Herfstkorting op je vakantiehuis

Bonte kleuren, bonte natuur en bonte weersomstandigheden… het is herfst! Belvilla doet gezellig mee met deze kleurrijke belevenissen en trakteert op de mooie datum 10-10 met 10% herfstvoordeel!

De korting geldt:

  • op 10-10-2012
  • tussen 10 uur ‘s ochtends en 10 uur ‘s avonds

Boek dus op tijd, om stipt 22:00 uur is de actie afgelopen.

De korting is geldig bovenop alle andere kortingen. Wil je met korting op vakantie? Boek extra voordelig je last minute herfstvakantie, je wintersportchalet of wees er als eerste bij voor de zomervakantie van 2013!

Zoek nu alvast je ideale vakantiehuis en het aftellen kan beginnen. Het Belvilla-team wenst je alvast een heerlijke vakantie!

Voorwaarden:

  • De korting geldt uitsluitend op boekingen die worden gemaakt op 10 oktober tussen 10.00 en 22.00 uur.
  • De korting geldt ook op opties die worden geplaatst op 10 oktober 2012 tussen 10:00 en 22:00 uur en die binnen de daaropvolgende 48 uur worden omgezet in een boeking.
  • De korting is geldig op het totale aanbod aan vakantiehuizen van Belvilla, al naar gelang beschikbaarheid.
  • De korting wordt tijdens het boekingsproces automatisch verrekend. De prijs in de prijstabel is dus nog exclusief de 10% korting.
  • De korting geldt niet op reeds gemaakte boekingen en/of opties.
  • De korting is geldig bovenop lastminutekortingen en overige aanbiedingen. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.
  • Belvilla is niet aansprakelijk voor technische storingen op de website, waardoor het niet mogelijk is de boeking voor 22:00 uur te voltooien.

 Laat je inspireren door onze vakantiethema’s!

Wintersport chalets

Zomervakantie 2013

Op zoek naar een uniek vakantiehuis voor de wintersport? Belvilla heeft een groot aanbod aan knusse chalets en leuke appartementen! Alweer zomerkriebels? Geniet van een vakantiehuis aan de Spaanse costa of een villa met zwembad aan de Italiaanse meren.

Lastminutes

Weekendje weg

Geniet nog even van de prachtige herfstkleuren voordat het winterseizoen aanbreekt, en huur een vakantiehuis met aantrekkelijke lastminute korting! Zin in een weekendje weg? Met de familie of romantisch met zijn tweeën? Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen voor een korte vakantie.
Naar Blog overzicht