Vakantieparken aan zee | Belvilla
Geniet van een unieke belevenis in een vakantiehuis naar keuze
Soorten huizen
De best beoordeelde huizen door onze klanten op basis van jouw interesses

Honderden manieren om van je vakantiehuis te genieten

Waar zal je volgende welverdiende vakantie besteden?

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Volop genieten op een vakantiepark aan zee

Vanuit je verblijf op een vakantiepark zo naar de zee lopen is toch wel een ultiem vakantiegevoel! Bij Belvilla vind je veel vakantieparken aan de kust, waardoor je nooit ver hoeft te lopen om een duik in het zoute zeewater te nemen of om een heerlijke strandwandeling te maken. Lekker uitwaaien aan zee en bij hoge temperaturen zonnen op het strand. Na een lange dag op het strand kun je heerlijk tot rust komen in je vakantiehuis op een vakantiepark aan zee.

Bekijk ons aanbod

1.704 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Ontspannen op een vakantiepark aan de kust

Als we aan vakantie vieren denken, denken we vaak aan drie dingen: zon, zee én strand! Dit komt (in de zomer) allemaal samen bij een verblijf op een bungalowpark aan zee. Samen met je gezin, vrienden of de hele familie geniet je van het strand dat binnen handbereik ligt. Zelfs de hond kan mee op een van onze huisdiervriendelijke vakantieparken.

Lees meer
Vakantieparken in Nederland
Vakantiepark aan zee in Europa

Europa heeft een lange kustlijn, waardoor je op veel verschillende plekken vakantie kunt vieren aan de kust. Een bungalow aan zee op een vakantiepark is dan ook het perfecte verblijf voor jou en je gezin. Genoeg privacy, heerlijk je eigen gang gaan en niet aan tijden gebonden zitten. Verblijf op een park in de duinen of achter dijken, en altijd op loopafstand vanaf het strand.

Lees meer
Vakantieparken Zuid-Europa
De kust op loopafstand van je vakantiehuis

Wandel met je blote voeten in het heerlijke opgewarmde zand, voel de zon op je gezicht en hoor het geruis van de zee op de achtergrond. Dit is de dagelijkse kost wanneer je aan de kust verblijft. Op ieder moment van de dag kun je naar de zee lopen, om daar de zilte zeelucht in te ademen en lekker tot rust te komen. Je vindt meerdere vakantieparken aan zee terug in het aanbod van Belvilla.

Lees meer
Al onze vakantieparken aan zee
Ontdek de veelzijdige Nederlandse kust

Als je in een vakantiehuis verblijft in de provincies Noord-Holland of Zuid-Holland kun je de heerlijke dagen aan het strand mooi afwisselen met het drukkere stadsleven. De steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn veelbezochte steden en qua afstand leuk te combineren voor een dagje uit. Je vind hier veel cultuur, historie en kunt genieten van de leuke stadsparken en terrassen. Een dagje winkelen is hier uiteraard heel goed mogelijk.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020