Wandelvakantie in de Alpen

Geniet je ook zo van een heerlijke wandeling door de bergen tijdens een fitte vakantie? Dan zijn de Alpen een ideale vakantie bestemming voor jou. De Alpen spreiden zich over de volgende landen: Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Liechtenstein, Monaco, Slovenië en Zwitserland.

Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in één van de bovenstaande landen kun je er heerlijk op uit trekken. Door het grote aanbod aan vakantiehuizen, kun je kiezen voor dagwandelingen met het huis als basisplek of een trektocht langs verschillende plaatsen.

De 3 mooiste wandelingen zijn: Tour Du Mont Blanc, Slovenska Planinska Pot en rondje Karwendel. Dus pak je tas maar vast in en trek je wandelschoenen aan voor je aankomende fitte vakantie.

wandelvakantie Oostenrijk
wandelvakantie Oostenrijk

Wintersport

Europa biedt vele mogelijkheden wat betreft wintersport bestemmingen. Of je nu graag zelf met de auto naar je vakantiehuis rijdt of je liever per trein of vliegtuig reist, het kan allemaal. In verschillende wintersportgebieden in Europa liggen de chalets en appartementen direct aan de voet van het skigebied.

Hoe geweldig is het als je tijdens het ontbijt heerlijk kunt genieten van de prachtige witte berglandschappen en de mooie verse pistes. Met een vakantiehuis aan de piste hoef je niet te staan in een overvolle skibus, maar kun je vanuit je vakantiehuis meteen skiën.

Wintersport vakantie
Wintersport vakantie

Yoga

Ben je echt even toe aan totale ontspanning voor zowel lichaam als geest? Dan is een vakantiebestemming waar yoga centraal staat echt iets voor jou. Met een vakantiehuis aan de zee of aan een prachtig meer, kun je in alle rust genieten van een yoga sessie.

Heb jij geen idee hoe je yoga moet aanpakken? Geen paniek, op meerdere plaatsen in Europa worden yoga retreats gehouden of kun je yoga lessen volgen. In landen als Portugal en Spanje kun je zelfs Yoga uitoefenen op een surfplank als je een beetje meer actie wilt.

Yoga vakantie
Yoga vakantie

Surfen in Portugal

Is lekker actief op het water bezig zijn echt helemaal jouw ding, dan is een surf vakantie in Portugal een top idee. Je kunt langs de hele westkust van Portugal goed surfen, maar de bekendste regio’s zijn de Algarve, Porto en Lissabon. De meest populaire plaatsen zijn onder andere Costa do Estoril, Peniche en Ericeira. Je kunt hier onder andere op een vakantiepark in Portugal verblijven.

Met een vakantiehuis in Algarve of aan een andere kuststreek van Portugal ben je verzekerd van een prachtig uitzicht, een prachtige cultuur en perfecte surf condities. Heb je nog geen ervaring met surfen? Geen probleem, aan de kust vind je een groot aanbod aan surfscholen waar je lessen kunt krijgen in een groep of 1 op 1. Ben jij er klaar voor om de golven van Portugal te veroveren?

surfvakantie Portugal
surfvakantie Portugal

Vakantiehuis met wellness

Wil je even helemaal tot rust komen tijdens een fitte vakantie dan is een vakantiehuis met wellness echt iets voor jou. Stel je eens voor dat je de deur binnenstapt van je vakantiehuis en je direct je privé wellness in kunt lopen. Klinkt toch als muziek in de oren. Op veel plekken in Europa vind je vakantiehuizen die van alle luxe zijn voorzien, voor als je jezelf echt even lekker in de watten wilt leggen.

Je zult na je fitte vakantie weer helemaal opgeladen zijn om weer met volle energie aan de slag te gaan met je werk.

vakantiehuis met wellness
vakantiehuis met wellness
Naar Blog overzicht