+31 885016722
Bel om te boeken
Help
Log in / Meld je aan

Vakantiehuizen in Ischgl

vlakbij
Data toevoegen
2 Gasten, 0 Huisdieren
Home
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 


 
 
 

Uitdagende pistes op de grens met Zwitserland

Ischgl staat bekend om zijn lange, mooie en uitdagende pistes. Minder geschikt voor beginnende skiërs en families, maar des te meer voor gevorderden. Dankzij de grote hoogte zijn de 240 km pistes van de Silvretta Arena Ischgl – Samnaun het hele seizoen sneeuwzeker. In dit grote, modaine wintersportdorp heeft Belvilla 190 vakantiehuizen, waaronder:

Gebruik de filters op de Belvilla website om je voorkeuren aan te geven en de vakantiehuizen te vinden die aan je wensen voldoen.

Ontdek de omgeving van Ischgl

  • Galtür (10 km vanaf Ischgl)
  • Kappl (11 km vanaf Ischgl)
  • See (15 km vanaf Ischgl)

Bereikbaarheid van Ischgl

Met de auto is het 902 km vanaf Utrecht naar Ischgl. Vanaf de snelweg ben je nog 23 km onderweg naar je bestemming. Het dichtstbijzijnde treinstation is Landeck op 26 km, vanwaar een bus je naar Ischgl brengt. Innsbruck, 100 km vanaf Ischgl, is de dichtstbijzijnde luchthaven. 

Beste reistijd voor Ischgl

Ischgl is door de hoogteligging op 1377 meter sneeuwzeker. Vaak valt de eerste sneeuw al in november. De grootste kans op een dik pak sneeuw heb je van half december tot eind maart. April is dankzij de hoog gelegen pistes vaak nog een uitstekende wintersportmaand. De afsluiting van het skiseizoen vindt in de eerste week van mei plaats.

Wat te doen in Ischgl?

In de winter staat alles in het teken van skiën en snowboarden in de Silvretta Arena Ischgl – Samnaun. Als in mei de meeste sneeuw gesmolten is, wordt Ischgl het centrum van een van Oostenrijks mooiste wandelgebieden. In totaal heb je de keus meer dan 1.000 km wandelroutes van alle niveaus in de regio. De omgeving van Ischgl is ook een mountainbike eldorado, met 752 km aan mountainbiketrails, verdeeld over 37  routes.  Een aanrader is de Flimjoch Trail, een afdaling van gemiddeld niveau die begint op de Flimjoch, op de grens met Zwitserland.

Bezienswaardigeden in de omgeving van Ischgl

  • Hängebrücke Verwall, een spectaculaire hangbrug over Rosanna-rivier
  • Kops-Stausee, een prachtig stuwmeer op 1.800 meter hoogte
  • Sunny Mountain Erlebnispark, een groot speelpark bovenop de berg
Bekijk alles

Veelgestelde vragen over vakantiehuizen in Ischgl

Wat voor soorten vakantiehuizen heeft Belvilla in Ischgl?

Ons aanbod loopt uiteen van appartementen en chalets tot villa's en vakantiehuizen die geschikt zijn voor grote groepen.

Is Ischgl een dure wintersportbestemming?

Ischgl is een populaire en enigszins modaine wintersportplaats, dus niet direct de goedkoopste bestemming in Oostenrijk. Maar je bent er wel voordeliger uit dan in het Zwitserse deel van Silvretta Arena.

Is Ischgl een geschikte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen?

Beslist, er zijn veel attracties voor kinderen en zowel in de zomer als in de winter worden er allerlei activiteiten voor de kids georganiseerd.

Klantbeoordelingen

Meer dan 40 jaar ervaring
Belvilla is dé expert in vakantiehuizen
Beoordeeld met een 4+
Beloond met awards & reviews
40.000+ huizen in Europa
Prachtige en unieke vakantiehuizen
2,8 miljoen gasten in 2020
Wij bieden een onvergetelijke ervaring
Word lid van ons netwerk en laat uw bedrijf met ons groeien!