Vakantiehuis in Zuid-Holland | Huisje in een vakantiepark | Belvilla
Alle vakantiehuizen in de provincie Zuid-Holland

Je huis verhuren

Aanmelden

Zuid-Holland

Vele mogelijkheden vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland

Vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland bezoek je gezellige badplaatsen, mooie stranden en bosrijke duinen. De regio Zuid-Holland is veelzijdig, levendig en biedt voor ieder wat wils. De provincie staat bekend om de Keukenhof, wat in het voorjaar de absolute trekker is. Niet alleen in de Keukenhof maar in de hele omgeving tref je prachtige bollenvelden. Tijdens een vakantie in Zuid-Holland geniet je van de mooiste vergezichten! Bezoek vanuit je vakantiehuis in Zuid-Holland een van de oud-Hollandse steden als Delft, Leiden of Gouda, of het levendige Rotterdam en het historische Den Haag. De steden bieden stuk voor stuk vele bezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden, musea en evenementen. Boek een comfortabele villa dichtbij zee, een luxe appartement bij een jachthaven, een knus vakantiehuisje tussen de bollenvelden of een mooie vakantiewoning op de duinen en je vakantie in Zuid Holland kan beginnen!

Ontdek cultuur vanuit je vakantiehuis in Zuid Holland

Maak tijdens je vakantie in Zuid Holland een bezoek aan één van de steden uit het ruime aanbod. Ga bijvoorbeeld naar de bruisende steden Rotterdam of Den Haag. De mogelijkheden voor een dagje winkelen, musea of een avondje uit zijn enorm. Ook leuk: breng een bezoek aan een sfeervolle oud-Hollandse stad zoals Delft, Dordrecht, Gouda, Leiden en Schiedam! Slenter langs de grachtjes en doe een terrasje op de gezellige Beestenmarkt in Delft. Leuke winkeltjes, galerijen, grand cafés, restaurants en gezellige terrassen bevinden zich in en rond het centrum. Een echte aanrader is Gouda. Een leuke, charmante stad waar van alles te beleven is. Bezoek zeker de traditionele kaasmarkt Je vakantiehuis in Zuid Holland is de perfecte uitvalbasis om te genieten van een heerlijke vakantie in Nederland.

Fietsen tijdens je vakantie in Zuid Holland

Stap op de fiets vanuit je vakantiehuis in Zuid Holland en verken de regio! Fiets door de duinen, door historische stadjes, langs rivieren, door de bossen, en langs de bloemenkassen. Het uitgebreide fietsroutenetwerk brengt je naar de mooiste plekjes van de provincie. Het gevarieerde landschap, de mooie fietspaden en de themaroutes bieden je volop mogelijkheden voor een dagje op de fiets of zelfs een fietsvakantie. Vanuit je vakantiehuis in Zuid Holland kun je alle kanten op!

Enkele tips voor je vakantie in Zuid Holland

Er zijn volop mogelijkheden voor daguitstapjes vanuit je vakantiehuis in Zuid Holland. Ga naar Rotterdam en beklim de Euromast. Vanaf 100 meter hoogte heb je een schitterend uitzicht op de rivier, haven en stad. Leuk voor het hele gezin is een bezoekje aan Madurodam in Scheveningen! In deze miniatuurstad zijn alle mooie aspecten van Nederland tot in detail nagemaakt op een schaal van 1 op 25. Zuid Holland is in het bezit van verschillende musea. Bezoek bijvoorbeeld het Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam of het Mauritshuis in Den Haag. Leiden is de stad van de monumenten. Van hofjes tot molens en van kerken tot stadspoorten. Wandel door deze prachtige stad en leer meer over de historie! Ook Dordrecht, met ruim duizend interessante monumenten, historische binnenstadshavens, talrijke bruggen, kronkelende rivieren en bochtige straten is een bezoek waard. Stap op je fiets en ontdek het Westland! Dit prachtige gebied staat vooral bekend om haar kassen, moderne glastuinbouw en stranden. Kies nu jouw ideale vakantiehuis uit ons aanbod vakantiehuizen in Zuid Holland en geniet van de vele mogelijkheden!

Je vakantiehuis in Zuid-Holland aan het strand

Tijdens je vakantie in Zuid-Holland kun je genieten van de uitgestrekte stranden, de verfrissende zee en de prachtige duinen. In Noordwijk aan Zee vind je een strand van 12 kilometer lang voor eindeloos strandplezier. Voor een hapje en een drankje kun je bij de verschillende strandpaviljoens terecht. De boulevard leent zich uitstekend voor een gezellige wandeling.

Voor nog meer zon, zee en strand ga je naar Katwijk aan zee! Naast het aantrekkelijk kustgebied, waar je ook eindeloos door de duinen kunt zwerven, kent Katwijk een gezellige binnenstad. Bezoek de historische bezienswaardigheden, strijk neer op een terrasje en ga winkelen op de boulevard. Boek nu je vakantiehuis in Zuid Holland en geniet van een heerlijke strandvakantie!

Alle vakantiehuizen in de provincie Zuid-Holland
Veelgestelde vragen over een vakantie in Zuid-Holland
Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌vakantiehuizen ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ in Zuid-Holland? ‌

Er zijn 230+ Belvilla vakantiehuizen beschikbaar in Zuid-Holland.‌ ‌

 

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ in Zuid-Holland?‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ in Zuid-Holland moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Scheveningen en Noordwijk, Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam en Den Haag. 

 

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ in Zuid-Holland zeker doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ in Zuid-Holland die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Winkelen
  • Kerken bezichtigen

 

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ in Zuid-Holland absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In Zuid-Holland kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ Haagse bluf, kletskoppen en stroopwafels.

‌ Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar Zuid-Holland?‌ ‌

Als je op vakantie wilt naar Zuid-Holland, kun je het beste gaan in de periode van maart tot en met oktober.