Beleef de grootste nieuwjaarsduik op Scheveningen

Nieuwjaarsduik Scheveningen
Nieuwjaarsduik Scheveningen

Wil jij het nieuwe jaar op een toffe manier beginnen? Neem dan samen met nog zo’n 10.000 andere deelnemers mee aan de Unox nieuwjaarsduik op het strand van Scheveningen. Deze duik vindt plaats rond de middag op 1 januari. Vergeet je niet op tijd aan te melden, vanwege veiligheidsregels wordt er een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Na de duik staat er een heerlijke warme Unox erwtensoep op je te wachten!

De traditie begon in 1965 toen een zwemclub besloot het jaar fris te beginnen met een duik in de zee. De nieuwjaarsduik kreeg landelijke aandacht nadat Unox besloot het te sponsoren. Vanaf dat moment is het aantal deelnemers en locaties elk jaar toegenomen.

De nieuwjaarsduik is koud, gewaagd en de beste manier om het jaar fris te beginnen. De grootste duik vindt plaats op het strand van Scheveningen, waar jaarlijks 10.000 mensen de zee induiken. Ook vanaf de zijlijn is dit spektakel mooi om naar te kijken.

Bekijk alle vakantievilla’s in Scheveningen

Vier oud en nieuw in de sneeuw

Vuurwerk in de sneeuw
Vuurwerk in de sneeuw

Sta jij liever op de latten dan dat je thuis op de bank zit met de feestdagen? Dan is een wintersport vakantie tijdens de kerstvakantie en met oud en nieuw een goed idee. Verwen jezelf en je reisgezelschap en huur een luxe vakantievilla in een prachtig skigebied in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiewoningen in deze landen.

Er zijn veel wintersportgebieden waar ook andere leuke activiteiten te doen zijn, hierbij kun je denken aan langlaufen, wandelen, fatbiken en vergeet niet het après-skiën. Mocht er iemand mee gaan op vakantie die niet van wintersport houdt, kan diegene zich in zo’n geval ook prima vermaken. Natuurlijk bieden de luxe villa’s zoveel comfort dat het ook heerlijk vertoeven is als je lekker thuisblijft. Verwen jezelf met een bezoekje aan de wellness of boek een heerlijke massage voor optimale ontspanning. Kortom: een vakantie naar een wintersport gebied heeft voor iedereen wat te bieden.

Bekijk alle wintersport vakantievilla’s [/button]

Geniet van de Spaanse winterzon met oud en nieuw

Vrienden proosten in zwembad
Vrienden proosten in zwembad

Zit je niet te wachten om de feestdagen door te brengen in de Nederlandse winter en ontsnap je liever aan die donkere en koude dagen? Dat komt mooi uit want het zonnetje in het zuiden van Spanje wacht op je. De temperatuur tijdens de wintermaanden is in het zuiden van Spanje nog steeds tussen de 17 en 23 graden en de dagen zijn nog lekker lang. De populairste plek om te overwinteren in Spanje zijn de Costa Brava, de Costa del Sol en de Canarische eilanden.

Verblijf tijdens de feestdagen samen met je dierbaren in een luxe vakantievilla met zwembad vlakbij het strand. Waarna je na een heerlijke dag op het strand neerstrijkt op een terras en kunt genieten van de heerlijke lokale Spaanse keuken. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiewoningen in het zuiden van Spanje, die van jouw feestdagen iets moois zullen maken.

Bekijk alle vakantievilla’s in Spanje[/button]

Beleef het spectaculaire vuurwerk in Londen

Vuurwerk Big Ben Londen
Vuurwerk Big Ben Londen

Oudejaarsavond in Londen kan een onvergetelijke ervaring zijn en is een van de beste manieren om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen. Kies uit een oudejaarsdiner in een van de beste restaurants van Londen tot een riviercruise met uitzicht op het vuurwerk, of vier feest op een van de meest unieke oudejaarsfeesten van Londen.

Veel mensen reizen naar Londen om oudejaarsavond in de stad te vieren, en dit betekent niet alleen dat je verwend zult worden met een geweldige vuurwerkshow, maar het betekent ook dat je Londen kunt ervaren in de kerstsferen. Bekijk de prachtige kerstverlichting in het centrum van Londen en geniet van de kerstmarkten en beurzen.
Belvilla heeft prachtige vakantievilla’s in en rondom Londen waar jij samen met je reisgezelschap een onvergetelijke tijd kunt gaan beleven.

Bekijk alle vakantievilla’s in Londen[/button]

Naar Blog overzicht