Zorgeloos boeken en verblijven met de zekerheden van Belvilla

De 100% Belvilla garantie

1. Alle Belvilla's gecontroleerd

Onze inkopers en agenten ter plaatse kennen de huizen die ze contracteren en hebben een intensief contact met de huiseigenaren. Alle Belvilla’s worden op diverse criteria beoordeeld alvorens ze worden toegelaten tot ons kwalitatieve aanbod. De actuele wensen van klanten staan hierbij centraal. Denk bijvoorbeeld aan de faciliteiten, de ligging en het comfort van het huis, de staat van onderhoud, de schoonmaak en de ontvangst ter plaatse. Iedere huiseigenaar verplicht zich contractueel om de kwaliteit te garanderen. Om het niveau te handhaven, hebben wij regelmatig contact met vakantiehuiseigenaren over concrete aspecten van kwaliteit en verbeteringssuggesties. Bij kwaliteitsproblemen maken we heldere afspraken over de vereiste verbeteringen. Op de website staat van ieder vakantiehuis een uitgebreide en  realistische presentatie in woord en in beeld met grote foto’s. Je vindt er informatie over de indeling en de omgeving van het huis, aangevuld met tips van de huiseigenaar.  Daarnaast kun je op het GoogleMaps kaartje de precieze locatie van het vakantiehuis bekijken. Als gast kun je blindvaren op onze huispresentaties en bij eventuele fouten en tekortkomingen komen wij onze gasten in alle redelijkheid tegemoet.

2. Ruim 35 jaar ervaring

De oorsprong van onze organisatie gaat terug tot 1980, inmiddels dus ruim 35 jaar kennis en ervaring. Belvilla is een van de grootste spelers op het gebied van unieke vakantiehuizen op mooie locaties in Europa. Jaarlijks verblijven ruim 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van onze vakantiehuizen, goed voor bijna 4,5 miljoen overnachtingen in 2015. Dit zijn dé kwaliteitskeurmerken die de consument bescherming geven bij aankoop van een product bij een online reisorganisator. We doen er alles aan om onze betrouwbaarheid waar te maken. We maken het boeken zo transparant en eenvoudig mogelijk en we beheren de gegevens op een veilige manier. Betaling geschiedt in een afgeschermde omgeving, daarvoor hebben we het Security Certificaat.

3. Hoge klanttevredenheid 8,4

Onze klanten zijn ons heel dierbaar. Daarom hebben we als doel gesteld om met ons aanbod en onze dienstverlening een zo hoog mogelijke service te bieden. Onze specialistische en betrokken medewerkers werken dagelijks aan het optimaliseren hiervan.  Dit wordt o.a. gewaardeerd door de score op Trustpilot, een 8,4. Dit is een onafhankelijke beoordelingssite voor e-commerce- aanbieders. Kijk maar eens hier. Daarnaast geven de vele huisreviews en enquêtes, die we inmiddels van honderdduizenden gasten ontvangen hebben, een goed beeld van de ervaringen en tevredenheid van eerdere gasten. Het bewijs hiervan wordt geleverd door het gemiddelde enquêtecijfer dat gasten per huis gaven en dat ook ruim boven de 8 ligt.

4. Een passende Belvilla voor iedereen

Het aanbod van Belvilla bestaat uit ruim 25.000 vakantiehuizen in 21 Europese landen op aantrekkelijke locaties. Voor een zomervakantie, wintersport of gewoon een weekendje tussendoor? Aan de kust, in het binnenland of in de bergen? Van knusse gîte voor twee tot groepskasteel, van appartement in hartje Rome tot landhuis in het binnenland van Frankrijk, van eenvoudig chalet tot superluxe droomvilla. Met sauna, zwembad of open haard, van dichtbij tot verder weg. Een vakantiehuis biedt comfort en privacy en de mogelijkheid om zelf lekker te koken. Elke Belvilla heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij is de prijs afhankelijk van grootte, ligging, luxe, hoog-laagseizoen en duur van het verblijf.  Belvilla is zeker in vergelijking met andere accommodatievormen verrassend betaalbaar; zo is er voor € 495,-per week in het hoogseizoen al een ruime keuze in comfortabele vakantiehuizen voor een heel gezin. En de prijs wordt in verhouding nog aantrekkelijker als men met meer mensen in een huis verblijft! We kijken goed naar de wensen van onze klanten, daarom zijn onze inkopers en agenten ter plaatse altijd op zoek naar passende nieuwe Belvilla’s. 

5. Betrokken en bereikbare service 24/7

Boeken gaat heel eenvoudig en veilig op onze site. Maar ook na of tijdens het boeken kun je telefonisch op ons terugvallen via onze klantenservice.  Bij onze ervaren medewerkers kun je terecht voor aanvullende informatie en/of het maken van een boeking. Zij begrijpen hoe belangrijk vakantie is. Is er een noodgeval tijdens het verblijf? Dan zijn we 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn. Je wordt direct door onze medewerkers in je eigen taal geholpen bij het zoeken naar een oplossing. Ook per e-mail zijn we bereikbaar; een vraag zal over het algemeen binnen 48 uur beantwoord worden.  Alle Belvilla-medewerkers doen er alles aan om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bieden!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer als eerste van nieuwe aanbiedingen en acties!
Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.

Aanmelden
Geselecteerd door
experts
Altijd een
uniek vakantiehuis
Geen zorgen
garantie
© Belvilla 1980 - 2022 'Belvilla' en het Belvilla-logo zijn geregistreerde merken