Een greep uit ons aanbod in Hohentauern

Bekijk alles

Wintersport Hohentauern

Het Oostenrijkse skigebied Hohentauern is misschien niet zo bekend als de meeste skigebieden, maar dat maakt het niet minder indrukwekkend. Dit kleinschalige skigebied biedt namelijk voor iedereen plezier. Ondanks dat het gebied voornamelijk geschikt is voor de beginnende wintersporter, zijn er ook een aantal zwarte pistes te vinden. In totaal beschikt het skigebied over 12 kilometer aan pistes, waarvan sommige een hoogte bereiken van 1.750 meter.

Kenmerken

Skigebied
Hohentauern
Skigebied
  Skigebied
Hohentauern
Hohentauern
Hoogte skigebied
1700m
1230m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
0x
Sleepliften
6x
Pistes Totaal: 10km
Beginner
0km
Gemiddeld
3km
Gevorderd
6km
Expert
1km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 26km

Bekijk ons wintersportaanbod

31 wintersport chalets in Hohentauern

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ontdek het skigebied met uw eigen ogen

Dit gezellige wintersportgebied is misschien wel het best bewaarde geheim voor gezinnen met kinderen, die op zoek zijn naar een rustige wintersportbestemming in Oostenrijk. De pistes zijn over het algemeen niet heel erg moeilijk, waardoor vooral de beginnende wintersporter hier aan zijn trekken komt. Bindt de latten alvast maar onder uw voeten.

Lees meer
Vind het vakantiehuis dat bij u past

Het gelijknamige bergdrop Hohentauern is in de winter een waar wonderland te noemen. Zo kun je vanuit jouw vakantiehuis genieten van een prachtig besneeuwd berglandschap dat omringd is door bossen en sfeervolle dorpjes. De vakantiehuizen in het dorp bieden genoeg mogelijkheden voor zowel grote groepen vrienden als kleine gezinnen met kinderen.

Lees meer
Nog meer winterplezier in Hohentauern

Ondanks dat het skigebied niet heel erg groot van omvang is, is er naast skiën nog veel meer te beleven. Zo kunt u er ook langlaufen vanuit het langlaufcentrum, rodelen van een berg, schaatsen op natuurijs of prachtige winterwandelingen maken. Natuurlijk is er genoeg gelegenheid om even te ontspannen in de sauna.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020