij een goddelijke kanarie van de Canarische Eilanden?

 9. Voetbal op de Veluwe – Vakantiewoning De Veluwse Vrijheid is een vrijstaande vakantiewoning met ruime tuin en een eigen voetbalgoal. Wie weet kun je tijdens je verblijf nog een bezoek brengen aan Hoederloo (18km) waar het Nederlands Elftal regelmatig traint.

  Belvilla support oranje

  In de grote tuin rond dit vakantiehuis staat ook een voetbalgoal

 10. Kousenfabriek in Kerpen – In de Duitse Eifel staat een oude kousenfabroek waar je nu met een groep tot dertig personen in luxe kan logeren. Landgut Strumpffabrik heeft voor de deur een groot grasveld met doeltje waar je een heerlijk potje kan voetballen en waar de kleintjes zich ook prima zullen vermaken bij de speeltoestellen.
  Belvilla support oranje

  Oefenen als keeper bij je vakantiehuis

  Belvilla support oranje

  Dit luxe landhuis in de Eifel biedt wellness en speelplezier

 11. Vakwerk in de Ardennen – In de Belgische Ardennen staat de vakwerkwoning La Marelle, waar je een grote recreatieruimte treft met tafelvoetbal plus een biljart en tafeltennis. Met een groep tot vierentwintig personen hoef je je hier zeker niet te vervelen!
  Belvilla support oranje

  De gezellige groepswoning biedt altijd een droog plekje op het terras

  Belvilla support oranje

  Vermaak voor groot en klein in deze vakwerkwoning

 12. De bal is rond –  …en deze vakantiewoning ook! The Round House staat in het Britse Devon en een tafelvoetbal wacht je al op!
  Belvilla support oranje

  De bal is rond, net als deze vakantiewoning in Devon

  Belvilla support oranje

  Een potje tafelvoetbal in de ronde kamer?

Je ziet het: genoeg keus in vakantiehuizen met ballen! Ook na het wereldkampioenschap kun je dus nog volop van voetbal genieten. Maar eerst nog even volle aandacht voor het Nederlands Elftal. Hup Holland, ook namens Belvilla!

Belvilla support oranje

Ook wij zijn fan van Oranje, zoals je ziet. Hup Holland!

Naar Blog overzicht