Heb jij het nieuwe programma ‘Groeten uit’ op RTL 4 al gezien? In dit tv-programma gaan verschillende BN’ers samen met hun gezin terug in de tijd naar het jaar dat ze 12 jaar waren. In vijf afleveringen van ‘Groeten uit’ vormen vakantiehuizen van Belvilla het decor. Deze Belvilla jaren ’70 huizen zetten we vandaag voor je op een rij!

Jaren ’70 en jaren ’80 huizen

De inrichting van de Belvilla huizen is speciaal voor het tv-programma ‘Groeten uit’ veranderd. Je kunt de huizen via Belvilla dus niet in exact dezelfde staat huren. Wel is de omgeving en het uiterlijk van het huis natuurlijk precies zoals in de afleveringen te zien is.

Aflevering 1 – René Froger (jaar 1972)

In de eerste aflevering van ‘Groeten uit’ vertrekt René Froger met zijn gezin naar het Noord-Brabantse Asten. In dit vakantiehuis ging René terug naar zijn verleden. Het vakantiehuis, geschikt voor 14 personen, ligt in een landelijke omgeving met een ruim speelveld en binnen in het huis vind je veel retro details. Met je gezin kun je in de omgeving ook veel leuke uitstapjes plannen. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen in de natuur of kies voor een dagje naar Toverland of Dierenrijk Europa. Een perfect huis voor jong én oud. Ga tijdens je vakantie terug in de tijd met Belvilla.

Bekijk vakantiehuis

Aflevering 4 – Frans Bauer (jaar 1986)

Ook in aflevering 4 van ‘Groeten uit’ verblijft er een BN’er in een Belvilla. Dit keer is het Frans Bauer met zijn gezin, in een chalet in Woerdense Verlaat in Zuid-Holland. Aan de rand van het Nieuwkoopse Plassengebied vind je dit vakantiepark waar je terecht kunt voor rust, privacy en een mooie groene omgeving. Vanuit het chalet kun je dan ook heel veel activiteiten ondernemen zoals fiets- en wandeltochten. Verken de waterrijke omgeving middels een boottocht of ga watersporten! Het chalet is geschikt voor vier personen en heeft twee slaapkamers.

Bekijk vakantiehuis

Aflevering 5 – Henk-Jan Smits (jaar 1973)

In de vijfde aflevering van ‘Groeten uit’ kijken we mee met Henk-Jan Smits in een vakantiehuis in Bakkeveen, Friesland. Deze prachtige vakantiewoning, geschikt voor 8 personen, ligt in een groene omgeving. Dit vakantiehuis is zeer geschikt voor groepen, vanwege de vele activiteiten in het vakantiehuis zoals de grote speelgarage. Leuk extraatje: de eigenaar runt ook een melkveebedrijf waarbij gasten van het vakantiehuis een kijkje mogen nemen bij de koeien onder het genot van een verse beker melk.

Bekijk vakantiehuis

Aflevering 6 – Danny de Munck (jaar 1982)

Dit vakantiehuis in Callantsoog, Noord-Holland, vormt het decor voor de zesde aflevering van ‘Groeten uit’ met als gast Danny de Munck. Dit vrijstaande 6-persoonshuis bevindt zich aan de Nederlandse kust en heeft een ruime tuin. Heerlijk dus om in de zomer op het terras neer te strijken met een goed boek en een koel drankje of de barbecue aan te steken. De duinen en de zee vind je op 150 meter afstand. Een fijne omgeving waar jij en je gezin heerlijk tot rust kunnen komen!

Bekijk vakantiehuis

Aflevering 7 – Tanja Jess & Charly Luske (jaar 1979)

Tot slot is het volgende vakantiehuis ook in de jaren ’70 stijl ingericht speciaal voor het programma ‘Groeten uit’. In aflevering 7 zien Charly Luske en Tanja Jess met hun gezin in een luxe vakantiehuis in West-Graftdijk in Noord-Holland. Speciaal voor het tv-programma is het huis helemaal aangekleed in de juiste stijl. Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en ligt nabij Amsterdam. Het is een ideaal vertrekpunt voor verschillende uitstapjes zoals de Zaanse Schans en Volendam. Het huis is van alle gemakken voorzien en met mooi weer kun je lekker in de tuin vertoeven.

Bekijk vakantiehuis

Bekijk alle huizen in Nederland