De zomer loopt langzaam af, de blaadjes vallen van de bomen. Het is de tijd van het jaar voor wandelingen door de bossen met hun prachtige herfstkleuren, die zeker op een zonnige dag voor de mooiste foto’s zorgen. Maak een herfstkrans met de schatten die je vindt in de natuur, knutsel samen met de kinderen kunstwerkjes van de bladeren en kastanjes die je onderweg tegenkomt…  
Ontdek het ultieme herfstgevoel tijdens een wandeling in één van onze talloze natuurgebieden! We hebben een aantal parken in een bosrijke omgeving voor je op een rijtje gezet:  

Op Bospark Lunsbergen genieten jong en oud van het ultieme herfstgevoel. Het is een ruim opgezet park waar u helemaal tot rust kan komen. Fiets langs kalme vennetjes en imposante hunebedden, breng een bezoek aan de enorme heidevelden van Nationaal Park de Dwingelerveld of wandel langs de boomtoppen op het Boomkroonpad. Tijdens de wandeling geniet je van de eerhoorns en de fluitende vogels.  
Dit vrijstaande 4-persoonschalet is voorzien van een aparte eethoek, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met een apart toilet. Alle chalets zijn comfortabel en modern ingericht en liggen beschut in het bos waardoor ze veel privacy bieden.  

Op Weerterbergen vind je deze vrijstaande bungalows die geschikt zijn voor 4 personen.  Deze bungalows hebben een woonkamer met smart-TV, een gezellige zithoek met openhaard en een open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers met elk twee enkele boxspring bedden. De badkamer beschikt over een regendouche en er is een apart toilet.   
Het park ligt aan een grote natuurplas en grenst aan de Weerter en Budeler bergen met uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden. In dit natuurgebied zijn er fiets- en wandelroutes in overvloed.  Op ca. 20 km van je vakantieadres ligt Nationaal Park De Groote Peel. Hier wandel je over de knuppelbruggen en geniet je van het water en de moerassen. Dit hoogveengebied staat bekend om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis.  

Genieten van een vakantie midden in het bos? Dan is Vakantiepark de Katjeskelder iets voor jou! Liefhebbers van wandelen, lopen zo de Vrachelse Heide op, die bekend staat om zijn prachtige zandduinen. Er zijn diverse gemarkeerde routes uitgezet. Na een heerlijke wandeling rust je lekker uit in deze 6-persoonsbungalow. Deze bungalow is voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Een ander leuk idee: huur een bootje en geniet van de stilte op het water in Nationaal Park De Biesbosch dat op ca. 7 km is gelegen. 

Voor een vakantie midden in de prachtige natuur van de Veluwe, ga je naar Bungalowpark Hoenderloo. Dit park is geschikt voor jong en oud. Ga met de kinderen op zoek naar sprookjes op het kabouterpad of maak een lange wandeling over de Veluwe. Bungalowpark Hoenderloo biedt vele activiteiten voor jong en oud. Een spelletje midgetgolf of zwemmen in het verwarmde zwembad behoort ook tot de mogelijkheden.  

Temidden van al het groen verblijf je in een gerestylede 7-persoonsvilla met een sfeervolle inrichting. De villa beschikt over een woonkamer met tv, een goed uitgeruste open keuken en een badkamer. Er zijn drie slaapkamers een slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en een TV, er is een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en eentje met drie 1-persoonsbedden.  

Naar Blog overzicht