Rust, ruimte, en natuurschoon op Terschelling

Ontdek meer over de vakantiehuisjes Terschelling via Belvilla. We gaan hier in op Terschelling in het algemeen en de plekken West-Terschelling, Hoorn, en Oosterend. Op dit eiland zijn meer dan 250 Belvilla vakantiehuisjes te vinden, dus er zal zeker iets tussen zitten wat aan jouw wensen voldoet.

Vakantiehuisjes voor iedereen

Het maakt niet uit of je met een grote groep komt of juist met z’n tweeën – Belvilla heeft een groot aanbod vakantiehuisjes op Terschelling voor je klaar staan. Op Terschelling vind je zowel grote als kleine vakantiewoningen. In een dorpje, of juist in de duinen. Vrijstaande bungalows, of authentieke woningen midden in het alledaagse leven van een dorp of kleine stad. Aan de klinkers, of aan het water. Hier is het allemaal mogelijk.

Huisjes West-Terschelling en Hoorn

West-Terschelling is een prachtig stukje Waddeneiland met luxe villa’s waar een sauna bij zit, tot charmante vakantiewoningen die een historische sfeer uitademen. Welke woning je ook kiest; je zult je er direct thuis voelen. Neem een uitstapje naar de oudste vuurtoren van Nederland en bekijk Terschelling vanuit de hoogte.

Een vakantiehuis in Oosterend

In Oosterend zijn bungalows en landelijke woningen te vinden, waar je prima met een groep van 10 personen kan verblijven. Ook zijn er idyllische vakantiehuisjes aan het water te huur, of monumentale panden. Een goede uitvalsbasis om de rest van Terschelling te ontdekken. In Oosterend begint de Boschplaat, het duingebied van de Waddenzee. Hier vind je talrijke wandelroutes en zie je op veel plekken schaapjes in de wei staan.

Neem je trouwe viervoeter mee op huis

Wist je dat het in sommige vakantiehuisjes te huur is toegestaan om je hond mee te nemen? Huisdiervriendelijke huisjes zijn er genoeg op Terschelling. Met een vakantiehuisje direct in de duinen staan jullie zo buiten de deur en kan de strandpret voor de hele familie direct beginnen. Selecteer in je zoektocht naar het perfecte huisje in ons menu de filter ‘huisdieren’, zodat je er zeker van bent dat deze mee mag.

Zonovergoten Terschelling – ontdek het nu

Dit Waddeneiland heeft meer zonuren dan het Nederlandse vasteland. Ideaal dus voor zonaanbidders om hier een huisje te huren en even te ontspannen in de zon en de natuur. Er zijn op Terschelling ook veel sportieve activiteiten te doen, zoals golf- of kitesurfen.

Wat het doel van je vakantie ook is, je zult bij Belvilla altijd het perfecte vakantiehuis op een Waddeneiland vinden. Hier vind je de oudste vuurtoren van Nederland, de Brandaris in West-Terschelling. Een bezoekje waard en bovendien biedt het een prachtig uitzicht op het eiland en de zee.

Voordelen van vakantiehuisjes Terschelling

Eén van de voordelen van het huren van een vakantiehuis is dat je een volledig uitgeruste keuken tot je beschikking hebt. Hiermee kun je de lekkerste maaltijden bereiden. Breng dan ook een bezoekje aan de lokale markt en neem lokale, verse ingrediënten mee naar huis. Daarnaast zul je je direct thuisvoelen vanaf het moment dat je de voordeur opent. Elk huisje is anders en heeft haar eigen charme.

Hoe bereik ik mijn vakantiehuisje op Terschelling?

Vanuit Harlingen neem je de veerboot naar het Waddeneiland. Dit kan met je auto of met de fiets of te voet. Je fiets meenemen of er eentje huren op het eiland is een must, aangezien er 70 kilometer fietspad is aangelegd en je op deze manier over gemakkelijk komt.

Naar Blog overzicht