Slapen in een echt kasteel, droom jij daar ook van? Ga even terug in de tijd en beleef het leven van de jonkheren en -vrouwen. Geniet van een unieke kasteelovernachtiging in de Belgische Ardennen en proef de magische middeleeuwse sfeer. Jouw vorstelijke verblijf is gegarandeerd gelegen in een sprookjesachtige omgeving in de Ardennen. Bekijk onze selectie en droom even mee!

Chateau huren Belgische Ardennen

1. Zeventiende-eeuws kasteel – Bastenaken

Dit indrukwekkende kasteel speelde een belangrijke rol gedurende de Slag om de Ardennen aan het eind van de Tweede Wereldoorlog. Huur je het vakantiehuis in de vleugel van dit prachtige kasteel? Deze groepsaccommodatie biedt plaats voor 16 personen en heeft een ruime zolder boven. Maar je hebt ook de mogelijkheid om de prachtige loft te huren. Hier is plaats voor 10 personen. Kijk met z’n allen een film in de thuisbioscoop of ontspan in de jacuzzi. In welk seizoen wil jij overnachten in dit gave kasteel? De zomer leent zich perfect voor verfrissende plonspartijen in de zwemvijver. Ideaal voor een vakantie met kinderen! Maar ook ’s winters nodigt het sneeuwlandschap je uit tot vele activiteiten. Ga langlaufen of sleeën met de kids!

Bekijk de vleugel

Bekijk de loft

Chateau huren Belgische Ardennen

2. Chateau de Jevoumont – Luik

Geloof ons als we zeggen dat het een unieke ervaring is om te overnachten in chateau de Jevoumont. Dit authentieke kasteel maakt deel uit van een familieschat en heeft al zijn charme behouden. Stap binnen en snuif direct de romantische sfeer op. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 24 personen. Is jouw trouwe viervoeter ook wel toe aan vakantie? In het kasteel is ook je hond van harte welkom! Na een duik in het privé zwembad of potje tennis op de tennisbaan, is het heerlijk ontspannen op het waanzinnig grote domein.

Bekijk het kasteel

Chateau huren Belgische Ardennen

3. Le Chateau de Balmoral – Spa

In dit groepshuis komen jullie niets te kort! Niet voor niets heeft dit prachtige kasteel een 5-sterren beoordeling door onze experts. Beleef een adellijke levensstijl en geniet van de vele open haarden, het privé zwembad, de hottub, de sauna, de bibliotheek en pool- en pokertafel. Ook heb je vanaf het kasteel een prachtig uitzicht over het meer van Warfaaz en de heuvelachtige omgeving van Spa. Het superluxe vakantiehuis biedt plaats aan 10 personen.

Bekijk het chateau

Chateau huren Belgische Ardennen

4. Landhuis Renardmont – Stavelot

Voel je als een koning(in) te rijk tijdens een overnachting in dit schitterende kasteel aan de rand van het dorp Stavelot. In de nabije, groene omgeving vind je geliefde attracties voor zowel jong als oud. Bewonder de adembenemende watervallen van Coo of breng een bezoekje aan PlopsaCoo. Na een actieve dag, is het vervolgens heerlijk ontspannen in het ruime landhuis! De groepsaccommodatie biedt plaats voor 26 personen en 1 huisdier!

Bekijk het landhuis

Chateau huren Belgische Ardennen

5. Grand Chateau de Blier – Érezée

Logeren in een kasteel en proeven van de historisch sfeer… Iets dat gegarandeerd in de smaak zal vallen! Dit bijzondere chateau is gelegen op een heuveltje en biedt prachtig uitzicht op het riviertje Aisne. Het vakantiekasteel biedt plaats voor maar liefst 40 personen en 3 huisdieren! Ga op ontdekkingstocht door de ruime kasteeltuin en geniet van de landelijke omgeving. Kortom, koninklijk genieten!

Bekijk het kasteel

Chateau huren Belgische Ardennen

6. La Maison des Fleurs – Jamoigne

Stel je voor: je opent het grote gietijzeren hek, rijdt over de oprijlaan en ziet in de verte ‘jouw’ kasteel opdoemen. Voor kinderen (en stiekem ook voor jezelf) is slapen in dit kasteel een unieke ervaring. Neem je stoere ridders en prinsessen mee en stap in de droomwereld die kastelen eigen is! Op het verbazingwekkend grote hof tref je onder andere een jacuzzi, een vijver en een boomhut. Genoeg redenen om dit schitterende kasteel in de Ardennen te huren!

Bekijk het chateau

Naar Blog overzicht