Belvilla heeft een groot en divers aanbod aan vakantiehuizen. Overnachten op een schip? Dat kan. Overnachten in een hooiberg? Zeker weten. Overnachten in weeshuis? Tuurlijk kan dat! 
Maar toch miste er iets…Daarom zijn wij ontzettend blij dat we dit unieke huisje binnenkort mogen aanbieden.Wil jij meer te weten komen over dit (ei)genzinnige huisje? Lees dan snel verder.

Dit ‘ei’ huisje is geschikt voor 2 personen. Wanneer je het huisje binnenkomt kun je met een trap naar boven. Daar bevindt zich de slaapkamer met een heerlijk groot tweepersoonsbed. Beneden bevindt zich een aparte keuken met een eettafel waar jij heerlijk kunt genieten van een paasontbijtje. Het huisje heeft ook een kleine badkamer met een douche en toilet. Geen zorgen, je hoeft dus niet met een wc rol onder je arm het bos in!
Het hele huisje is sfeervol ingericht met creatieve ei-gen paashaas invloeden die terug te vinden zijn in het interieur.

Dit huisje bevindt zich midden in een groen knollenland. Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt heb je een fenomenaal uitzicht over dit gebied. Ideaal voor mensen die houden van natuurwandelingen en rust. Omdat je midden in de natuur zit heb je grote kans dat je wilde konijntjes in de tuin ziet lopen, wellicht vind je daarom ook nog een verdwaald paasei ;).

Ei-genlijk is dit huisje perfect voor een romantische vakantie. Ben jij net als wij al helemaal verkocht van dit huisje en wil jij hier ook overnachten? Houd dan de Belvilla website in de gaten en wie weet slaap jij met Pasen wel in dit unieke huisje!